Gran Turismo 7 درحال توسعه است اما در 2014 منتشر نمی شود

Fenris Wolf

کاربر سایت
Gran Turismo7 درحال توسعه است اما متاسفانه تا قبل 2015 نمیتوانیم شاهد عرضه آن باشیم .
این ها گفته های "Kazunori Yamauchi" سازنده این سری به Eurogamer است که اعلام داشته کار ساخت نسخه بعدی را شروع کرده اند .
او گفت :
ما درحال کار بر روی یک عنوان {جدید} هستیم با این حال فکر نمیکنم که امسال منتشر شود . و ضمنا فکر نمیکنم یک نسخه prologue باشه .

ee42vb322i8zm6pybw8p.png

من شک دارم که ماشین های استاندارد بازی را کنار بذاریم . چرا که هر ماشین طرفدار خود را دارد پس فکر میکنم که همچنان از برخی از ماشین های آرشیوی خود استفاده کنیم.
درهمین حال , ممکن است که ما قادر باشیم تا برخی از ماشین ها را وارد گروه Premium بکنیم - اما به طور کلی ما درحال تمرکز بر روی افزایش تعداد ماشین های گروه Premium هستیم .
هنوز پلتفرم های بازی مشخص نیستند ولی به احتمال زیاد بازی درحال توسعه بر روی PS4 است که آغازگر ورود این سری به نسل 8ـم میشود .
منبع

آخرین ویرایش:
کاش تعداد ماشینا کم میشد ولی این ماشینای استاندارد از بازی حذف میشدن خیلی بده تو نسل هشتم باز ماشین با کیفیت نسل 6 تو بازی وجود داشته باشه...

آخرین ویرایش:
جلل خالق یعنی ماشینهای با گرافیک ps2 تو ps4
من شک دارم که ماشین های استاندارد بازی را کنار بذاریم . چرا که هر ماشین طرفدار خود را دارد
خوب اون طرفارای اون ماشین حق ندارن ماشینشون پرمیوم باشه؟
یاد نده یا با کیفیت بده کمیت کار رو خراب میکنه
همین طور دوربین خشک بازی که هنوز ماله ps1

از اونجایی که هیچ علاقه ای به ریسینگ ندارم در نتیجه هر چقدر ماشین استاندارد میخان بزارن به بازی مهم نیست :دی
فکر کردم فقط خودم با ریسینگ حال نمی‌کنم:d GT 5 رو بعد از یکی دو روز حذف کردم + GRID 2:))>:)
(البته مطمئنا اگه کنسولم اورجینال بود، اصلا نمیخریدمشون:d)

والا به خدا هر كي الان ترول كنه حق داره.

اصلا انتظار استاندارد تو اين نسل رو نداشتم البته از حق نگذيريم استانداردا تو GT6 خيلي خوب بودن. منتها دو تا مشكل عمده وجود داره يكي دميجينگ بازيه كه بازم از ماشيناي استاندارد لطمه ميبينه و بعد هم نبود ديد كاكپيته. به هر حال براي من يكي خيلي نا اميد كنندست=((

البته خبر خوش اينكه سيستم صداي بازي كلا نسل بعدي خواهد بود گرچه GT6 آبديت خواهد شد اما اصل بهبود براي GT7 خواهد بود

And what can we expect of the PlayStation 4 game? Polyphony has recently started its own blog where it's addressing concerns of its community, including the quality of the sound within the series which Yamauchi admits isn't up to scratch. It's still in the plan to update the audio in Gran Turismo 6 - as Yamauchi revealed to Eurogamer last September - but the full overhaul won't come until Gran Turismo 7.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or