Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | PC

1270933910.jpg

این بازی همونطور که احتمالا میدونید شامل دو اپیزود The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony از بازی GTA IV در یک پکیج بعنوان Episodes From Liberty بدون نیاز به بازی اصلی است که قبلا بصورت انحصاری برای کنسول Xbox360 ریلیز شده بود و حالا برای PC بعد از یک تاخیر دو هفته ای در تاریخ 13 آپریل (3روز دیگه) عرضه میشود.

Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

• Publisher: Rockstar Games
  • Developer: Rockstar North
  • Genre: Modern Action Adventure
  • Release Date: Apr13, 2010
  • ESRB Rating: Mature

آخرین ویرایش:
این منم که نشستم
اینم دوستمه که داره میرونه(کامیاب عزیز)
هر کی خواست انلاین بازی کنه
plz تا فردا وایسه تا تاپیکش رو بزنم.(هرکی هر بلده بزاره خودم بزنم چون خیلی تلاش کردم ...) :d
ممنون

دوستان هنوز هم این بازی فریم ریت نامتعادلی داره روی PC?
نسخه 360 مناسب تر نیست؟
چون وقت دردسر و فیکس فایل های جور وا جور رو ندارم

دوستان هنوز هم این بازی فریم ریت نامتعادلی داره روی PC?
نسخه 360 مناسب تر نیست؟
چون وقت دردسر و فیکس فایل های جور وا جور رو ندارم

نا متعادل ؟!؟!؟!؟!؟! اینو بگیم کلی هم بهش لطف کردیم !
اگه سیستم خیلی توپی داری بیا سراغ PC وگرنه با این فریم دادنی که من میبینم کچل میشی. :cheesygri

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

بالاخره موفق شدم مرحله رقصیدن و مخ زدن رو رد کنم ،‌ درسته اگه وقتی که رو این دختره انیمیشنی گذاشتم رو در واقعیت میذاشتم میتونستم خیلی کارا بکنم ؛ اما به دموش می ارزید. :cheesygri

راستی من با این سیستم:
Windows Vista 64 MB
CPU:Intel Centrino 2 2.13 MGHZ
VGA:Ge-Force 9800 GT
RAM:4 GB
GTA IV رو High Details بدون هیچ افت فریم و نقص گرافیکی بازی کردم ولی حالا تو این بازی وقتی روی قسمت Shadow Quality میرم فقط گزینه Low برام فعاله و کلا Night Shadow هم غیر فعاله کسی دلیلش رو میدونه؟ ولی با این وجود بقیه تنظیمات رو میشه تا آخر بالا برد فقط نمیدوم چرا Textue های بازی یکم دیر Load میشن؟ مثلا آسفالت خیابون 1 ثانیه بعد Load میشه ولی سرعت بازی اصلا پایین نیست حالا اگه پچی چیزی برای رفع این مشکلات اومده بید تا دانلود کنیم.

راستی من با این سیستم:
Windows Vista 64 MB
CPU:Intel Centrino 2 2.13 MGHZ
VGA:Ge-Force 9800 GT
RAM:4 GB
GTA IV رو High Details بدون هیچ افت فریم و نقص گرافیکی بازی کردم ولی حالا تو این بازی وقتی روی قسمت Shadow Quality میرم فقط گزینه Low برام فعاله و کلا Night Shadow هم غیر فعاله کسی دلیلش رو میدونه؟ ولی با این وجود بقیه تنظیمات رو میشه تا آخر بالا برد فقط نمیدوم چرا Textue های بازی یکم دیر Load میشن؟ مثلا آسفالت خیابون 1 ثانیه بعد Load میشه ولی سرعت بازی اصلا پایین نیست حالا اگه پچی چیزی برای رفع این مشکلات اومده بید تا دانلود کنیم.

ملت همه با این EFLC مشکل دارن اونوقت آقای x میاد میگه بازی بسیار روانتر از قبل شده و من حد اقل 38 فریم میگیرم!! بابا به خدا من با یه gtx 260 زور میزنم 21 فریم میگیرم البته رو very high تازه مشکل دیر لود شدن رو هم دارم اونوقت جالبه تا از بازی ویدیو کلیپ میگیریم و میزاریمش تو گالری فریم فضایی میشه!

من دیونه ی این بازیم یکی کمک کنه هی فریز میکنه پچ 1.1 هم نصب کردم . یه کرک درست حسابی بدید ثواب داره مارم از کف این بازی در بیارید :(

من دیونه ی این بازیم یکی کمک کنه هی فریز میکنه پچ 1.1 هم نصب کردم . یه کرک درست حسابی بدید ثواب نداره مارم از کف این بازی در بیارید :(

دوست عزیز شرمنده کرکی (Razor 1911) که اکثر بچه ها دارن ازش استفاده میکنن و با هر پچی هم سازگاره همراه با install اونم اتوماتیک نصب میشه.
باید بری از یک فروشگاه خودت تهیه کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or