Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

سلام
قرار نیست برای پلی استیشن 4 بیاد؟
بازی این سبکی به غیر از رایوالز وجود نداره؟
ممنون میشم اگه یکی جوابمو بده

منتظر GT6 واسه ps4 نباش . فکر نکم بخوان بازیو یبار دیگه واسه 4 تا تروفی بندازن به ملت . ریلیز GT6 کلا اشتباه بود واسه ps3

تیزر Toyota FT-1 Vision GT

تولدِ یامائوچیه :دی تبریک :love:

تولدش مبارک! :دی
حیف که حتی زمان تولدش هم توی ژاپن نیست. :( به جای اینکه مثلاً توی استودیو جشن بگیرن، کنار بروبچ GT Academy هست که احتمالاً توی اروپا هستن. بقیه مواقع هم توی مسابقات و نمایشگاه های مختلف هست. کلاً مفهوم کارگردانی بازی رو دگرگون کرده! :|
گفتم مسابقات، این ویدئو رو اگه ندیدین بد نیست ببینین: watch?v=BoUwzuFll_E

پس چرا مارو دعوت نکردن!!؟؟:d

دوستان چطور میشه اون زمان انلاین بودن رو مثلا تو حالت 5 روز سیو کرد تا اگر روز بعدش انلاین نشدیم از روزاش کم نکنه و پول بیشتر بده؟؟؟

سلام دوستان
من یه مشکلی برای دستگام پیش اومد و دیگه سیو های هیچ کدوم از بازیا رو نمیشناخت ...مجبور شدم ریست نمیدونم چی چی کنم ... حالا تمام سیو ها و دیتا هام پاک شده ...
دوستان کسی سیو این بازی رو داره ( کامل باشه )
ممنون

سلام دوستان
من یه مشکلی برای دستگام پیش اومد و دیگه سیو های هیچ کدوم از بازیا رو نمیشناخت ...مجبور شدم ریست نمیدونم چی چی کنم ... حالا تمام سیو ها و دیتا هام پاک شده ...
دوستان کسی سیو این بازی رو داره ( کامل باشه )
ممنون

سلام
عزیزم GT از اون دسته از بازیهایی هست که به هیچ عنوان سیو دیگری رو نمیتونی استفاده کنی تنها راه حل روی کنسولهای هک شده هست که CFW ورژن 3.55 روش نصب باشه که با یه سری کارها فکر کنم میشه انجام داد که البته تا جایی که من یادم هست GT با آپدیتهایی که داده جلوی این کار رو هم گرفته

اولین ماشین GT7 به صورت غیرمستقیم مشخص شد! :دی
یامائوچی هر سال توی مراسم Pebble Beach یه ماشین رو انتخاب میکنه و وارد بازی میشه. امسال هم Maserati A6GCS Spyder انتخاب شده که ماشین خیلی زیبایی هست:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or