خب اول سلام
منم دمو را دیدم و برخلاف صحبت بعضی دوستان بنظرم دموی خوبی بود اما میتونست بهتر باشه ...
بنظر من گرافیک بازی شاید اون زرق برق بعضی بازی ها را نداشت اما در مجموع خوب و قابل قبول بود . بخصوص در قسمت مدل سازی و ساختار کلی بازی
اما در مورد بازی یکسری توضیحاتی من بدم :
وقایع این بازی در شهری به نام
Liberty City اتفاق میافته و کاراکتر اصلی بازی هم یک روس هست (البته به احتمال زیاد
) ...
این کاراکتر روس ما که چندان خوش قیافه هم نیست بنظر میرسه به شهر Liberty City آمده تا از گذشته خودش فرار کنه ... در دمو اینطور میگه :
"Life is complicated. I've killed people... smuggled people... sold people. Perhaps here, things will be different
."
زندگی پیچیده است . من مردم را می کشتم ... قاچاق می کردم ... می فروختم . شاید اینجا ، اوضاع متفاوت باشد .
خیلی ها اعتقاد دارند این شخصیت بازی الهام گرفته شده از کاراکتر هنرپیشه ی معروف روس Vladimir Mashkov هست که در فیلم هایی نظیر Behind Enemy Lines بازی کرده .
به اعتقاد این افراد با توجه به شباهت هایی که در چشم ها ، لب ها ، دماغ و حتی موهای کوتاه و ته ریش ولادیمیر با شخصیت بازی وجود داره Rockstar از شخصیت ولادیمیر الهام گرفته است
شما می تونید در عکس زیر ولادیمیر را در کنار شخصبت بازی خودتون مقایسه کنید و ببینید که آیا با نظر این افراد موافق هستید یا خیر :confused:
اما وقایع بازی هم از آنچه که در دمو مشهود بود در زمان مدرن رخ میده چون تمام ماشین ها و ساختمان ها در دموی بازی مدرن بودند
و در آخر چندین عکس از بازی