دوستان دیروز من تونستم باری اولین بار این بازی رو به همراه دوستم بازی کنم
از همین جا زا دوستم کامیاب عزیز تشکر می کنم .
بریم سر اصل مطلب:
- از لینک اینجا LogMeIn Hamachi رو دانلود کنید و سپس آن را نصب کنید.
- این فایل رو دانلود کنید و در درایو c بریزید(کپی کنید )
- teknohelper رو اجرا کنید.حالا 2 راه دارید:
- HOST:اگر می خواهید host شوید گزینه ی Atumatic Mode (host) رو انتخواب کنید
- CLIENT: اگر می خواهید در بازی دوستتان join شوید گزینه ی Atumatic Mode (CLIENT) را انتخواب کنید.
- hamachi رو اجرا کنید و از قسمت network گزینه ی join an existing network رو بزنید و در سرور مورد نظر خود join شوید *
- حالا باید در teknohelper سه گزینه ی اول تیک خورده باشن.
- بازی EFLC رو اجرا کنید.اگر در BOGT قرار گزاشته اید به این بازی و اگر در LAD قرار گزاشته اید به ان بروید
- با دکمه بالا موبایل را باز کنید.به قسمت مولتی پلیر بروید. PLAYER MATCH رو انتخواب کنید و سپس LAN رو بزنید.
- در این مرحله نیز برای افراد HOST , CLIENT تفاوتی وجود دارد:
- HOST:بعد از وارد شده به قسمت بعدی باید CREATE MATCH رو بزنید و از بین مود های بازی مود مورد نظرتون رو انتخواب کنید . سپس نیز START GAME رو بزنید و در بخش بعدی منتظر پلیر ها باشید و هر موقع خواستید وارد بازی شوید ENTER رو بزنید(در کوشه صفحه نیز یک سری تنظیماتی رو می توانید اعمال کنید)
- CLIENT:کسانی که می خواهند جوین شوندو در TG H نیز CLIENT رو زده اند باید گزینه CUSTOM MATCH رو بزنند و بعد از زدن YES وارد صفحه ی پیدا کردن گیم می شوند.در این صفحه نیز باید دوستی را که می خواهید به ان JOIN شوید را انتخواب کنید و وارد لابی شوید.از ان جا هم با زدن ENTER وارد بازی می شوید.توجه داشته باشید که افرادی که می خواهند JOIN شوند باید در صفحه پیدا کردن مچ دکمه ی F12 رو بزنند :d
- دیگه برید تو بازی و حال کنید :d
توجه:
- حتما موقع join شدن F12 رو بزنید
- * سروری که من برای این بازی درست کردم در HAMACHI به شرح زیر است :
- id : EFLC IR
- PASS: 12345
- به نکته ای رو هم تجربی بگم اگه تکنو گاد OK نشد خودتون دستی این DLLLoad رو اجرا کنید همراه اون .
- من و کامیاب هر 2 با ورژن 1 بازی کردیم یعنی به 1.1 اپدیت نکردیم .
- حتما ANTI VIRUS رو خاموش کنید چون به TG گیر میده
- حتما فایر وال رو خاموش کنید
اگر تجربه ای داشتید نیز بگید
اینم ID XFIRE من هر کی خواست ADD کنه Dani8GB
اگر اشتباه چاپی بود ، به بزرگی خودتون ببخشید:d
===========================================
تصاویری از بازی:
موفق باشید
آخرین ویرایش: