Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on PC

• Thread starter Thread starter <hako>
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز به سایت rock star رفتم و تو قسمت pc بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City دیدم این بازی که سال 2009 برای 360 اومده بود امسال در 30 march برای pc و ps3 عرضه خواهد شد این بازی که ادامه بازی Grand Theft Auto IV است شامل دو قسمت THE LOST AND DAMNED و THE BALLAD OF GAY TONY هست که این بازی برای 360 امتیاز 9.2 رو کسب کرد که من نسخه 360 بازی کردم خیلی بهم حال داد

http://pc.ign.com/objects/059/059689.html
http://www.rockstargames.com/games#/dl:/games/get/1/8/priority/ASC/platform/12

fob_thumb_detail_theballadofgaytony.jpg
fob_thumb_detail_thelostanddamned.jpg

fob_thumb_detail_episodesfromlibertycity.jpg

چه پست جالبی:cheesygri
من مطلبم رو نوشتم بعد دکمه ارسال رو زدم ولی اینترنت یهو قطع شد واینجوری شد

اگه راک* شرکت فهمیده ای باشه مطمینا مشکلات مثل نسخه 4 دیگه نمیاد تو این نسخه...چون برطرف کردنش برای شرکت که کار سختی نیست
Gta IV هیچ مشکلی نداره من زمانی که کار گرافیکم 8600 GT بود و رمم 2 گیگ بود از همون اول بازی باگ داشت
اما سیستمم رو ارتقا دام و گرافش رو 4670 ATI کردم و رمش رو 4 گیگ دیگه اصلا باگ ندیدم تو بازی
این بازی هم چون در سال 2009 رتبه 9.2 یعنی عالی رو کسب کرد الان هم میخواد 2010 رتبه خوب بگیره احتمالا همین قظیه سر manhunt2 شد احتمالا red dead هم برای PC میاد

Gta IV هیچ مشکلی نداره من زمانی که کار گرافیکم 8600 GT بود و رمم 2 گیگ بود از همون اول بازی باگ داشت
اما سیستمم رو ارتقا دام و گرافش رو 4670 ATI کردم و رمش رو 4 گیگ دیگه اصلا باگ ندیدم تو بازی
این بازی هم چون در سال 2009 رتبه 9.2 یعنی عالی رو کسب کرد الان هم میخواد 2010 رتبه خوب بگیره احتمالا همین قظیه سر manhunt2 شد احتمالا red dead هم برای PC میاد
خوب این یه مشکل نیست که یه بازی رو اونم 1 سال پیش با گرافیک 8600GT نتونی به خوبی اجرا کنی؟؟؟ این مشکل اساسیه دیگه

باگ هم که با ارتقا سیستم نابود نمیشه:confused: شما اجراتون در بازی بهتر شد
منظورتو از من هانت نفهمیدم

ولی من که از اون لحظه اول تا الان هیچ مشکلی (حتی کوچکترین مشکل و باگ) در GTA IV ندیدم ....
به نظرم من این ها باگ ROCKSTAR نیست ، مردمان ما میخوان هی سیو بریزن ، با کرک بازی رو اجرا کنن ، و.....
شما یه گشتی توی چند تا فروم خارجی بزن
خیلی‌ها با بازی مشکل دارن
حتی کسانی که نسخه‌ی اصلی بازی را خریداری نموده‌اند:biggrin1:

ولی من که از اون لحظه اول تا الان هیچ مشکلی (حتی کوچکترین مشکل و باگ) در GTA IV ندیدم ....
به نظرم من این ها باگ ROCKSTAR نیست ، مردمان ما میخوان هی سیو بریزن ، با کرک بازی رو اجرا کنن ، و.....

دوست عزیز شما یه ساعت نسخه ی ps3 رو بازی کن بعد نسخه ی pc رو خودت متوجه باگ ها

میشی

نمونش همون ملوتو هست که تو ps3 با فندک روشنش میکنه ولی تو نسخه ی pc فندک

دیده نمیشه، مثل اینکه نیکو تو دستش آتیش داره :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or