Grand Theft Auto IV | PS3

آیا نسخه PS3 بازی GTAIV را میخرید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    426
آقا یکی کمک کنه,این آنلاینش چه مرگش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همش دیسکانکت میشه
اگه راهی هست بگید ممنون میشم
کاری نمیشه کرد فعلا باید ساخت باهاش چون همه مشکل دارند و مخابرات فعلا اینترنت رو به داغونی کشیده و به سختی میشه بازی کرد باید یه مدت صبر کنید تا انلاین دوباره راه بیافتده

دوستان سلام

میخواستم بدونم میشه مثل نسخه pc این بازی در نسخه ps3 هم آهنگهای دلخواه خودمون را در رادیو ماشین هنگام رانندگی قرار بدیم یا نه ؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنیدکه اگر میشه به چه صورت هستش

با سپاس فراوان

کاری نمیشه کرد فعلا باید ساخت باهاش چون همه مشکل دارند و مخابرات فعلا اینترنت رو به داغونی کشیده و به سختی میشه بازی کرد باید یه مدت صبر کنید تا انلاین دوباره راه بیافتده

نه مثل اینکه ربطی به اینترنت نداره,کلا برای کسانی که تو ایران هستن اینجوری شده(مربوط به این چند روز اخیر نیست که اینرنتا داغون شدن)

دوستان سلام

میخواستم بدونم میشه مثل نسخه pc این بازی در نسخه ps3 هم آهنگهای دلخواه خودمون را در رادیو ماشین هنگام رانندگی قرار بدیم یا نه ؟؟؟

با سپاس فراوان

دوستان عزیز ممنون میشم جواب من را هم بدهید

دوستان سلام

با سپاس فراوان

خیر، امکانش نیست!

دوستان سلام

با سپاس فراوان

خیر، امکانش نیست!

چرا امکانش هست من خودم امتحان کردم دقیقا میشه توی ماشین هر اهنگی که داره عوض کنی یادمه با ل1 و ار1 بود

چرا امکانش هست من خودم امتحان کردم دقیقا میشه توی ماشین هر اهنگی که داره عوض کنی یادمه با ل1 و ار1 بود

نه منظورش این بود که یسری آهنگ از بیرون از بازی به بازیش اضافه کنه که تو ماشین آهنگای خودشو گوش کنه که امکان چنین کاری برای ps3 نیست;)

سلام.

بازی Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City راهی داره که روی هارد اینترنال بازی رو اجرا کرد ؟؟؟ (پچی چیزی نداره؟)

بازی اجرا میشه ، ولی موقعی که یکی از بازی هاش رو احتخال میکنی فکر کنم میخ واد بازی رو نصب کنه که نمیتونه (ارور نمیده ولی بیخودی هی لود میکنه)

ممنون.

سلام.

بازی Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City راهی داره که روی هارد اینترنال بازی رو اجرا کرد ؟؟؟ (پچی چیزی نداره؟)

بازی اجرا میشه ، ولی موقعی که یکی از بازی هاش رو احتخال میکنی فکر کنم میخ واد بازی رو نصب کنه که نمیتونه (ارور نمیده ولی بیخودی هی لود میکنه)

ممنون.

دوست عزیز این مشکلی که شما میگی مربوط به کپی خور بازی هست و جایی توی این تاپیک نداره.
لطفا توی لینک زیر مشکلتون رو مطرح کنید:
PS3 Jailbreak Games

من یه جایی اواخر بازی گیر کردم اون جایی که میگه (پگورینو )رو که توی قایق داره از دستت فرار می کنه رو با موتور دنبال کنی باید چی کار کنم چون وقتی وارد جاده می شم و یکم میرم باموتور جلو اون زیر می نویسه که پگورینو فرار کرد

دوستان ِ GTA باز چند سوال !
1.این بازی 2 تا داستان داره ! اسمشون خاطرم نیست اما یکی شون بدبخت بیچاره است از اول و اون سمت راستیه از اول مایه داره و واسه تام کار می کنه ! اما چرا گرافیک بازی توو این 2 نسخه فرق داره ؟ اون داستان ِ جانی رو که وارد میشم نور بازی یه جورایی محو شده نور آفتاب ِ زرد ِ منظره دور هم محوه کلاً یه حالت محو بدی داره ! اما از اون یکی داستان که وارد میشم همه چی درسته ِ ؟! قضیه چیه ؟!
2.چرا موقع بازی انقدر دستگاه سرو صدا می کنه ! خیلی دیسک چب و راست میشه تو دستگاه ؟! اینجوریه قضیه ؟:d

و اینکه خواستم بگم این بازی به هیچ عنوان در حد و اندازه GTA:SA نیست و کلاً حال و هوای یه GTA اصیل رو نداره ! این نظر شخصی بود:d

دوستان ِ GTA باز چند سوال !
1.این بازی 2 تا داستان داره ! اسمشون خاطرم نیست اما یکی شون بدبخت بیچاره است از اول و اون سمت راستیه از اول مایه داره و واسه تام کار می کنه ! اما چرا گرافیک بازی توو این 2 نسخه فرق داره ؟ اون داستان ِ جانی رو که وارد میشم نور بازی یه جورایی محو شده نور آفتاب ِ زرد ِ منظره دور هم محوه کلاً یه حالت محو بدی داره ! اما از اون یکی داستان که وارد میشم همه چی درسته ِ ؟! قضیه چیه ؟!
2.چرا موقع بازی انقدر دستگاه سرو صدا می کنه ! خیلی دیسک چب و راست میشه تو دستگاه ؟! اینجوریه قضیه ؟:d

واسه اون یکی داستان که جانی هست یادمه توی تنظیماتش نویز افکت داشت افش کن درست میشه ولی کلا
تم رنگ بندی این دوتا با هم فرق دار اون یکی دیگه شادتر :دی درمورد صدای دیسک هم طبیعیه

به شخصه می گم انلاین GTA IV واقعا فوق العادست یعنی تا حدی که اگه نت ایران مثل کشورهای مدرن بود کلا سراغ خیلی بازی ها نمی رفتم باورکنین

این لیستی که تحت تعقیب پلیس و باید تو ماشین پلیس سرچ کنی و بری دنبالشون، من سرچ می کنم همون جاییم که میگه میرم ! اما پیداش نمی کنم ! یعنی هیج راهنمایی نیست ! یا طرف یه سرو صدایی بکنه ! از کجا بفهمم کجاست دقیقاً ؟ حتی از رو تاپیکی که رو نقشه علامت گذاری کرده بودم رفتم اما پیداشون نکردم ! 3 نفر رو امتحان کردم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or