Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

سلام دوستان
من چند روز پیش بازی رو خریدم
یه چیزی هست که خیلی اذیت میکنه، بعد از حدود 10 تا مسابقه رو که تموم میکنم، بعد از خط پایان بازی فریز میشه و باید دستگاه رو خاموش کنم.
همین که خط پایان رو رد میکنم بازی ایست میکنه. کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
آپدیت هم نکردم هنوز، ممکنه با آپدیت حل بشه؟
تو فروم های خارجی گشتم خیلیا این مشکل رو داشتن ولی کسی راه حلی نداشت.

سلام دوستان
من چند روز پیش بازی رو خریدم
یه چیزی هست که خیلی اذیت میکنه، بعد از حدود 10 تا مسابقه رو که تموم میکنم، بعد از خط پایان بازی فریز میشه و باید دستگاه رو خاموش کنم.
همین که خط پایان رو رد میکنم بازی ایست میکنه. کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟
آپدیت هم نکردم هنوز، ممکنه با آپدیت حل بشه؟
تو فروم های خارجی گشتم خیلیا این مشکل رو داشتن ولی کسی راه حلی نداشت.

با اپدیت مشکلت حل میشه، سعی کن بازیو اپدیت کنی چون چند مراحل و چند ماشین به بازی اضافه میشه . بزار خلاصه کنم ارزش اپدیت به شدت بالاست :d

آخرین ویرایش:
توی مسابقات 15 دقیقه ای توی پیست نوربرگرینگ وقتی اول میشم و فاصلم از بقیه بیشتر میشه توی دور آخر یهو رتیه ـم رو از 1 تبدیل میکنه به 4 :| :دی چند بار هم این قسمت رو تکرار کردم و بازم همینجوری شد :دی یه بار میکنه 4 ـم یه بار 5 ـم یه بار 3 ـم :دی کلاً اولم ولی نمیذاره اول بشم :دی کسی میدونه جریانش چیه ؟ :دی

پ.ن : ویژن جی تی نیسان تو حلقم :دی ورژن فوق تخیلی GT-R ـه :bighug:

پیست Red Bull Ring خیلی ناگهانی معرفی شد، اون هم از طریق سایت Red Bull، نه خود PD! :دی

من که زیاد با این پیست آشنا نیستم، ولی مثل اینکه پیست خوبی هست و ملت خیلی حال کردن. احتمالاً این یکی دیگه برعکس همه کانتنت های قبلی مجانی نباشه! :دی
GT PS4 هم که کلاً هیچی... :|

سلام به gt بازان حرفه ای،دوستان شما هم سر پیچ ها ماشین ها رو میزنید و ازشون رد میشید یا فقط من این کارو میکنم؟:d
برای حرفه ای شدن تو gt چیکار باید کرد؟من فقط سه شماره اول رو تموم کرده بودم>:)

آخرین ویرایش:
پیست Red Bull Ring خیلی ناگهانی معرفی شد، اون هم از طریق سایت Red Bull، نه خود PD! :دی

من که زیاد با این پیست آشنا نیستم، ولی مثل اینکه پیست خوبی هست و ملت خیلی حال کردن. احتمالاً این یکی دیگه برعکس همه کانتنت های قبلی مجانی نباشه!
GT PS4 هم که کلاً هیچی... :|

این تاخیر معرفی GT برای PS4 هم میتونه خوب باشه هم بد از این جهت خوب که شاید دارن روش کار میکنن واقعا از هر جهت نسل بعدی باشه. گرچه که همیشه موقع معرفی GT تن آدم رو ویبرست:دی

توی مسابقات 15 دقیقه ای توی پیست نوربرگرینگ وقتی اول میشم و فاصلم از بقیه بیشتر میشه توی دور آخر یهو رتیه ـم رو از 1 تبدیل میکنه به 4 :| :دی چند بار هم این قسمت رو تکرار کردم و بازم همینجوری شد :دی یه بار میکنه 4 ـم یه بار 5 ـم یه بار 3 ـم :دی کلاً اولم ولی نمیذاره اول بشم :دی کسی میدونه جریانش چیه ؟ :دی

پ.ن : ویژن جی تی نیسان تو حلقم :دی ورژن فوق تخیلی GT-R ـه :bighug:

اقا من همین الان با R18 TDI 15th anniv 11 تست زدم با فاصله زیاد اول شدم هیچ مشکلی نداشت.

دوتا پیست اضافه شده البته یکین ولی تو دو مدل کوتاه و بلند . پیست معروف و قدیمی A1 که فک کنم همین رد بول رینگه که اسمش تغییر کرده. گرند پری اتریش هم که یکشنبس تو همین پیسته . Vision GT اِ VW هم اضافه شده یه Outfit هم به عنوان جایزه Seasonal Eventاش اضافه شده . GT-R اکادمی و یه لکسس و یه تویوتا هم به بخش Dealership اضافه شده . فیزیک ماشینا هم من خوندم بهتر شده فعلا تصادفی نکردم خودم ببینم ...یه سری هم تغییرات افلاین و انلاین هم اضافه شده که باز وقت نکردم باهاشون ور برم ...
کلا سره این اپدیت به تنش کاملا میارزه !
:d

بالاخره بعد از قرن ها PD سراغ یه راه ارتباطی با مخاطبین GT رفت! یه بلاگ زدن به نام PitStop که از این طریق بیشتر با گیمرها در ارتباط باشن و خبرهای ریز و درشت رو بدن و ...
ماشین VGT کمپانی Mini هم در راه هست! :دی

دیشب خواستم بازی کنم با 5 گیگ اپدیت مواجه شدم :| :( چی اضافه کردن مگه ؟!
توی PSN نمیشد اینا رو گفت و برای همین مختصر گفتم! :دی کلاً چیزهایی که یادمه توی آپدیت ها به بازی اضافه شدن اینا بوده. لیست رو قبلاً یه نفر توی GTPlanet گذاشته بود و کامل ترش کردم:

ماشین ها:
Acura NSX Concept
Honda NSX Concept
BMW M4
BMW Vision Gran Turismo
Chevrolet Corvette (C7) Stingray Gran Turismo Concept
2012 Deltawing Sponsored by Nissan
2013 Deltawing
Mario Andretti’s Hudson
Lexus LFA Nurburgring Package
Mercedes Vision Gran Turismo
Mercedes Vision Gran Turismo Racing Series
Mitsubishi Vision Gran Turismo
Toyota 86 Gazoo Racing
Volkswagen Vision GTi Roadster
Toyota FT-1 Concept
GT Academy RJN Motorsport GT-R NISMO GT3
Lexus IS F CCS-R ’11
Toyota TS030 Hybrid

پیست:
Red Bull Ring

بخش Red Bull با این ماشین ها:
Red Bull Racing Kart
Red Bull X2014 Jr.
Red Bull X2014 Std.
Red Bull X2014 Fan

بخش مخصوص Ayrton Senna هم حجم زیادی داشت. چون کلی عکس و یه فیلم کوتاه 20 دقیقه ای و ... در کنار این ماشین ها به بازی اضافه کرد:
DAP Racing Kart
Lotus 97T
Ralt F3

یه سری آپدیت های مختصر هم روی گیم پلی و ... انجام شده. یا بخش هایی مثل GT Academy و Data Logger و ...
کلاً اگه آپدیت ها رو دونه دونه میگرفتی، ارزشش رو داشت. :دی ولی الآن که 5 گیگ شده دیگه خیلی سنگینه! :دی

سلام
کسی میدونه چطور میشه به صورت افلاین پول زیاد کسب کرد؟؟؟؟؟ ( رمزی- سیوی- هکی چیزی...)

اپدیت این بازی که حجمش همون هفته اول به گیگ رسید!!! خیلی حجمش زیاده!! برای این چه راه حلی هست! نمیشه رفت کافینت اپدیت این بازی رو جدا دانلود کرد بعد ریخت تو دیویدی و بعد نصب کرد!؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or