Dr.XJ کاربر سایت Mar 29, 2007 #46 این فایل فلش رو دانلود کنین تا دقیقا بدونین کی میاد حتی اگه به اینترنت متصل نباشین 1:30 دقیقه فردا منتظر تریلر باشین آخرین ویرایش: Apr 6, 2007
این فایل فلش رو دانلود کنین تا دقیقا بدونین کی میاد حتی اگه به اینترنت متصل نباشین 1:30 دقیقه فردا منتظر تریلر باشین
S SamFisher کاربر سایت Mar 29, 2007 #47 این GTA Tehran جدیه ؟! :biggrin1: :biggrin1: من که صد در صد ساعت یک و نیم میام تو نت !! امشب چه شبی است ... شب مراد است امشب !! :biggrin1:
این GTA Tehran جدیه ؟! :biggrin1: :biggrin1: من که صد در صد ساعت یک و نیم میام تو نت !! امشب چه شبی است ... شب مراد است امشب !! :biggrin1:
darkman کاربر سایت Mar 29, 2007 #48 Gta Iv Trailer روي عکس GTA IV تو امضاي من کليک کنيد تا ساعت اومدن تريلر رو ببينيد. فلش سايت GAMETRAILERS هست.
Gta Iv Trailer روي عکس GTA IV تو امضاي من کليک کنيد تا ساعت اومدن تريلر رو ببينيد. فلش سايت GAMETRAILERS هست.
Dr.XJ کاربر سایت Mar 29, 2007 #49 نوشته شده توسط darkman: روي عکس GTA IV تو امضاي من کليک کنيد تا ساعت اومدن تريلر رو ببينيد. فلش سايت GAMETRAILERS هست. بیشتر... این ساعت درست نیست ساعتی که من دادم درسته این یک ساعت جلو تره
نوشته شده توسط darkman: روي عکس GTA IV تو امضاي من کليک کنيد تا ساعت اومدن تريلر رو ببينيد. فلش سايت GAMETRAILERS هست. بیشتر... این ساعت درست نیست ساعتی که من دادم درسته این یک ساعت جلو تره
darkman کاربر سایت Mar 29, 2007 #50 gametrailers نوشته شده توسط Dr.XJ: این ساعت درست نیست ساعتی که من دادم درسته این یک ساعت جلو تره بیشتر... شما فلش سايت gametrailers رو قبول ندارين؟!!؟ :confused:
gametrailers نوشته شده توسط Dr.XJ: این ساعت درست نیست ساعتی که من دادم درسته این یک ساعت جلو تره بیشتر... شما فلش سايت gametrailers رو قبول ندارين؟!!؟ :confused:
Dr.XJ کاربر سایت Mar 29, 2007 #51 نوشته شده توسط darkman: شما فلش سايت gametrailers رو قبول ندارين؟!!؟ :confused: بیشتر... چرا قبول دارم ولی فلش Rockstar رو بیشتر قبول دارم البته فکر میکنم مربوط به جناب رئیس جمهور باشه این مساله توی تریلر بازی GTA هم تاثیر میذاره بعضی از کارهای ... :thumbdown: آخرین ویرایش: Mar 29, 2007
نوشته شده توسط darkman: شما فلش سايت gametrailers رو قبول ندارين؟!!؟ :confused: بیشتر... چرا قبول دارم ولی فلش Rockstar رو بیشتر قبول دارم البته فکر میکنم مربوط به جناب رئیس جمهور باشه این مساله توی تریلر بازی GTA هم تاثیر میذاره بعضی از کارهای ... :thumbdown:
prancE 3 کاربر سایت Mar 29, 2007 #54 يكي دوساعت پيش شبكه گيم وان يه زير نويس زد براي اين نمايش تريلر بازي اما فرانسوي نوشته بود نتونستم بفهمم كه اومده يا قراره امشب بياد
يكي دوساعت پيش شبكه گيم وان يه زير نويس زد براي اين نمايش تريلر بازي اما فرانسوي نوشته بود نتونستم بفهمم كه اومده يا قراره امشب بياد
darkman کاربر سایت Mar 29, 2007 #55 نوشته شده توسط Dinosaur: اینو ببینین. جالبه ! بیشتر... ممنون خيلي جالب بود حالا اين تريلر چه بازي بود؟ از تمام تريلرهاي fake که ديده بودم بهتر بود.
نوشته شده توسط Dinosaur: اینو ببینین. جالبه ! بیشتر... ممنون خيلي جالب بود حالا اين تريلر چه بازي بود؟ از تمام تريلرهاي fake که ديده بودم بهتر بود.
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Mar 29, 2007 #56 امشب شاهد هستین که یک time exlusive به جمع بازی های 360 اضافه میشه:biggrin1:
Behzad Come on it's time to go Administrator Mar 30, 2007 #57 این تریلری که آریا گذاشت ماله بازی Apb هست که برای X360 و Pc میاد اگه ندیدین ببینین. باحاله
hassan_110 کاربر سایت Mar 30, 2007 #58 سلام بچه ها من زیاد در مورد این بازی اطلاعات ندارم می خواستم بپرسم مگه این بازی چه شاهکاریه که برای اومدنش دارید لحظه شماری میکنید؟ یا علی مدد
سلام بچه ها من زیاد در مورد این بازی اطلاعات ندارم می خواستم بپرسم مگه این بازی چه شاهکاریه که برای اومدنش دارید لحظه شماری میکنید؟ یا علی مدد
GTA کاربر سایت Mar 30, 2007 #59 نوشته شده توسط Dinosaur: اینو ببینین. جالبه ! بیشتر... اگه واقعا این طوری باشه چی میشه!!!!!!! راستی این apb کی میاد؟؟ برا pc
نوشته شده توسط Dinosaur: اینو ببینین. جالبه ! بیشتر... اگه واقعا این طوری باشه چی میشه!!!!!!! راستی این apb کی میاد؟؟ برا pc
54M113 کاربر سایت Mar 30, 2007 #60 امشب سر ساعت 2:30 شب همه تو یاهوو انلاین باشن تا با هم این تریلر رو ببینیم من همه ی اونایی که اینجا هستن رو add می کنم
امشب سر ساعت 2:30 شب همه تو یاهوو انلاین باشن تا با هم این تریلر رو ببینیم من همه ی اونایی که اینجا هستن رو add می کنم