Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

کی میگه ؟ :دی
متاسفانه پیست ها هم مثل ماشین ها استاندارد و پرمیوم دارن :دی یه سری پیست ها متاسفانه مال دوران ps2 و اونطرفان :| و یه سری پیست ها هم هستن که مخصوص سخت افزار ps3 طراحی شدن که کیفیتشون روانی کنندس ! :دی مثل پیست نوربرگرینگ :دی
منظورم خوبی‌ یا بدی یا مقایسه پیست‌ها با هم نیست، مقایسه با ماشین هاست، وگرنه ویلو اسپرینگز به نظر من با اختلاف بهترین پیسته، اما وقتی‌ میذاریش کنار مدلینگ مثلا همین میتسوبیشی ویژن انصافا یک نسل فاصلست، نه اینکه پیست بد باشه‌ها نه! ماشینه خیلی‌ خوبه.:D حالا اگه فاصله دوربین رو به یه مدل نکس جن نزدیکتر کنن و دوربین رو هم انلاک کنن تومنی سنار فرقش میشه شک نکن

منظورم خوبی‌ یا بدی یا مقایسه پیست‌ها با هم نیست، مقایسه با ماشین هاست، وگرنه ویلو اسپرینگز به نظر من با اختلاف بهترین پیسته، اما وقتی‌ میذاریش کنار مدلینگ مثلا همین میتسوبیشی ویژن انصافا یک نسل فاصلست، نه اینکه پیست بد باشه‌ها نه! ماشینه خیلی‌ خوبه.:D حالا اگه فاصله دوربین رو به یه مدل نکس جن نزدیکتر کنن و دوربین رو هم انلاک کنن تومنی سنار فرقش میشه شک نکن

سر GT5 یه بار با آپدیت دوربین بازی رو عوض کردن ، یه حالت سینمایی بهش داده بودن که من خیلی خوشم میومد ازش ولی ظاهراً با مخالفت اکثر هوادارا همراه بوده و با آپدیت بعدی حذفش کردن رفت :دی برای یه بازی شبیه ساز فکر کنم این بهترین دوربین ممکن باشه چون قرار نیست nfs بازی کنیم :دی توی همچین سبکی دوربین باید تسلط کامل رو به گیمر بده و ثبات لازم رو داشته باشه :دی

سر GT5 یه بار با آپدیت دوربین بازی رو عوض کردن ، یه حالت سینمایی بهش داده بودن که من خیلی خوشم میومد ازش ولی ظاهراً با مخالفت اکثر هوادارا همراه بوده و با آپدیت بعدی حذفش کردن رفت :دی برای یه بازی شبیه ساز فکر کنم این بهترین دوربین ممکن باشه چون قرار نیست nfs بازی کنیم :دی توی همچین سبکی دوربین باید تسلط کامل رو به گیمر بده و ثبات لازم رو داشته باشه :دی
بعید میدونم کسی‌ برا ریس از این نما استفاده کنه یا کاکپیت یا بامپر ویو استفاده میشه اکثراً، برا همین چیز خاصی‌ نیست بگیم همه عادت کردن سختشونه تغییر. nfs درسته بازی نمی‌کنیم ولی‌ نصف ماشین‌های این بازی (شایدم بیشتر) تو هیچ گیم دیگه‌ای موجود نیست، من دوست دارم تو پیست باهاشون چرخ بزنم دوربین رو دورش تکون بدم
فقط می‌مونه دریفت که اونم راه حالش یه اپشن سادست‌ برا قفل کردن و نکردن یا تغییر فاصله
اصلا انقدر سخته یه آپشن گذاشتن؟ هر کی‌ هر جور خواست:-/

بعید میدونم کسی‌ برا ریس از این نما استفاده کنه یا کاکپیت یا بامپر ویو استفاده میشه اکثراً، برا همین چیز خاصی‌ نیست بگیم همه عادت کردن سختشونه تغییر. nfs درسته بازی نمی‌کنیم ولی‌ نصف ماشین‌های این بازی (شایدم بیشتر) تو هیچ گیم دیگه‌ای موجود نیست، من دوست دارم تو پیست باهاشون چرخ بزنم دوربین رو دورش تکون بدم
فقط می‌مونه دریفت که اونم راه حالش یه اپشن سادست‌ برا قفل کردن و نکردن یا تغییر فاصله
اصلا انقدر سخته یه آپشن گذاشتن؟ هر کی‌ هر جور خواست:-/

همین نمایی که میگی رو سینمایی کرده بودن که ملت نخواستن :دی همین نمای پشت ماشین :دی

حاجی خودتو زیاد اذیت نکن رانندگی واقعی کلا داستانش جداس. هرکدوم این کارار رو تو پیست با ماشین Race انجام بدی از تو دیوار سر در میاری . ولی با تمام وجود تا جای ممکن سعی شده شبیه سازی بشه .

، ، شما ببین اینهمه زحمت اینهمه سعی داشتن که ماشیناش و پیستاشو شبیه سازی کنن و به واقعیت نزدیک کنن، اما این ایراد بزرگ رو رفع نکردن!!! اخه چرا!!؟؟؟ شما با فولکس بیتلشم با سرعت 20 کیلومتر یک نیش ترمز بزنی باز صدا لاستیکاش در میاد!!!(حالا فرقی نداره که لاستیکاش چی باشه) همشون همینطورین، خیلی مثنوعی و غیر طبیعیه این قضیه
صدا سازیشم که کلا...... :( وقتی ویدیو هایه مقایسه فورزا و گرنتوریسمو رو میبینم، کلا از گرنتوریسمو ناامیدتر میشم ! واقعا دلم برایه گرنتوریسمو 2 و 3 تنگ شده،

سایت گرنتوریسمو( یا پولپونی) مثل راکستار قسمتی نداره که بشه رفت و انتقاد کرد که شاید در نسخه 7 این مشکلات و ضعفهاشو رفع کنن؟؟؟؟

مثلا این دوتا ویدعو رو ببینید
اولی جنسیس کوپه در فورزا و دومی در گرنتوریسمو، خداییش کدوم شبیه سازی به واقعیت نزدیکه(مخصوصا، از لحاظ صدا سازی، و....)؟؟

من نظرم رو فورزاست،

https://www.youtube.com/watch?v=XxpjMpTtE0U
https://www.youtube.com/watch?v=3lcoZfVStJ0

- - -ویرایش - - -

، ، شما ببین اینهمه زحمت اینهمه سعی داشتن که ماشیناش و پیستاشو شبیه سازی کنن و به واقعیت نزدیک کنن، اما این ایراد بزرگ رو رفع نکردن!!! اخه چرا!!؟؟؟ شما با فولکس بیتلشم با سرعت 20 کیلومتر یک نیش ترمز بزنی باز صدا لاستیکاش در میاد!!!(حالا فرقی نداره که لاستیکاش چی باشه) همشون همینطورین، خیلی مثنوعی و غیر طبیعیه این قضیه
صدا سازیشم که کلا...... :( وقتی ویدیو هایه مقایسه فورزا و گرنتوریسمو رو میبینم، کلا از گرنتوریسمو ناامیدتر میشم ! واقعا دلم برایه گرنتوریسمو 2 و 3 تنگ شده،

سایت گرنتوریسمو( یا پولپونی) مثل راکستار قسمتی نداره که بشه رفت و انتقاد کرد که شاید در نسخه 7 این مشکلات و ضعفهاشو رفع کنن؟؟؟؟

مثلا این دوتا ویدعو رو ببینید
اولی جنسیس کوپه در فورزا و دومی در گرنتوریسمو، خداییش کدوم شبیه سازی به واقعیت نزدیکه(مخصوصا، از لحاظ صدا سازی، و....)؟؟

من نظرم رو فورزاست،

https://www.youtube.com/watch?v=XxpjMpTtE0U
https://www.youtube.com/watch?v=3lcoZfVStJ0

- - -ویرایش - - -

در مورد صدا حرفت درسته که اونم قراره توی شماره ی بعدی درست بشه و حتی برای همین 6 هم یه پچ قراره بدن :biggrin1: ولی از لحاظ مدلینگ هر ریسی رو نام ببری با GT فرسنگ ها فاصله داره :biggrin1:
بعد چیز مهمتری که شما توی تریلر نمی تونی ببینی هندلینگ و نزدیک بودن نحوه ی حرکت و کنترل ماشین هست که توی این زمینه GT بهترین نباشه از بهترین هاست :دی این چیزیه که عالم و آدم تاییدش کردن :دی از همون سایتایی که به بازی نمره ی پایین دادن بگیر تا جرمی کلارکسون :دی
در ضمن اون بازی ای هم که گذاشتی اصن شبیه ساز نیست که میگی به واقعیت نزدیک تره :biggrin1:
پ.ن : طرف چه قوانین راهنمایی رانندگی رو هم رعایت میکنه که مثلاً بگه مثل واقعیته :biggrin1: از سمت راست حرکت میکنه پشت هر ماشین هم میرسه شیک ترمز میکنه و آروم سبقت میگیره =))آخه توی واقعیت فراری FXX وسط خیابون چه غلطی میکنه :biggrin1:

در مورد صدا حرفت درسته که اونم قراره توی شماره ی بعدی درست بشه و حتی برای همین 6 هم یه پچ قراره بدن :biggrin1: ولی از لحاظ مدلینگ هر ریسی رو نام ببری با GT فرسنگ ها فاصله داره :biggrin1:
بعد چیز مهمتری که شما توی تریلر نمی تونی ببینی هندلینگ و نزدیک بودن نحوه ی حرکت و کنترل ماشین هست که توی این زمینه GT بهترین نباشه از بهترین هاست :دی این چیزیه که عالم و آدم تاییدش کردن :دی از همون سایتایی که به بازی نمره ی پایین دادن بگیر تا جرمی کلارکسون :دی
در ضمن اون بازی ای هم که گذاشتی اصن شبیه ساز نیست که میگی به واقعیت نزدیک تره :biggrin1:
پ.ن : طرف چه قوانین راهنمایی رانندگی رو هم رعایت میکنه که مثلاً بگه مثل واقعیته :biggrin1: از سمت راست حرکت میکنه پشت هر ماشین هم میرسه شیک ترمز میکنه و آروم سبقت میگیره =))آخه توی واقعیت فراری FXX وسط خیابون چه غلطی میکنه :biggrin1:
فراری مال یکی از بچه هایه بالاشونه! :d
شاید من زیادی وسواس بخرج میدم ولی منظور کلیم شبیه ساز واقعی نیست، یکم نزدیک به نمونه هایه واقعی منظورم بود
اون لیز خوردن لاستیک چی؟؟؟
شما اونکارایی که تو پست هایه قبلیم گفتم انجام بده متوجه ضعف اساسی بازی میشی
ماشینو از بقل تو سربالایی پارک کن، خیلی خیلی کم گاز بده، یهو جلو یا عقب ماشین از بقل لیز میخوره و میاد پایین، چیزی که ضعف بزرگی بحساب میاد و اصلا تو هیچ بازی ماشینی من ندیدم!!! چه برسه که با واقعی مقایسش کنیم! ، فقط یکبار تست کنید متوجه میشین
سعی میکنم از این ایرادش یک کلیپ تهیه کنم
خ

فراری مال یکی از بچه هایه بالاشونه! :d
شاید من زیادی وسواس بخرج میدم ولی منظور کلیم شبیه ساز واقعی نیست، یکم نزدیک به نمونه هایه واقعی منظورم بود
اون لیز خوردن لاستیک چی؟؟؟
شما اونکارایی که تو پست هایه قبلیم گفتم انجام بده متوجه ضعف اساسی بازی میشی
ماشینو از بقل تو سربالایی پارک کن، خیلی خیلی کم گاز بده، یهو جلو یا عقب ماشین از بقل لیز میخوره و میاد پایین، چیزی که ضعف بزرگی بحساب میاد و اصلا تو هیچ بازی ماشینی من ندیدم!!! چه برسه که با واقعی مقایسش کنیم! ، فقط یکبار تست کنید متوجه میشین
سعی میکنم از این ایرادش یک کلیپ تهیه کنم
خ

GT تا جایی که اطلاع دارم نزدیک ترین هندلینگ و مشخصات فنی هر ماشین نسبت به دنیای واقعی رو داره :دی پس از این بابت خیالت راحت :دی
این لیز خوردن لاستیک رو من درست متوجه نشدم :دی توی پروفایلم یا پ.خ یه عکس برام بذار بگو چیکار کنم تا تست کنم ببینم جریانش چیه :دی

ویرایش :

دوستان مشکلی که دوستمون گفتن ظاهراً لا به لای آپدیت ها حل شده رفته :دی

آخرین ویرایش:
حالا من نمیخوام وارد بحث دوستان بشم اما خودم با توجه به اینکه سالها تجربه ی بازی کردن GT رو دارم ( الان دقیقا دارم فخر فروشی میکنم:d) چند تا نکته رو در مورد خود بازی برای اون دسته از دوستانی که به هر دلیلی براشون سوتفاهماتی وجود داره بدم:

هندلینگ ماشینها در GT تا چه حد به واقعیت شبیه است و از این نظر در مقایسه با دیگران در چه مرتبه ای قرار میگیرد؟

اول از همه توضیح بدم هیچ ریسینگی تکرار میکنم هیچ ریسینگی نمیتونه ادعا بکنه که صد در صد با واقعیت هماهنگی داره. چند علت براش وجود داره: اولا شبیه سازی 100% کار حضرت فیله. دوما هنوز سخت افزار ها اونقدر قوی نیستن که بتونن از عهده ی پردازش فیزیک به این دقت بر بیان. سوما هنوز از نظر برنامه نویسی هم بشر اونقدر پیشرفت نکرده. ( داخل پرانتز اینم بگم که شبیه سازی هواپیما بدلیل اینکه خیلی از المانهای فیزیک مثل Collision درش مطرح نیست به مراتب ساده تره).
اما برسیم به بحث اصلی: سیمولاتورهای رانندگی هر ساله دارن پیشرفت میکنن به اون هدف قایی نزدیکتر میشن از این نظر براحتی میشه ادعا کرد GT تو ریسینگهای کنسولی رتبه ی اول رو داره و نفرات دوم و سوم خیلی خیلی باهاش فاصله دارن. البته روی PC سیمولاتورهایی هست که شاید بشه گفت یکم از GT از این حیث بهترن مثل iRacing یا GT Legends اما این نکته قابل توجه هست که اونا حداکثر 20 تا ماشین رو شبیه سازی کردن اما GT بیش از 1200 عدد رو که تک تکشون روشون کار شده و بینهایت دقیق هستن. پس با این حساب رتبه ی اول مسلما به GT میرسه.

فورزا تا چه حد دقیق هست؟

مقایسه GT و فورزا از این نظر یکم غیر منطقیه. نه بدلیل اینکه فورزا بازی بدیست یا دقیق نیست بلکه این خاطر که ذهنیت سازندگان این دو تا بازی با هم متفاوته. یامائوچی میخواد بازی بسازه که تا سر حد مرگ واقعی باشه اما گریناوالت گیم پلی هیجان انگیز براش اولویته. بهمین خاطر فورزا کمی هم آرکید محسوب میشه و مثل GT گیم پلیش خشک نیست. از حق نگذریم فورزا لذت خاصی رو بهت میده که از نظر ماهوی با GT متفاوته. هر دو لذت بخشن اما لذت متفاوتی دارن و طعمشون فرق میکنه. اما اگه دنبال این هستید که بدونید واقعا رانندگی با بوگاتی ویرون در دنیای واقعی چه حس و حالی داره فورزا بدردتون نمیخوره GT بیشتر به کارتون میاد

چرا ماشینهای استاندارد در GT بسیار مورد عنایت قرار میگیرند؟

GT از نقطه نظر کانتنت و میزان ماشینها و پیست ها رتبه ی اول در دنیا رو داره اما این به قیمت استفاده از پیست ها و ماشینهای PS2 و PSP بدست اومده.
یامائوچی چند روز پیش جواب سوالات طرفداران بازی رو در Reddit میداد اونجا در جواب یکی از پرسشگران گفت: که GT در واقع یک دایره المعارف زنده ی اتومبیله پس لازمه که تا جایی که امکانش هست از نظر کانتنت کامل باشه در واقع از دید یامائوچی GT صرفا یه بازی نیست. از اونطرف پریمیوم کردن 1200 ماشین در GT در فرصت کم به هیچ عنوان نه قابل انجامه نه توجیه اقتصادی داره. پس راه حلشون برای این مشکل این بوده که ماشینهای استاندارد رو همچنان نگه دارن و بتدریج تعداد ماشینهای پریمیوم رو بالاتر ببرن.

البته این نظر شخص یامائوچی هست و من فقط در جوابش میتونم بگم:

Go f***k yourself:d

آیا انتقال ماشینهای پریمیوم از PS3 به PS4 دقیقا داستان ماشینهای استاندارد را تکرار نمیکند؟

خیر.

داستان ماشینهای پریمیوم بیسار متفاوته. برای اینکه تقریب ذهنی بشه یه کم توضیح میدم. بصورت رسمی ماشینهای استفاده شده در بازی Drive Club حدودا از 220000 پولیگون تشکیل شدن که مقدار بسیار بالاییست. خیلی جالبه که بدونید ماشینهای پریمیوم GT از حدود 550000 پولیگون تشکیل شدن که حتی از دوبرابر هم بیشتره. احتمالا سوال پیش میاد که چطور PS3 موفق به پردازش این مقدار پولیگون میشه؟ در جواب باید بگم در حقیقت درسته که مدلهای ماشینها در GT اینقدر پرجزییات طراحی شدن اما فقط در حالت PhotoMode شما این جزییات رو میبینید و در حالت گیم پلی مقدار جزئیات بیسار پایین میاد. با توجه به اینکه مقدار پولیگونهای ماشینهای فورزا 5 در حالت گیم پلی کمی کمتر از 200000 عدد بوده و DC هم حتی در 30 فریم از 220000 تجاوز نمیکنه بعید میدونم GT7 هم بتونه تمامی جزییات ماشینهای پریمیوم رو پاسخ گو باشه. پس ماشینهای پریمیوم قطعا با دید به آینده طراحی شدن و مطمئنا مشکل ماشینهای استاندارد در مورد اونها بوجود نخواهد آمد.

با سخت افزار PS4 مشکلات GT تا چقدر کاهش خواهد یافت و آینده چطور خواهد بود؟

قطعا پاسخ به این سوال غیر ممکنه. اما اگر مشکلات ریشه یابی بشن میشه انتظار داشت حداقل اون بخشی از مشکلات که به سخت افزار مربوط میشدن کاملا رفع یا حداقل بهتر بشن.

یکی از مشکلات صدای بازی بوده قبلا هم یوروگیمر در تحلیل تکنیکی خودش اشاره کرده بود که احتمالا مشکل صدای GT مربوط به کمبود رم PS3 میشه. در PS3 برخلاف 360 که رم یکپلرچه داره فقط 256 مگ رم برای CPU و APU قابل بهره برداری هست که دست بازی سازها رو تو این نسل بدجور تو حنا گذاشته.

اعلام اینکه صدا در GT6 کاملا درست نخواهد شد و تا GT7 باید صبر کرد این ضن رو تقویت میکنه

مشکل افت فریم بازی ( که بنظر حقیر اونقدر هم جدی نبود و زیادی بزرگ شده) هم میشه امیدوار بود با سخت افزار قوی PS4 بهبود پیدا کنه

آخرین ویرایش:
درسته احسان عزیز ولی بشرطی که یکم در مورد اون صدا گذاریاش دقت کنه! برای مثال همین بوگاتی، صدای موتورش خیلی غیر واقعیه!!!
ولی فکر کنم یاماعوچی دقتی رو صدا گذاری نداره!! اخه نسخه 5 هم همین ضعف رو داشت! ولی تو 6 اصلاح نشد

دوستان این اپدیتهایه حجیم بازی رو چطور دان میکنید!!؟؟ نمیشه رفت کافینت جدا اپدیتها رو دان کرد و ریخت تو بازی؟؟
این شدنیه؟؟!
چطور و از کجا باید دانلود کرد ونصب کرد؟؟

درسته احسان عزیز ولی بشرطی که یکم در مورد اون صدا گذاریاش دقت کنه! برای مثال همین بوگاتی، صدای موتورش خیلی غیر واقعیه!!!
ولی فکر کنم یاماعوچی دقتی رو صدا گذاری نداره!! اخه نسخه 5 هم همین ضعف رو داشت! ولی تو 6 اصلاح نشد

دوستان این اپدیتهایه حجیم بازی رو چطور دان میکنید!!؟؟ نمیشه رفت کافینت جدا اپدیتها رو دان کرد و ریخت تو بازی؟؟
این شدنیه؟؟!
چطور و از کجا باید دانلود کرد ونصب کرد؟؟

در مورد صدای بازی توضیح دادم تقصیره PS3 هست نه یامائوچی. تو GT7 صد در صد درست میشه.
در مورد سوالت هم که اکثرا بچه ها اورجینال بازی میکنن. برای |آبدیت بازیهای کپی راستیتش اطلاع ندارم فکر کنم سایتا بعضیاشون بزران گوگل کن ایشالا پیدا میشه

داشتم Grid: Autosport بازی میکردم، این کاکپیت های بازی نظرم رو به خودش جلب کرد. :دی

کاکپیت هاش اصلاً مدل سازی کامل نشدن و فقط یه شبح کمرنگی از کاکپیت هر ماشین رو می بینیم. یعنی فقط یه شمایل مختصری معلوم هست که همون هم کیفیت خیلی بالایی نداره، ولی با این وجود از حالت جعبه های سیاه ماشین های استاندارد GT خیلی بهتر هستن. به نظرم اگه PD واقعاً میخواد ماشین های استاندارد رو وارد GT7 کنه، حداقل بره سراغ این مدل کاکپیت ها. اصلاً هم کار وقت گیری نیست و میشه سریع جمع و جورش کرد، از نظر بصری هم خیلی بهتر از اون حالت ماشین های استاندارد هست.

در مورد صدای بازی توضیح دادم تقصیره PS3 هست نه یامائوچی. تو GT7 صد در صد درست میشه.
در مورد سوالت هم که اکثرا بچه ها اورجینال بازی میکنن. برای |آبدیت بازیهای کپی راستیتش اطلاع ندارم فکر کنم سایتا بعضیاشون بزران گوگل کن ایشالا پیدا میشه
داداش منم همه بازیهامو اورجینال بازی میکنم و حرفی از کپی نزدم!!!
منظور من اینکه چون نت خودم کم سرعته بشه فایل اپدیتشو از تو کافینت جدا دانلود کنم بعد بریزم رو فلش و انتقالش بدم رو کنسول
میشه چنین کاری کرد؟؟

@ احسان benjohn (:دی)

منظور دوستمون اینه که همینجوری که بچه ها آپدیت ها رو اینجا میذاشتن بگیره بعد از اونور پلاس بشه و آپدیت ها رو انتقال بده به PS3 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or