NME کاربر سایت Jan 29, 2014 #61 عاشقه این ماشینم . همیشه چسبیده کفه جاده... Corneringاِش هم حرف نداره . ولی موتورش ضعیفه . کنار این یه BAC Mono هم میزاشتن تو بازی حرف نداشت .
عاشقه این ماشینم . همیشه چسبیده کفه جاده... Corneringاِش هم حرف نداره . ولی موتورش ضعیفه . کنار این یه BAC Mono هم میزاشتن تو بازی حرف نداشت .
N N.!.M.A کاربر سایت Feb 11, 2014 #64 Maserati Gran Turismo s Attachments IMG_20140131_123904.jpg 162.6 KB · مشاهده: 27 City of Arts and Sciences - Night_5.jpg 131.5 KB · مشاهده: 9 City of Arts and Sciences - Night_2.jpg 235.9 KB · مشاهده: 6 City of Arts and Sciences - Night_8.jpg 152.4 KB · مشاهده: 13
outlaw کاربر سایت Feb 12, 2014 #66 نوشته شده توسط N.!.M.A: Maserati Gran Turismo s بیشتر... attach فقط برای کاربرای Premium ؟
N N.!.M.A کاربر سایت Feb 12, 2014 #67 نوشته شده توسط outlaw: attach فقط برای کاربرای Premium ؟ بیشتر... نمیدونم من از اول پریمیوم بودم!
SMM9 عضو تحریریه Feb 15, 2014 #69 داشتم replay یکی از مسابقاتم رو میدیدم بعد تو یه صحنه از مسابقه دستم خورد به بخش عکاسی و گفتم حالا که اومدم توش یه چندتا عکسی بگیرم :d
داشتم replay یکی از مسابقاتم رو میدیدم بعد تو یه صحنه از مسابقه دستم خورد به بخش عکاسی و گفتم حالا که اومدم توش یه چندتا عکسی بگیرم :d
.: FRANKLIN :. Tech Team کاربر سایت Feb 16, 2014 #70 [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] نمیدونم چرا این نوشته ها بقل عکس اومده !!
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] [/URL][/IMG] نمیدونم چرا این نوشته ها بقل عکس اومده !!