Gran Turismo 7 درحال توسعه است اما در 2014 منتشر نمی شود

Fenris Wolf

کاربر سایت
Gran Turismo7 درحال توسعه است اما متاسفانه تا قبل 2015 نمیتوانیم شاهد عرضه آن باشیم .
این ها گفته های "Kazunori Yamauchi" سازنده این سری به Eurogamer است که اعلام داشته کار ساخت نسخه بعدی را شروع کرده اند .
او گفت :
ما درحال کار بر روی یک عنوان {جدید} هستیم با این حال فکر نمیکنم که امسال منتشر شود . و ضمنا فکر نمیکنم یک نسخه prologue باشه .

ee42vb322i8zm6pybw8p.png

من شک دارم که ماشین های استاندارد بازی را کنار بذاریم . چرا که هر ماشین طرفدار خود را دارد پس فکر میکنم که همچنان از برخی از ماشین های آرشیوی خود استفاده کنیم.
درهمین حال , ممکن است که ما قادر باشیم تا برخی از ماشین ها را وارد گروه Premium بکنیم - اما به طور کلی ما درحال تمرکز بر روی افزایش تعداد ماشین های گروه Premium هستیم .
هنوز پلتفرم های بازی مشخص نیستند ولی به احتمال زیاد بازی درحال توسعه بر روی PS4 است که آغازگر ورود این سری به نسل 8ـم میشود .
منبع

آخرین ویرایش:
lol

مشکل از تصور من نیست مشکل از تصور شماست اگه درست میخوندی چی گفتم جواب شما داده شده مشکل دقیقا از دید شما به بازیه شما شبیه ساز واقعی میخوای 600 ماشین وجود داره که میتونی بگیری بازی کنی همه هم کاکپیت داره که واقعا این دید شما یه lol اساسی داره به خاطر اینکه شما هنوز فرق شبیه ساز با محیط گرافیکی درک نکردی به خاطر این نمیگن شبیه ساز که کاکپیت داشته باشه یا ماشین رینگش مثل واقعی بمونه یا انیکه روی ماشین یه خط باشه یا اینکه فرمان ماشین به رنگ واقعی باشه نه به خاطر این میگن شبیه ساز که فیزیک هندلینگ گیربکس یا چرخ دنده یا شتاب اولیه یا هزار یک جور از این موارد به صورت طبیعی با واقعیت همخوانی داشته باشه نه اینکه ماشین کاکپیت داره یا نه یا اینکه شما میبینی دنده عوض میشه یا ... .

مورد بعدی اینکه زمانی که من GT شروع کردم و شبه ساز بازی کردم فکر نمیکنم از اینجور دیدگاه ها و جنگولک بازی های جدید که اگه کاکپیت داشت شبیه ساز خوبیه یا اگه درختش طبیعی بود یا فرمان مثل واقعی بود شبیه ساز خوبیه یا ... .

مورد بعدی اینکه شما هنوز نمیدونی بازی 600 تا ماشین Premium داره که کیفیتش هم از نظر فیزیک و هندلینگ و... با واقعیت مو نمیزنه یه سری ماشین قدیمی استاندارد هم داره که از نظر فیزیک و هندلیگ و ... کیفیت خوبی مثل واقعیت داره اما از نظر قیافه به کیفیت Premium نیست .

به صورت کلی اینکه اونها هم Premium بشن بله خوبه اما اینکه در بازی نباشن بهتره این دیگه فکر نمیکنم چیزی باشه که یه بازی شبیه ساز واقعی مسابقه بکنه یا نکنه .

علیرضا جان من با بقیه ی بحث هات کاری نداریم , دخالتم نمیکنم تو بحثتون فقط یه نکته ای رو اینجا گفتی که لازم دیدم نظرمو بگم .
ببین این درسته که شبیه ساز ریسینگ پایه و اساسش از فیزیک و هندلینگ و گیربکس و لاستیک و پیست و ... ساخته میشه , این حرفت کاملا درست اما نکته ی مهمی که تو شبیه سازی هست چشم انسان !
شما در نظر بگیر شبیه سازی هواپیما برای خلبانان , کاملا اونا رو توی یه محیطی قرار میدن که درسته پایه و اساسش بر مبنای قوانین فیزیک و نیرو و حرکت و فشار هوا و ... هست اما تجهیزات داخل شبیه ساز کاملا به شکل هواپیما های واقعی ساخته شده !
برای اینکه خیلی چشم تاثیر گذار هست !
حالا اگه شما مثلا بگین یه شبیه ساز واقعی مهم نیست کاکپیت نداشته باشه یا مثلا رینگ نداشته باشه یا نمای داخل کاکپیت خیلی ناقص باشه ولی هندلینگ و فیزیک و .... عالی داشته باشه , به نظرم حرف درستی نزدی چون هیچ موقع نمیتونی خودتو جای اون درایور احساس کنی و قسمت اعظم شبیه سازی از بین میره به نظرم .
اون دید بازیباز به نظرم بسیار تو بازیهای شبیه سازی اهمیت داره .
بازم عذر میخوام و نظرتم محترمه

علیرضا جان من با بقیه ی بحث هات کاری نداریم , دخالتم نمیکنم تو بحثتون فقط یه نکته ای رو اینجا گفتی که لازم دیدم نظرمو بگم .
ببین این درسته که شبیه ساز ریسینگ پایه و اساسش از فیزیک و هندلینگ و گیربکس و لاستیک و پیست و ... ساخته میشه , این حرفت کاملا درست اما نکته ی مهمی که تو شبیه سازی هست چشم انسان !
شما در نظر بگیر شبیه سازی هواپیما برای خلبانان , کاملا اونا رو توی یه محیطی قرار میدن که درسته پایه و اساسش بر مبنای قوانین فیزیک و نیرو و حرکت و فشار هوا و ... هست اما تجهیزات داخل شبیه ساز کاملا به شکل هواپیما های واقعی ساخته شده !
برای اینکه خیلی چشم تاثیر گذار هست !
حالا اگه شما مثلا بگین یه شبیه ساز واقعی مهم نیست کاکپیت نداشته باشه یا مثلا رینگ نداشته باشه یا نمای داخل کاکپیت خیلی ناقص باشه ولی هندلینگ و فیزیک و .... عالی داشته باشه , به نظرم حرف درستی نزدی چون هیچ موقع نمیتونی خودتو جای اون درایور احساس کنی و قسمت اعظم شبیه سازی از بین میره به نظرم .
اون دید بازیباز به نظرم بسیار تو بازیهای شبیه سازی اهمیت داره .
بازم عذر میخوام و نظرتم محترمه

فرشاد جان صحبتت قبول دارم تاثیر داره اما در یه بازی شبیه ساز خلبانی با شبیه ساز اتوموبیل فرق میکنه به خاطر اینکه شبیه ساز خلبانی یک نفر که میخواد زندگی یه ملت دستش بگیره با هواپیما آشنا بشه و بتونه در موقعیت های مختلف از تجهیزات درون کاکپیت هواپیما استفاده کنه و در هر موقعیت با فشار یک دکمه و یا یک گیر خاص یک حرکت مناسب نشون بده به خاطر اینکه نمیشه به ملت یه هواپیما بوینگ 747 داد گفت بفرما برو تمرین کن اما ماشین اینجوری نیست نه جون کسی این وسط در ارتباطه نه اینکه قیمت یه هواپیما انقدر کمه که بشه یه همچین ریسکی انجام داد این نمونه های شبیه ساز ماشین سواری و ... هم بیشتر برای اینکه ملت با نوع حرکت و سرعت و کارهای که باید انجام بدن سر پیچ مسابقه یا اینکه چطور باید تمرکز بالا پیدا کنن مناسبه از طرف دیگه این درسته که از بعد دید مهمه منم نگفتم نیست حرفی که میزنی کاملا درسته اما 600 تا ماشین وجود داره حالا یه سری نداشته باشه چیزی نیست که بگیم یه بازی شبیه ساز میکنه یا نه درسته داشته باشه بهتره منم نگفتم بیاد بازی کلا بکنه استاندارد فرقی نداره اما انقدر هم که بعضی ها میگن چیز مهمی نیست اگه تعداد ماشین های premium بازی کم بود و استاندارد ها زیاد بله برای یه بازی در سطح این نسل افتضاح بود اما من به شخصه با این همه ماشین Premium دلیلی نمیبینم انقدر بخوایم روی ماشین های استاندارد حساس بشیم .

آخرین ویرایش:
lol

مشکل از تصور من نیست مشکل از تصور شماست اگه درست میخوندی چی گفتم جواب شما داده شده مشکل دقیقا از دید شما به بازیه شما شبیه ساز واقعی میخوای 600 ماشین وجود داره که میتونی بگیری بازی کنی همه هم کاکپیت داره که واقعا این دید شما یه lol اساسی داره به خاطر اینکه شما هنوز فرق شبیه ساز با محیط گرافیکی درک نکردی به خاطر این نمیگن شبیه ساز که کاکپیت داشته باشه یا ماشین رینگش مثل واقعی بمونه یا انیکه روی ماشین یه خط باشه یا اینکه فرمان ماشین به رنگ واقعی باشه نه به خاطر این میگن شبیه ساز که فیزیک هندلینگ گیربکس یا چرخ دنده یا شتاب اولیه یا هزار یک جور از این موارد به صورت طبیعی با واقعیت همخوانی داشته باشه نه اینکه ماشین کاکپیت داره یا نه یا اینکه شما میبینی دنده عوض میشه یا ... .

مورد بعدی اینکه زمانی که من GT شروع کردم و شبه ساز بازی کردم فکر نمیکنم از اینجور دیدگاه ها و جنگولک بازی های جدید که اگه کاکپیت داشت شبیه ساز خوبیه یا اگه درختش طبیعی بود یا فرمان مثل واقعی بود شبیه ساز خوبیه یا ... .

مورد بعدی اینکه شما هنوز نمیدونی بازی 600 تا ماشین Premium داره که کیفیتش هم از نظر فیزیک و هندلینگ و... با واقعیت مو نمیزنه یه سری ماشین قدیمی استاندارد هم داره که از نظر فیزیک و هندلیگ و ... کیفیت خوبی مثل واقعیت داره اما از نظر قیافه به کیفیت Premium نیست .

به صورت کلی اینکه اونها هم Premium بشن بله خوبه اما اینکه در بازی نباشن بهتره این دیگه فکر نمیکنم چیزی باشه که یه بازی شبیه ساز واقعی مسابقه بکنه یا نکنه .
میشه لطف کنی و یه منبع معتبر بیاری که این بازی 600 تا ماشین Premium داره؟من اطلاعاتم از این سری خیلی کمه آخه ببخشید:bighug:;)

پس به شما یه تصویر از منظره بدن و یه کنترلر و بگن بیا اینو برون فرض کن داخله ماشین هستی چون کاملا فیزیکش واقعیه فقط شرمندت که هیچی نیست فقط منظرس!!!شما دیگه این به نظرت شبیه سازه دیگه نه؟:-/

شاید شما 10 سال پیش (مثال) شروع به بازی Simulator کرده باشی که خب بله اون موقع کسی Cockpit و به قوله خودت درخته تو فلان پیست براش مهم نبود!!!مسلما اون موقه وقتی شوتر بازی میکردن هم فکره تخریب پذیری و حالت دست تو Reload شدن اسلحه هم نبودن!و کاملا هم درسته!!!چون کسی انتظارشو نداشت چون اون موقع اینا رایج نبود و استاندارد بازی اون بود و همه هم ازش لذت میبردن ولی کی؟10 سال پیش(مثال)!!!الان چه خوشت بیاد و چه خوشت نیاد استاندارد ها بالا رفته و مردم انتظاره بیشتری از یه بازی Simulator دارن!!!همینطور که 20 ساله دیگه بازی هایه الانو بزاری جلوشون به چشمشون نمیاد!و الان انتظاره همه شامل ایناهم میشه نه فقط فیزیکه درستو حسابی!

بعدم من دارم پول میدم که به چیزی که میخوام تو بازی با این قدمت و اون نسخه هایه عالی بوده برسم,شاید من یه ماشین ماله دهه 80 یا 90 یا 2000 رو دوست داشته باشم تجربه کنم!میرم تو لیست میگردم و فقط باید هی دعا کنم که خداکنه P باشه نه S:-&!!!این خودش عیبه به نظره من!سلایقه همه ملت یکسان نیست که همه فقط ماشین هایه الانو دوست داشته باشن!یا فقط یه ماشینه معروع مثلا دهه 80 رو!بعدم فقط ظاهره یا صدا و کیفیت ساخت نه چندان جالب و بدونه Cockpit بودن و Damage نداشتن؟؟؟:-/

موفقیت!!!;)

میشه لطف کنی و یه منبع معتبر بیاری که این بازی 600 تا ماشین Premium داره؟من اطلاعاتم از این سری خیلی کمه آخه ببخشید:bighug:;)

پس به شما یه تصویر از منظره بدن و یه کنترلر و بگن بیا اینو برون فرض کن داخله ماشین هستی چون کاملا فیزیکش واقعیه فقط شرمندت که هیچی نیست فقط منظرس!!!شما دیگه این به نظرت شبیه سازه دیگه نه؟:-/

شاید شما 10 سال پیش (مثال) شروع به بازی Simulator کرده باشی که خب بله اون موقع کسی Cockpit و به قوله خودت درخته تو فلان پیست براش مهم نبود!!!مسلما اون موقه وقتی شوتر بازی میکردن هم فکره تخریب پذیری و حالت دست تو Reload شدن اسلحه هم نبودن!و کاملا هم درسته!!!چون کسی انتظارشو نداشت چون اون موقع اینا رایج نبود و استاندارد بازی اون بود و همه هم ازش لذت میبردن ولی کی؟10 سال پیش(مثال)!!!الان چه خوشت بیاد و چه خوشت نیاد استاندارد ها بالا رفته و مردم انتظاره بیشتری از یه بازی Simulator دارن!!!همینطور که 20 ساله دیگه بازی هایه الانو بزاری جلوشون به چشمشون نمیاد!و الان انتظاره همه شامل ایناهم میشه نه فقط فیزیکه درستو حسابی!

بعدم من دارم پول میدم که به چیزی که میخوام تو بازی با این قدمت و اون نسخه هایه عالی بوده برسم,شاید من یه ماشین ماله دهه 80 یا 90 یا 2000 رو دوست داشته باشم تجربه کنم!میرم تو لیست میگردم و فقط باید هی دعا کنم که خداکنه P باشه نه S:-&!!!این خودش عیبه به نظره من!سلایقه همه ملت یکسان نیست که همه فقط ماشین هایه الانو دوست داشته باشن!یا فقط یه ماشینه معروع مثلا دهه 80 رو!بعدم فقط ظاهره یا صدا و کیفیت ساخت نه چندان جالب و بدونه Cockpit بودن و Damage نداشتن؟؟؟:-/

موفقیت!!!;)

مشکل اینجاست که اگه شما میخواستی خودت یه چرخی در اینترنت میزدی اطلاعات شما زیاد میشد .لینک IGN فقط 200 تا ماشین بعد از GT5 به بازی اضافه شده البته بدون DLC های ماشین های که به صورت مداوم به بازی اضافه شده.;)

ببخشید مثال شما کمه 17 سال پیش جواب این بخش در پست قبلی داده شده دلیلی نمیبینم دوباره 100 خط تایپ کنم .;)

انتظار بالا رفته که هنوز که هنوزه بیشترین ماشین Premium در بازی های سیمولیشن داره ؟ چه مشکلی داره وقتی این همه ماشین Premium در بازی وجود داره ماشین های قدیمی که وقت نمیشه تبدیل به Premium بشن هم در بازی وجود داشته باشن این دیگه خیلی مسخره اگه تعداد ماشین های استاندارد زیاد بود در بازی بله حق با شما بود اما وقتی ماشین های Premium به اندازه کافی که هیچی از تمام بازی های سیمولیشن موجود بیشتر ماشین Premium داره چرا مهم باشه ماشین های استاندارد هم در کنار اینها در بازی باشه .:|

ببخشید شما پول میدی که یه بازی با کیفیت و با استاندارد بگیری که شما ماشین های Premium با کلی جاده با استاندارد های بالا میگیری حالا چه ماشین های استاندارد باشه چه نباشه شما پول اشغال که ندادی ماشین های Premium که بیشترین تعداد ماشین این وسط وجود داره گرفتی با کلی جاده و... دیگه این وسط حرفی باقی نمیمونه .:|

شما بهتره اول اطلاعات در مورد بازی زیاد کنی بعد در موردش نظر بدی دقیقا الان این میشه که من هم FM بازی کردم هم GT شما که اصلا اطلاعاتی در مورد GT نداری به قول خودت داری در موردش نظر میدی من هرچی بگم چون شما ندیدی بازی و اطلاعاتی به قول خودت نداری آب در هونگ میکوبم .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or