سی پی یو چهار هسته ای اینتل مدل Q6600 و QX6700 دو برابر پردازنده PS3 ترانزیستور داره و دارای 8 مگابایت L2 استبه نظر من باید منتظر کمرنگ شدن عناوین روی پلتفرم پی سی باشیم. چون بنده فکر می کنم که اولا بازی روی پی سی اصلا مفهومی نداره یا در مورد گیم پلی که البته جای این بحثش اینجا نیست، ولی چون ساختن بازی های نسل بعد به علت لزوم استفاده از حجم بالا و استفاده دقیق از منابع سخت افزاری، برای پی سی که مشخصات یکسان سخت افزاری ندارند و بطور مثال چنانچه یک سیستم High End رو هم در نظر بگیریم برای رندرینگ ها و پردازش های موازی مورد نیاز فعلی، باز هم نتیجه ای عالی دربر نخواهد داشت. مثلا کجا میشه وضعیت پروسسور و پردازنده گرافیکی PS3 یا حتی 360رو با پی سی مقایسه کرد
خواهشا اين عکس رو پاک کن و با اين عکسي که لينکشو گذاشتم جايگزينش کن تا نظم تاپيک حفظ بشه.منم یه عکس دارم به نظر شما اینم fake باشه؟
فکر کنم این عکس اصل باشه:biggrin1:
سی پی یو چهار هسته ای اینتل مدل Q6600 و QX6700 دو برابر پردازنده PS3 ترانزیستور داره و دارای 8 مگابایت L2 است
درباره قدرت سری 8800 و پشتیبانی از DirectX10 و مقایسه توانایی هاش با پردازنده گرافیکی PS3 یا حتی 360 فکر نمیکنم حرف و حدیثی باقی مونده باشه
یادمون باشه طبق نظریه گوردون مور یکی از خالقین شرکت اینتل , هر 14 تا 18 ماه قدرت و کارایی تراشه ها دو برابر میشه
گذشت سال 2005 که سل PS3 رو با pentium D مدل 830 مقایسه میکردند و میگفتن 20 میلیون ترانزیستور ازش بیشتر داره! الان QX6700 و Q6600 بیشتر از 200 میلیون ترانزیستور بیشتر از سل PS3 داره!
مررسی از توجهت به وقت بچه ها (وقت طلاست)خواهشا اين عکس رو پاک کن و با اين عکسي که لينکشو گذاشتم جايگزينش کن تا نظم تاپيک حفظ بشه.
خيلي سايز عکس بزرگه.
حجمشم براي اونهايي که از dial up استفاده ميکنند زياده.
اگر اين دوستمون هم اين کار رو نکرد هر کدام از مديران که اين پست رو ديدند اين کار رو بجاش انجام بدن.
اينم همون عکس با سايز کوچک : لينک
3:12 دقيقه امشب به وقت تهران در سايت gametrailer آماده دانلود ميباشد يعني بامداد جمعهتو سایت راکاستار چرا بخش iv کار نمیکنه ؟
The requested URL /IV/index2.html was not found on this server.
این ارور رو میده - مثل اینکه فایل ایندکس پاک شده . بلاخره این تریلر چه ساعتی نمایش داده میشه ؟ زده 29 مارس امروز هم 29 هست .