PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

امروز اینقد پروتو فارم کردم دیگه چشمام داشت سیاهی میرفت لعنتی سلاح پرسیوال نمی‌داد هفت هشت تا سلاح داد خیلی دست ها هم هیچی نمی‌داد واقعا عصبیم کرده بود تا اینکه دست آخر بالاخره دراپ شد.برم برای اویکنینگ سلاح.😃
راستی کایکی متریالی که برای اویکنینگ سلاح میخواد همش تو proud پیدا میشه و فارم کردنش سولو آسون نیست.تو چیکار میکنی.اینا رو هم کوآپ میری؟حداقل اولش که قوی نبودی چیکار میکردی؟

امروز اینقد پروتو فارم کردم دیگه چشمام داشت سیاهی میرفت لعنتی سلاح پرسیوال نمی‌داد هفت هشت تا سلاح داد خیلی دست ها هم هیچی نمی‌داد واقعا عصبیم کرده بود تا اینکه دست آخر بالاخره دراپ شد.برم برای اویکنینگ سلاح.😃
راستی کایکی متریالی که برای اویکنینگ سلاح میخواد همش تو proud پیدا میشه و فارم کردنش سولو آسون نیست.تو چیکار میکنی.اینا رو هم کوآپ میری؟حداقل اولش که قوی نبودی چیکار میکردی؟
مبارکه :x
کلا دوتا متریال هست که بیشتر از همه میخواد silver centrum و exceptional refinium که همه جا پیدا میشه ی سرچ بزنی کلی ویدیو با روش های مختلف برات میاره برای بقیه متریال ها که تو کوئست های مشخصی باید بدستشون بیاری که بعضیاشونم سختن من معمولا مچ میکینگ میکنم اگر پیدا کرد که اوکی نکرد هم سولو میرم چون از این متریال ها تعداد خیلی زیادی نیاز نداری با هر بدبختی هست دوبار اون کوئست رو بزن بیا بیرون معمولا کافیه

اینجا کله متریالی که از 1تا 10 کردن ویپن لازم داری رو گرفته

از این هم اگه چیزی فهمیدی به منم بگو برای حساب کتاب کردن دمیج کپ و ... هست :D

اینم اخرین کاراکتری که بیلد کردم اگه با اومدن لوسیلیوس جاپ اتکش رو نرف نکنن قطعا همین فری مینم میمونه واقعا یکی از کاراکترای op هستش
Screenshot 2024-03-02 230458.png
یکی از سیجیل های که ایکون کول داون داره درواقع cascade هستش و سه تای دیگه quick cooldown

مبارکه :x
کلا دوتا متریال هست که بیشتر از همه میخواد silver centrum و exceptional refinium که همه جا پیدا میشه ی سرچ بزنی کلی ویدیو با روش های مختلف برات میاره برای بقیه متریال ها که تو کوئست های مشخصی باید بدستشون بیاری که بعضیاشونم سختن من معمولا مچ میکینگ میکنم اگر پیدا کرد که اوکی نکرد هم سولو میرم چون از این متریال ها تعداد خیلی زیادی نیاز نداری با هر بدبختی هست دوبار اون کوئست رو بزن بیا بیرون معمولا کافیه

اینجا کله متریالی که از 1تا 10 کردن ویپن لازم داری رو گرفته

از این هم اگه چیزی فهمیدی به منم بگو برای حساب کتاب کردن دمیج کپ و ... هست :D

اینم اخرین کاراکتری که بیلد کردم اگه با اومدن لوسیلیوس جاپ اتکش رو نرف نکنن قطعا همین فری مینم میمونه واقعا یکی از کاراکترای op هستش
View attachment 330219
یکی از سیجیل های که ایکون کول داون داره درواقع cascade هستش و سه تای دیگه quick cooldown
ای نامرد فری مال من بود.😁
تو که روزی یه کاراکتر بیلد میکنی.همه رو تموم کردی؟
چطور اینهمه سیجیل آپ میکنی؟

ای نامرد فری مال من بود.😁
تو که روزی یه کاراکتر بیلد میکنی.همه رو تموم کردی؟
چطور اینهمه سیجیل آپ میکنی؟
ماله شما، من فقط باهاش میریم میجنگم دراصل تایپه من روزتا و کاتلینا و امثالهم هستن :D
نه بابا کلا 3 تا کاراکترو مکس کردم البته متریال برای یکی دیگه هم دارم
فقط و فقط با azurite splendor همون وقتی که میخوام بذارم متریال اپگرید سیجیل فارم کنم رو میذارم روی کوئست slimepede و اگه اون اسلایمه اسپاون شه 5 تا از اینا و 3 تا damascus ingot بهم میده

توی نیک نک شاپ همون دختر کوچولوئه اونجا ی بخشش برای همیناس
میدونم عزیزم منظورم اینه باهاشون چی میخری.🤣
من ۳۰ تا گلد دادم یه انگور خریدم چه اشتباهی کردم همش ۱۵کا مستری پوینت داد.من فکر میکردم نوشته کل مستری های یه کاراکتر رو ۱۰۰ میکنه.عین آدم نمیتونن توضیح بدن این آیتم چیکار میکنه.

• Like
Reactions: reza8
میدونم عزیزم منظورم اینه باهاشون چی میخری.🤣
من ۳۰ تا گلد دادم یه انگور خریدم چه اشتباهی کردم همش ۱۵کا مستری پوینت داد.من فکر میکردم نوشته کل مستری های یه کاراکتر رو ۱۰۰ میکنه.عین آدم نمیتونن توضیح بدن این آیتم چیکار میکنه.
هااا من اصلا فارمشون نمیکنم تعداد توکنی که میخواد نسبت به ارزش ایتم خیلی بالاتره یادمه فقط ی دونه سیجیل مخصوصه زتا رو اون موقع که تازه رسیده بودم اندگیم ازش خریدم که بعدا بهترش رو خوده بازی بهم داد

Rohshen چی شد پس چرا نیستی دیگه؟
آقا رضا اینم اسفند.بخر دیگه بازی رو. :bash:
آقا من خیلی از بازی خوشم اومده ولی دیدم همزمان این همه این سبکی دارم میرم و مزه اش میره.گذاشتم بازی های در دست و نصفه نیمه تموم بشه و بعد تمرکز رو بزارم روش🤪
از این ور FF rebirth هم اومد لامصب از اوایل 2023 تا الان همش بازی خوب داره میاد.

آقا من خیلی از بازی خوشم اومده ولی دیدم همزمان این همه این سبکی دارم میرم و مزه اش میره.گذاشتم بازی های در دست و نصفه نیمه تموم بشه و بعد تمرکز رو بزارم روش🤪
از این ور FF rebirth هم اومد لامصب از اوایل 2023 تا الان همش بازی خوب داره میاد.
آره فف ریبرث سبکش جالبه شبیه tales of arise میمونه.منم دارم روی گیم پس tales of arise رو میرم.اونم بازی باحالیه.

هااا من اصلا فارمشون نمیکنم تعداد توکنی که میخواد نسبت به ارزش ایتم خیلی بالاتره یادمه فقط ی دونه سیجیل مخصوصه زتا رو اون موقع که تازه رسیده بودم اندگیم ازش خریدم که بعدا بهترش رو خوده بازی بهم داد
راستی برای تو هم پیش اومده که هنگام afk farming یهو برمیگردی میبینی بازی pause شده؟برای من چند بار اینجوری شده.

راستی برای تو هم پیش اومده که هنگام afk farming یهو برمیگردی میبینی بازی pause شده؟برای من چند بار اینجوری شده.
نه من مشکلی نداشتم شاید بیشتر از 10 بار کوئست رو زدن و اینطور شده بعد از 10 بار که کوئست تکرار شه ازت میپرسه میخوای ادامه بدی یا نه اون موقع باید پای سیستم باشی بزنی اره، ببین کوئستی که میزنی 10 بارش چقدر زمان میبره حساب کن بعد از اون مدت بیا بزن تکرار شه و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or