Darkside Fury
کاربر سایت
بدترین ضد حال بازی برای من همین بود.لامصب خیلی کم جایزه میده یکی فقط وقتی لایسنس ها را طلا میگیری میده یکی هم وقتی نصف ستاره ها و تمام ستاره های یه سطح از بازی را میگیری میده . یکسری mission mode داره نمیدونم اگه همه را طلا کنی ماشین جایزه میده یا نه اگه کسی جایزه گرفت از اون قسمت بگه روش کار کنم
اونجا تو اون عکس آخر دارن با دیریفت از وسط جمعیت میرن :-o
یه خبر خوش
شرکت آلمانی BMW قراره تابستان 2014 یه محصول جدید با نام BMW M4 Coupé
به بازار جهانی عرضه کنه . حالا ربطش به GT6 چیه ؟!
قراره بعد از لانچ رسمی GT6 در 6 دسامبر چند روز بعدش PD یه Free DLC بده که این خودروی زیبا رو میاره به دنیای GT
![]()
دیشب یه کابوس وحشتناک دیدم
خواب دیدم داشتم پیاده تو یه جاده ی کویری بی آب و علف با گرمای 50 درجه راه میرفتم از تشنگی لبام به هم چسبیده بود نه یه ماشین از جلو می اومد نه از عقب
کم کم داشتم بیهوش میشدم که یه وقت دیدم استاد یامائوچی با یه زانتیا ی مشکی شاسی خوابیده کنارم زد رو ترمزاستاد سرش و از پنجره کرد بیرون و منو نگاه میکرد گفتم استاد بذار دستتو ببوسم ( الان که دارم میگم مو به تنم سیخ شده .. ) ولی استاد جوابمو نداد . گفتم جون مادرت در و باز کن منو با خودت ببر بازم جواب نداد. در حالی که اشک تو چشماش حلقه زده بود ولی استاد همون طوری زل زده بود به چشمام و کمکم نمیکرد ...
![]()
برای اولین بار در تاریخ گرنتوریسمو شما میتونید پولی که دربازی با نام Credits هست رو به صورت واقعی بخرید :-o
سایت آمازون شعبه ی انگلستان دو پک برای خرید Credits قرار داده :
ینی 7 یورو خرج میکنی اونوقت داخل بازی 1 ملیون پول میاد به حسابت و 16 یورو خرج میکنی 2.5 ملیون میاد به حسابت
- 1 Million GT6 Credits - £7.99
- 2.5 Million GT6 Credits - £15.99
این یعنی پول در آوردن داخل بازی خیلی سخته
![]()
منبع GT6 In-Game Credit Packs Now On Sale at Amazon UK
پول درآوردن دقیقاً مثل قبل هست !برای اولین بار در تاریخ گرنتوریسمو شما میتونید پولی که دربازی با نام Credits هست رو به صورت واقعی بخرید :-o
سایت آمازون شعبه ی انگلستان دو پک برای خرید Credits قرار داده :
ینی 7 یورو خرج میکنی اونوقت داخل بازی 1 ملیون پول میاد به حسابت و 16 یورو خرج میکنی 2.5 ملیون میاد به حسابت
- 1 Million GT6 Credits - £7.99
- 2.5 Million GT6 Credits - £15.99
این یعنی پول در آوردن داخل بازی خیلی سخته
![]()
منبع GT6 In-Game Credit Packs Now On Sale at Amazon UK