آقا رضا گرفتی ما رو اسپویلر اولت که نمیدونم چیه ولی باز نمیشه یعنی کلا یه اشتباهی توش هست:arrowd:
دومی هم که آدرس شرکت نمیدونم کارهایه مربوط به نفت و گازه:confused:
خدا رو شکر ما هم اچیومنت کمتر از 30 ساعت رو گرفتیم ولی
فکر کنم 28-29ساعتی شد -الانم دارم دوباره میرم
اینبارش خیلی داره بهم حال میده همه ی داستان رو حفظ شدیم
در ضمن من مشکل دیر لود شدن تصاویر رو نداشتم
الان عکسایی که اریا گزاشته بود دیدم دهنم وا موند
خدایش اینطوری میشه برای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا شوخیه
اینا که خیلی زاقارته من بودم میزدم دستگاهمو میووردم پایین
یکی از مراحله بازی که باید از بانک دزدی میکردی فوقالعاده کار شده بود منو یاده فیلم heat که al pacinoبازی کرده بود انداخت.
راستی بازی تو چند درصد تموم میشه من الان 31% رفتم چقدر دیگه مونده؟
یکی از مراحله بازی که باید از بانک دزدی میکردی فوقالعاده کار شده بود منو یاده فیلم heat که al pacinoبازی کرده بود انداخت.
راستی بازی تو چند درصد تموم میشه من الان 31% رفتم چقدر دیگه مونده؟
من تقریبا کل تاپیکو امروز دیدم!!! فقط دو سه تا عکس از گیم پلی بود|!!! اگر میشه دوستانی که lcd دارن یه چند تا عکس از منظره یا صحنه های باحال بگیرن بذارن اینجا!!! برا امثال من که کنسول ندارن !!!لا اقل یه کم عکس ببینیم حال کنیم!!!:biggrin1:
من تقریبا کل تاپیکو امروز دیدم!!! فقط دو سه تا عکس از گیم پلی بود|!!! اگر میشه دوستانی که lcd دارن یه چند تا عکس از منظره یا صحنه های باحال بگیرن بذارن اینجا!!! برا امثال من که کنسول ندارن !!!لا اقل یه کم عکس ببینیم حال کنیم!!!:biggrin1:
سلام
اگه ممکنه یکم توضیح بدین که دقیقا کجا هست که باید 2 تا سیو کنم که پایان اولو دیدم برم از دوباره رو سیو قبلیم برم و پایان دوم رو ببینم(اگه مقدوره بگین تو نقشه با چه عکسی نشون میده)اگر اینجا نمیشه گفت برام پیغام خصوصی بده ممنونت میشم
من HD نیست اما کیفیت بدی هم نداره. اگر دوربین خوبی داشتم براتون عکس میذاشتم.
بفرمایید این ویدئو 11 مگ بیشتر نیست: http://youtube.com/watch?v=lkb2ZxaNCww
اگه حس گیم پلی رو میخواید بهترین همین ویدیوهاست.