Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | PC

1270933910.jpg

این بازی همونطور که احتمالا میدونید شامل دو اپیزود The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony از بازی GTA IV در یک پکیج بعنوان Episodes From Liberty بدون نیاز به بازی اصلی است که قبلا بصورت انحصاری برای کنسول Xbox360 ریلیز شده بود و حالا برای PC بعد از یک تاخیر دو هفته ای در تاریخ 13 آپریل (3روز دیگه) عرضه میشود.

Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

• Publisher: Rockstar Games
  • Developer: Rockstar North
  • Genre: Modern Action Adventure
  • Release Date: Apr13, 2010
  • ESRB Rating: Mature

آخرین ویرایش:
دوستان اين كرك Reloaded چه جوري كار مي كنه ؟
من كپي پيست كه مي كنم ، اصلا Replace و جايگزين فايل ديگه اي در فولدر بازي نميشه و تمام فايلهاي اجرايي رو هم كه مي زنم بازي رو اجرا نمي كنه .
ممنون ميشم كمك كنيد.

سلام
من پچ رو ریختم ، تاثیرش در لگ زدن های بی مورد بازی هست وگرنه روی FPS نزدیک به 5 فریم تاثیر داره اما پبشنهاد میکنم بریزید جون یه جاهای بی موردی بازی لگ میزنه

در مورد کرک هم بگم این پچ احتیاج به کرک جدید نداره و با کرک Razor کار میکنه

در مورد اون دوستی که گفت ستاپ اصلی نیست بازیش بگم اونایی که ستاپ اصلی نیست بازیشون نگران نباشن ماله منم نبود اما با این فایل رجیستری آدرس پوشه ی نصب بازی برای پچ به رجیستری اضافه میشه و پچ اجرا میشه . فقط آدرس اینستال فولدر خودتون رو بدید فایل رو .reg سیو کنید و اجرا کنید

Code:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Rockstar Games\EFLC]
"InstallFolder"="C:\\Program Files\\Rockstar Games\\Grand Theft Auto 4  Episodes From Liberty City"

اقا چرا انقدر کنترل هلکوپتر جنگی سخته؟من تو مرحله ای هستم که باید با لوییس برم کشتی و نابود کنم بعدش 3تا قایق میان باید اونارو هم بترکونم هر کاری می کنم نمی شه بعضی وقت ها هم که انگار طوفان می شه هلکوپتره واسه خودش می چرخه یهو هم میفته تو اب:eek:

اقا چرا انقدر کنترل هلکوپتر جنگی سخته؟من تو مرحله ای هستم که باید با لوییس برم کشتی و نابود کنم بعدش 3تا قایق میان باید اونارو هم بترکونم هر کاری می کنم نمی شه بعضی وقت ها هم که انگار طوفان می شه هلکوپتره واسه خودش می چرخه یهو هم میفته تو اب:eek:

من بازی کردم اینجوری نبود ! فقط تو تیر اندازیش کمی مشکل هست که اونم با کلیک Space حل میشه. :cheesygri

من بازی کردم اینجوری نبود ! فقط تو تیر اندازیش کمی مشکل هست که اونم با کلیک Space حل میشه. :cheesygri
فکر نکنم مشکل از بازی باشه اخه من تا حالا بدون مشکل بازی کردم قسمت جانی رو هم تموم کردم بدون هیچ باگی.حتما من درست بلد نیستم باهاش کار کنم همش میفتم تو اب:eek: ولی تو سری های قبلی بدون مشکل میرفتم:(

فکر نکنم مشکل از بازی باشه اخه من تا حالا بدون مشکل بازی کردم قسمت جانی رو هم تموم کردم بدون هیچ باگی.حتما من درست بلد نیستم باهاش کار کنم همش میفتم تو اب:eek: ولی تو سری های قبلی بدون مشکل میرفتم:(

مشکل میدونی چیه ؟ شما برای این مرحله به 3 تا دست نیاز داری یکی رو بیار تیر بزنه با 2 تا دست کنترل کن . اعصاب منم خرد کرد :evil:

مشکل میدونی چیه ؟ شما برای این مرحله به 3 تا دست نیاز داری یکی رو بیار تیر بزنه با 2 تا دست کنترل کن . اعصاب منم خرد کرد :evil:
گل گفتی داداش.اتفاقا خودمم داشتم به این همین فکر می کردم هر جوری می خوام ردش کنم یه دست واسه تیر زدن با موس کم میارم.بازی به این عظمته بعد یه همچین مشکلاتی اعصاب ادم و خورد می کنه:mad:

اه اه حالم از این هلیکوپتر سواریش بهم میخوره خدا نکنه ماوسو اینوری نکنی هلیکوپترت 200 بار دور خودش میچرخه سر همین خلبانی عاشقالش 200 بار تو ماموریت free to liberationباختم اه(ballad of gay tony)دوستان ادرس یک لباس فروشی تو بازی و یک شماره یا ادرس یک دختر تو اینترنت رو تو بازی میدین:biggrin1::love:

یک سئوال دیگه نیکو بلیک با جانی ازthe lost & the damnedرفیقند؟اخه تو همین ماموریت free to liberationنیکو و جانی با هم تو یه جایی مث موزه یا شاید بانک بودند یه توضیح بدین:smile:

د.ستان چیزی نیومده واسه این فریم گرفتن اشغال
جالبه من همرو کخ hight و very high میزارم البته به جز texure فقط 25 فریم میگیرم بعد همرو میزارم low t فقط 30 فریم میگیرم گندشو در اورده !!!
سیستمم:
ati 4870
amd 6000 x2
2G ram
windows 7 32bit
جالبه کن من اسیسن و بتلفیلد همه ی اینارو با خرین تنظیمات بازی کردم

سلام
این فایل یک مگابایتی رو با هزار جور فیلم در آوردن دیال آپ دانلود کردیم؛متاسفانه جواب نداده بازی رو اجرا میکنی و وقتی میخواهی فعالش کنی میپره بیرون :-"

سلام دوست من

من همین الان این تراینر رو دانلود کردم و امتحانش هم کردم ، و بدون هیچ مشکلی داشت کار میکرد !

شما باید همه اون چیزایی که توی rar هست به غیر از ReadMe رو تو مسیر بازی کپی کنی یعنی این مسیر :

Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City

موفـــق باشی ;)

گل گفتی داداش.اتفاقا خودمم داشتم به این همین فکر می کردم هر جوری می خوام ردش کنم یه دست واسه تیر زدن با موس کم میارم.بازی به این عظمته بعد یه همچین مشکلاتی اعصاب ادم و خورد می کنه:mad:

ببین دوست من
بهترین کار باری شما اینه با هلی کوپتر نزدیک سطح آب دریا بشی و همین تور به اون قایق نزدیک بشی بعدش چند تا شلیک پشت سر هم با راکت انجام بدین ، و وقتی با آر پی جی به سمت شما شلیک کردن شما به بالا یا چپ و راست حرکت کنین تا بتونین جا خالی بدین و به شما نخوره !!!
بد وقتی که قایق منفـــجر شد چند نفر با قایق نجات میخوان فـــرار کنن اون موقع شما باید V رو بزین تا برین درون هلی کوپتر تا با استفـــاده از نشونه گیری که وست تصویر هست بهتر شلیک کنین ، حالا هم باید حرکت کنین هم شلیک ،
این بار باید از مسلسل هلی کوپتر استفاده کنین تا راحت تر بتونین اون قایق های نجات رو از بین ببرین .

خود من هم که نتونستم بار اول برم ، چند بار رفتم تا تونستم ردش کنم ، البته به یک روش دیگه !!!

موفـــق باشی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or