کیفیتش به نظرم توی GT5 خیلی خوب بود !دوستان کیفیت نور چراغ ها در شب چطوره ؟ چراغ ماشینها مخصوصا سو بالا تو GT5 کیفیت خوبی تو شب نداشت الان چطوره ؟ با ماشینای استاندارد هم میشه چراغ روشن و خاموش کرد ؟
درسته دمیج خیلی جالبی نداره ، ولی دیگه خط و خش داره !خدایی فن بازی در نیارید! ایراد داره که دمیج درست حسابی نداره دیگه!!! حالا بخاطر رزولیشین بیشتر بیان دمیج نداشته باشه خوبه؟؟ مثلا بازی شبیه سازه ها!! این چه شبیه سازیه با ۲۰۰ تا تصادف کنی هیچ خطی روش نیفته؟!!!!
مثلا بیایم بگیم من دوست دارم killzome :SF رزولیشین بالاتر باشه ولی بجاش ایرادی نداره تیر بخوره بهم ولی چیزیم نشه اسیب نبینه!!!
حالا نیاید بگید کیلزون 1080 هست و ..!!! میدونم.بطور مثال گفتم
واسه یه رسینگ شبیه ساز دمیج و اسیب دیدن ماشین ها تو برخورد مهمه
من چند دور بازی کردم نتونستم طلا بگیرم !اریا اینت مرحله را تونستی رد کنی من کشتم خودم را تونستم به 1700 متر برسم![]()
داره !بچه ها کسی خبر داره تو بازی ماشین Ford Mustang Boss 302 '13 هست ؟ کسی میتونه عکس از تو بازی با این ماشین بزاره ؟
راستی میخواستم بدونم دوربین تو حالت سوم شخص ثابته یا مثلا سرعت زیاده تکونکی میخوره ؟ {نمیدوتم منظورم رو خوب رسوندم یا نه}![]()
من الان یه 10 دقیقه بازی کردم
نظرم به این صورت هست
گرافیک بازی خوب نیست
دمیج ماشین ها ...
گاز دادن با ضربدره که این بیشتر از همه منو ازار میده
بازی هم برای من هیچ هیجانی نداشت
و اون انتظاری که از یک انحصاری سونی داشتم نبود
البته مسلما برای کسانی که از قبل gt را بازی میکردند و دوست دارند صد در صد از این بازی خوششان میاید
ولی برای منی که اولین بار بود gt را بازی کردم هیجانی برای بازی کردن به وجود نیاورد
نظرم به این صورت هست
گرافیک بازی خوب نیست
دمیج ماشین ها ...
البته مسلما برای کسانی که از قبل gt را بازی میکردند و دوست دارند صد در صد از این بازی خوششان میاید
ولی برای منی که اولین بار بود gt را بازی کردم هیجانی برای بازی کردن به وجود نیاورد
ماشالا 10 دقیقه ای به چه نتایجی رسیدی ! حداقل یه ساعت بازی میکردی !
چیز عجیبی نیست احتمالا قبلا بهترین ریسینگ تاریخ رو بازی کرده بودی !
خوب یه دفعه بگو بازیش نکردی دیگه.فکر نکنم تو 10 دقیقه بشه وارد یه مسابقه هم شد.من الان یه 10 دقیقه بازی کردم...
...ولی برای منی که اولین بار بود gt را بازی کردم هیجانی برای بازی کردن به وجود نیاورد
منظورم از 10 دقیقه 10 دقیقه مفید بود که سوار ماشین بودمخوب یه دفعه بگو بازیش نکردی دیگه.فکر نکنم تو 10 دقیقه بشه وارد یه مسابقه هم شد.
دمیج هم تو یه بازی سیمولیشن معنی نداره.موتور استورم نیستش که بکوبی به در و دیوار,باید کمترین اشتباه رو داشته باشی نه اینکه مثل nfs دخل همدیگه رو در بیاریم
در ضمن تو 10 دقیقه حتی نمیتونی یه لیوان آب بخوری چه برسی که بری option و به خودت زحمت بدی و دکمه رو عوضش کنی:d
نظرم به این صورت هست
گرافیک بازی خوب نیست
دمیج ماشین ها ...