Gran Turismo 7 درحال توسعه است اما در 2014 منتشر نمی شود

Fenris Wolf

کاربر سایت
Gran Turismo7 درحال توسعه است اما متاسفانه تا قبل 2015 نمیتوانیم شاهد عرضه آن باشیم .
این ها گفته های "Kazunori Yamauchi" سازنده این سری به Eurogamer است که اعلام داشته کار ساخت نسخه بعدی را شروع کرده اند .
او گفت :
ما درحال کار بر روی یک عنوان {جدید} هستیم با این حال فکر نمیکنم که امسال منتشر شود . و ضمنا فکر نمیکنم یک نسخه prologue باشه .

ee42vb322i8zm6pybw8p.png

من شک دارم که ماشین های استاندارد بازی را کنار بذاریم . چرا که هر ماشین طرفدار خود را دارد پس فکر میکنم که همچنان از برخی از ماشین های آرشیوی خود استفاده کنیم.
درهمین حال , ممکن است که ما قادر باشیم تا برخی از ماشین ها را وارد گروه Premium بکنیم - اما به طور کلی ما درحال تمرکز بر روی افزایش تعداد ماشین های گروه Premium هستیم .
هنوز پلتفرم های بازی مشخص نیستند ولی به احتمال زیاد بازی درحال توسعه بر روی PS4 است که آغازگر ورود این سری به نسل 8ـم میشود .
منبع

آخرین ویرایش:
البته در نظر داشته باش بعضی ماشین های مسابقه ای شیشون دستیه ضبط ندارن نمیتونن صندلیشونو عقب جلو کنن و . . . :d

بازی این همه ماشین پرمیوم داره که اصلا هم کم نیست حالا کلی ماشین دیگه رو هم که مردم دوس دارن و نخواستن کامل حذف کنن به صورت استاندارد گذاشتن مشکل چیه؟

یعنی شما ترجیح میدادین ماشینای پرمیوم همون تعداد بودن اما استاندارد ها وجود نداشتن؟؟

ميگم حالا كه مشكلي نيست چطوره بريم ٢تايي با هم درخواست بديم مدل هاي PS1 رو هم وارد GT7ـه نسل هشتمي كنن نه ؟! :-/ :d

چیز بدی نگفته ؟! واقعا چه لزومی داره بیان ماشین دو نسل پیشو بذارن تو بازی ؟

تو خود خبر اومده دیگه ، شاید یک عده ای باشند طرفدار یک ماشین خاصی باشن .
شما ازین بابت که بازی میخواد همه گروه ها رو راضی نگه داره ، ناراضین ؟
شاید شما نتونید با مدل های معمولی کنار بیاید ولی یک سری دیگه با همه این حال دوست داشته باشن .

شاید شما نتونید با مدل های معمولی کنار بیاید ولی یک سری دیگه با همه این حال دوست داشته باشن .
تا جایی که من تو لینک یوروگیمرو میخوندم اکثرا ناراضی بودند ! ( کامنت موافقی تقریبا ندیدم )
حتی تو همین آی جی ان هم ملت ناراضین !

اینکه یه ماشین دهه ی فلان مورد علاقمون رو انتخاب کنیم و توی بازی به جای تصویر بالایی ، پایینی رو ببینیم دقیقاً به درد کجامون می خوره ؟ :دی

ديگه توجيه كردن نداره. واقعا يكي از ضايع ترين و دره پيتي ترين خبرهايي بود كه در طول تاريخ گيمريم شنيدم. به شخصه واقعا اميدوار بودم يكي دو تا نكته ي منفي بازي مرتفع بشه. خبر Overhaul سيستم صداي بازي يكيش رو رفع كرد. تنها ايرادي كه حتي يك در صد هم احتمالش رو نميدادم تو نسل 8 همچنان داشته باشيم همين قضيه ماشيناي استاندارد بود. واقعا جاي تاسفه. خواهشا ماله هم نكشيد

البته در نظر داشته باش بعضی ماشین های مسابقه ای شیشون دستیه ضبط ندارن نمیتونن صندلیشونو عقب جلو کنن و . . . :d

بازی این همه ماشین پرمیوم داره که اصلا هم کم نیست حالا کلی ماشین دیگه رو هم که مردم دوس دارن و نخواستن کامل حذف کنن به صورت استاندارد گذاشتن مشکل چیه؟

یعنی شما ترجیح میدادین ماشینای پرمیوم همون تعداد بودن اما استاندارد ها وجود نداشتن؟؟

اصلا فهمیدیم من چی گفتم

دارم میگم مشتری کیفیت پایین رو بر نمیتابه شما با کفیترین جنس دنیا رو درست کن ولی یک قسمت کوچیک رو بی کیفیت بساز ببین چه جوری رو سرت خراب می شن بعد کیفیت رضایت مشتری هست یعنی فقط کالای فیزیکی نیست مثلا پشتیبانی هم جزء کیفیت هست یا حتی برخورد فروشنده

ماکروسافت از بهترین قطعات برای XO استفاده کرد ولی چون تنها سیاست همیشه آنلاینش با رضایت مشتری (کیفیت) هماهنگ نبود دیدی چه جوری دهنش رو صاف کردن حالا ماکرو هی بیاد از کیفیت و قدرت کنسولش بگه ولی افاقه نمی کنه

من دلیل این همه بهونه متوجه نمشیم دقیقا چیه موضوع ؟

بازی 300 خورده ای ماشین Premium داره از اون طرف یه سری ماشین استاندارد هم داره درسته کیفیت ماشین ها بالا نیست عالی هم نیست خوب الان چه اتفاقی افتاده شما ماشین با کیفیت میخوای از اون 300 خورده ای میگیری برات فرقی نداره ماشین دیگه بر میداری یه دفعه در یه مسابقه با ماشین Premium مسابقه بدی کنارت یه ماشین استاندارد که رد نمیشه که بگی وای چه .... .:|

کسی هم که شما مجبور به گرفتن اون ماشین ها نکرده بقیه بازی ها 250 تا ماشین میده Premium شما میری حالش میبری این هم 250-300 تا میده میری حالش میبری کنارش یه سری ماشین قدیمی هم هستش حالا این همه ... نداره .:|

میخوای بدونی مشکل چیه؟
مشکل اینه:
The real racing simulator
نمیدونم تصوره شما از شبیه ساز چیه ولی اونایی که حرفه ای بازی میکنن نمایی به جز Cockpit براشون قابله تحمل نیست! بعدم اینکه بیای بگی تو بازی نسله 8تمی ماشینه استاندارد میزاریم مشکل نداره نه؟ تو بازی که ادعاش شبیه ساز بودنه برایه اکثر ماشین هاش نه دمیج داره نه Cockpit!!!حالا بیا 300 تا بزار ولی 300 تا با کیفیت بزار...واقعا کارایه این استودیو رو درک نمیکنم چرا 6 سال مهلت ساخت؟ چرا ماشینه استاندارد و Premium؟؟؟شورشو درآوردن دیگه....
کیفیت بهتر از کمیته به عقیده من!!!

میخوای بدونی مشکل چیه؟
مشکل اینه:
The real racing simulator
نمیدونم تصوره شما از شبیه ساز چیه ولی اونایی که حرفه ای بازی میکنن نمایی به جز Cockpit براشون قابله تحمل نیست! بعدم اینکه بیای بگی تو بازی نسله 8تمی ماشینه استاندارد میزاریم مشکل نداره نه؟ تو بازی که ادعاش شبیه ساز بودنه برایه اکثر ماشین هاش نه دمیج داره نه Cockpit!!!حالا بیا 300 تا بزار ولی 300 تا با کیفیت بزار...واقعا کارایه این استودیو رو درک نمیکنم چرا 6 سال مهلت ساخت؟ چرا ماشینه استاندارد و Premium؟؟؟شورشو درآوردن دیگه....
کیفیت بهتر از کمیته به عقیده من!!!

lol

مشکل از تصور من نیست مشکل از تصور شماست اگه درست میخوندی چی گفتم جواب شما داده شده مشکل دقیقا از دید شما به بازیه شما شبیه ساز واقعی میخوای 600 ماشین وجود داره که میتونی بگیری بازی کنی همه هم کاکپیت داره که واقعا این دید شما یه lol اساسی داره به خاطر اینکه شما هنوز فرق شبیه ساز با محیط گرافیکی درک نکردی به خاطر این نمیگن شبیه ساز که کاکپیت داشته باشه یا ماشین رینگش مثل واقعی بمونه یا انیکه روی ماشین یه خط باشه یا اینکه فرمان ماشین به رنگ واقعی باشه نه به خاطر این میگن شبیه ساز که فیزیک هندلینگ گیربکس یا چرخ دنده یا شتاب اولیه یا هزار یک جور از این موارد به صورت طبیعی با واقعیت همخوانی داشته باشه نه اینکه ماشین کاکپیت داره یا نه یا اینکه شما میبینی دنده عوض میشه یا ... .

مورد بعدی اینکه زمانی که من GT شروع کردم و شبه ساز بازی کردم فکر نمیکنم از اینجور دیدگاه ها و جنگولک بازی های جدید که اگه کاکپیت داشت شبیه ساز خوبیه یا اگه درختش طبیعی بود یا فرمان مثل واقعی بود شبیه ساز خوبیه یا ... .

مورد بعدی اینکه شما هنوز نمیدونی بازی 600 تا ماشین Premium داره که کیفیتش هم از نظر فیزیک و هندلینگ و... با واقعیت مو نمیزنه یه سری ماشین قدیمی استاندارد هم داره که از نظر فیزیک و هندلیگ و ... کیفیت خوبی مثل واقعیت داره اما از نظر قیافه به کیفیت Premium نیست .

به صورت کلی اینکه اونها هم Premium بشن بله خوبه اما اینکه در بازی نباشن بهتره این دیگه فکر نمیکنم چیزی باشه که یه بازی شبیه ساز واقعی مسابقه بکنه یا نکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or