Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City on PC

• Thread starter Thread starter <hako>
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز به سایت rock star رفتم و تو قسمت pc بازی Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City دیدم این بازی که سال 2009 برای 360 اومده بود امسال در 30 march برای pc و ps3 عرضه خواهد شد این بازی که ادامه بازی Grand Theft Auto IV است شامل دو قسمت THE LOST AND DAMNED و THE BALLAD OF GAY TONY هست که این بازی برای 360 امتیاز 9.2 رو کسب کرد که من نسخه 360 بازی کردم خیلی بهم حال داد

http://pc.ign.com/objects/059/059689.html
http://www.rockstargames.com/games#/dl:/games/get/1/8/priority/ASC/platform/12

fob_thumb_detail_theballadofgaytony.jpg
fob_thumb_detail_thelostanddamned.jpg

fob_thumb_detail_episodesfromlibertycity.jpg

فکر کنم ماه march بمب باران بازی های توپ جهانی هست ......(Splinter Cell Conviction , Alan wake & ....)
خیلی خیلی خیلی خوشحالم که این بازی برای PC هم میخواد بیاد ؟؟؟(حالا مطمئن هستید که میاد ...؟؟...)
یعنی قبل اینکه مدرسه بریم این بازی رو میتونیم بخریم و بازی کنیم ؟؟(11فروردین ؟؟؟)

خب مثل اینکه بالاخره یه چیزی خورده پس کله این Rock Star تازه بعد هزار سال یادش اومده که یه چیزی به اسم PC هم تو دنیا هست:cheesygri
عجب حالی کنیم ما:cool:
حالا یه دفعه ایی ضد حال نشه بگن بزارین یه 6 ماه بعد

خب مثل اینکه بالاخره یه چیزی خورده پس کله این Rock Star تازه بعد هزار سال یادش اومده که یه چیزی به اسم PC هم تو دنیا هست:cheesygri
عجب حالی کنیم ما:cool:
حالا یه دفعه ایی ضد حال نشه بگن بزارین یه 6 ماه بعد
نه فکر نکم - این Rockstar تو عرضه GTA هاش زیاد تاخیر نداشته !!!! اینم فکر کنم درست سره موقع میاد ----
BOGT که خیلی باحاله - من فقط میگیرم به خاطز اون :p

دوستان من این نسخه رو با XBOX360 بازی نکردم ولی فکر کنم شاهکار باشه ....
یه سوال :
این بازی یکی هست یا دوتا ؟؟(آخه یکی LOST AND DIAMOND هست و یکی دیگه THE BALLAD OF GAY TONY؟؟؟)

دوستان من این نسخه رو با XBOX360 بازی نکردم ولی فکر کنم شاهکار باشه ....
یه سوال :
این بازی یکی هست یا دوتا ؟؟(آخه یکی LOST AND DIAMOND هست و یکی دیگه THE BALLAD OF GAY TONY؟؟؟)
بازی Episodes From Liberty City برای PC عرضه میشه که شامل دو DLC هست مه قبلا برای XBOX360 آومد یعنی Lost and Damned و TBOGT

صد در صد بازی عالی میشه مثله نسخه چهارم...

خدا خدا کنید نسخه پی سی اون همه مشکل نداشته باشه شبیه 4 ;)
خدا از دهنت بشنوه
هنوزم که هنوزه ملت ما نسخه‌ی چهار مشکل دارن
شما این تاپیک مشکلات بازی را نگاه کن
هر روز پست جدید داره

دوباره یه پورت آشغال دیگه از روی کنسول
و دوباره دست و پنجه نرم کردن با صدها ارور و باگ!!!!!!
rockstar شرکت نکته سنج و دقیقی هستش اینشاالله که iv تجربه ای برای این شرکت شده باشه تا این نسخه بدون هیچ باگ و افت فریم و ... عرضه بشه.

ولی من که از اون لحظه اول تا الان هیچ مشکلی (حتی کوچکترین مشکل و باگ) در GTA IV ندیدم ....
به نظرم من این ها باگ ROCKSTAR نیست ، مردمان ما میخوان هی سیو بریزن ، با کرک بازی رو اجرا کنن ، و.....

لطفا برای فعال کردن پاسخ سریع روی آیکون پاسخ سریع در یکی از پست های بالا کلیک کنید.
چه پست جالبی:cheesygri

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
اگه راک* شرکت فهمیده ای باشه مطمینا مشکلات مثل نسخه 4 دیگه نمیاد تو این نسخه...چون برطرف کردنش برای شرکت که کار سختی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or