Gran Turismo7 درحال توسعه است اما متاسفانه تا قبل 2015 نمیتوانیم شاهد عرضه آن باشیم .
این ها گفته های "Kazunori Yamauchi" سازنده این سری به Eurogamer است که اعلام داشته کار ساخت نسخه بعدی را شروع کرده اند .
او گفت :
منبع
این ها گفته های "Kazunori Yamauchi" سازنده این سری به Eurogamer است که اعلام داشته کار ساخت نسخه بعدی را شروع کرده اند .
او گفت :
ما درحال کار بر روی یک عنوان {جدید} هستیم با این حال فکر نمیکنم که امسال منتشر شود . و ضمنا فکر نمیکنم یک نسخه prologue باشه .
![ee42vb322i8zm6pybw8p.png](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.8pic.ir%2Fimages%2Fee42vb322i8zm6pybw8p.png&hash=11e3bed49da1ab447b5a63a9b4bb8c49)
هنوز پلتفرم های بازی مشخص نیستند ولی به احتمال زیاد بازی درحال توسعه بر روی PS4 است که آغازگر ورود این سری به نسل 8ـم میشود .من شک دارم که ماشین های استاندارد بازی را کنار بذاریم . چرا که هر ماشین طرفدار خود را دارد پس فکر میکنم که همچنان از برخی از ماشین های آرشیوی خود استفاده کنیم.
درهمین حال , ممکن است که ما قادر باشیم تا برخی از ماشین ها را وارد گروه Premium بکنیم - اما به طور کلی ما درحال تمرکز بر روی افزایش تعداد ماشین های گروه Premium هستیم .
منبع
آخرین ویرایش: