Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City | PC

1270933910.jpg

این بازی همونطور که احتمالا میدونید شامل دو اپیزود The Lost and Damned و The Ballad of G*y Tony از بازی GTA IV در یک پکیج بعنوان Episodes From Liberty بدون نیاز به بازی اصلی است که قبلا بصورت انحصاری برای کنسول Xbox360 ریلیز شده بود و حالا برای PC بعد از یک تاخیر دو هفته ای در تاریخ 13 آپریل (3روز دیگه) عرضه میشود.

Minimum System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
1.8GHz Intel Core2Duo or 2.4GHz AMD Athlon X2 64
1 GB of RAM (Windows XP) or 1.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
16 GB free hard drive space
256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements
Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
2.4Ghz Intel Core 2 Quad or 2.1GHz AMD Phenom X3
2.5 GB of RAM (Windows XP) or 2.5 GB of RAM (Windows Vista/7)
18 GB Free Hard Drive Space
512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

• Publisher: Rockstar Games
  • Developer: Rockstar North
  • Genre: Modern Action Adventure
  • Release Date: Apr13, 2010
  • ESRB Rating: Mature

آخرین ویرایش:
برای من مثله Profile زیر میشه !!!

یکی نیست کمک کنه !؟

میتونی تو youtube طریقه ساخت پروفایل آفلاین رو ببینی دوست عزیز!

من که با سیستمم رو حالت تمام LOW با رزولوشن ۱۰۲۴*۱۲۸۰ تونستم ۲۵.۰۴ فریم بگیرم پس در نتیجه باید هرچه سریعتر به فکر یک سیستم جدید باشم.

همه بازیها اینجوری تست فریم دارن ؟

اگه رزولوشن رو کمی پایینتر بیاری میتونی بهتر فریم بگیری!! مثل 768*1024
بیشتر بازیها این گزینه رو دارن!! میتونی از برنامه هایی که در این زمینه هم هستن استفاده کنی تا در حین بازی هم فریم رو ببینی!!
اساتید محترم اگه کسی مشکله منو نمیدونه مه چه جوری باید حل کنم لطفا دو موضوعو واسه من روشن کنن .
1.سیو بازی کجاست که بتونم ازش backup بگیرم .
2.من وقتی که نصب میکنم کرک razor نصبه چه جوری میتونم کرک reloaded به جای razor نصب کنم.؟؟خواهشا دارم افسردگی میگیرم.

کرک reloaded احتیاج به پچ داره!! باید اول پچ 50 مگی رو بریزی بعد از کرک reloaded استفاده کنی!! البته اگه رو کرک نصب شه!! اگه نشد یکی از دوستان باید LaunchEFLCc.exe اصلی رو برات آپلود کنه!!

موفق باشی

دوتا سوال
1میخواستم بدونم که بازی گاراج ماشین داره که بشه ماشین ها را اسپرت کرد
2:میشه سوار هواپیما شد یا مثل شماره قبلی باز هم نمیشه

من بازی رو ریختم و هیچ مشکلی هم ندارم (پچ هم دانلود کردم و نصب کردم)
ولی گیر میکنه!
1- میخوام ببینم دقیقا از کجا باید ببینم که چقدر فریم میگیرم؟
2- چه تنضیماتی رو به من پیشنهاد میکنید؟
CPU: AMD 3000+ AM2
RAM: 4GB
VGA : 8600GT 1GB
Windows 7 64bit
:laughing::-":confused::eek:

برای دیدن تعداد فریم های بازی برنامه پایین رو دانلود کنید ( 2Mb ) و بعد از نصب اجرا کنید و بعد کوچیش (Minimized ) کنید و برید توی بازی تعداد فریم هارو بهت نشون میده....
Fraps Download Link
Fraps Download Page

آخرین ویرایش:
کرک reloaded احتیاج به پچ داره!! باید اول پچ 50 مگی رو بریزی بعد از کرک reloaded استفاده کنی!! البته اگه رو کرک نصب شه!! اگه نشد یکی از دوستان باید LaunchEFLCc.exe اصلی رو برات آپلود کنه!!

موفق باشی

ممنون از توجهت اگه میشه و زحمتی نیست می تونید luncher اصلیو برا من آپ کنید خیلی خیلی ممنون میشم .
این قضیه گیر کردن تو loading... چیه چه جوری می تونم حلش کنم ؟

...loading failed.starting new game

ممنون از توجهت اگه میشه و زحمتی نیست می تونید luncher اصلیو برا من آپ کنید خیلی خیلی ممنون میشم .
این قضیه گیر کردن تو loading... چیه چه جوری می تونم حلش کنم ؟

منم دقیقا مشکل شما رو دارم . تو loading گیر میکنه . جالبه که من IV رو با همین سیستم تموم کردم.
لطفا اگه جواب گرفتید مطرح کنید چیکار کردید.
ممنون از همه

دوستان بازی راحت اجرا شده رو سیستمم وتی بعضی جاها رو دیر رندر میکنه مشکل از چیه ؟؟
درایو کارت گرافکیم به روز نیست ممکنه از اون باشه؟؟
سیستمم اینه
cpu:i5
vga:4890
ram:4gig
ویندوزمم 7
ممنون میشم کمکم کنید

دوستان بازی راحت اجرا شده رو سیستمم وتی بعضی جاها رو دیر رندر میکنه مشکل از چیه ؟؟
درایو کارت گرافکیم به روز نیست ممکنه از اون باشه؟؟
سیستمم اینه
cpu:i5
vga:4890
ram:4gig
ویندوزمم 7
ممنون میشم کمکم کنید

این مشکل رو خیلیها دارن از جمله خودم.
البته فکر میکنم مشکل سیستم من از ضعیف بودنش باشه اما برای شما قطعا اینجوری نیست.

اول درایور سیستم خودت آپدیت کن و بعد نتیجه رو بگو.
(البته من که درایورم آپدیت کردم هیچ تاثیری نداشت.)

بچه ها من از کرک Razor استفاده میکنم
بازیو که اجرا میخام بکنم لوگو رازور میاد اما وارد بازی نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید :laughing:
شما موقع اجرای بازی نباید به اینترنت کانکت باشید
اگر هم موقع اجرای بازی درخواست کانکت شدن کرد و یک کانکشن واستون باز کرد حتما اونرو باید ببنیدید
اگر هم بازی اجرا شد و لوگوی راک استار اومد ولی صفحه همینجور سیاه بود باید از صفحه خارج بشید و کانکشن بوجود اومده رو ببندید تا بازی بالا بیاد

شما موقع اجرای بازی نباید به اینترنت کانکت باشید
اگر هم موقع اجرای بازی درخواست کانکت شدن کرد و یک کانکشن واستون باز کرد حتما اونرو باید ببنیدید
اگر هم بازی اجرا شد و لوگوی راک استار اومد ولی صفحه همینجور سیاه بود باید از صفحه خارج بشید و کانکشن بوجود اومده رو ببندید تا بازی بالا بیاد

دوست عزیز من هم از همین نسخه Razor استفاده میکنم ، همیشه هم با سرعت بالایی با WimaX آنلاین هستم الان هم بدون هیچ مشکلی دارم بازی میکنم.
فکر نمیکنم مشکل از کانکت بودن باشه ، فکر میکنم نسخه بازی شما مشکل داره یا ناقصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or