Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

gt6_compare_gt5_01.jpg

آخرین ویرایش:
درود
خوب بازی را اجرا کردیم واقعا همانظور که فکر می کردم عالی از اب در امده.دوباره همون حس زیباو خاص GTرا به ادم منتقل می کنه نورپردازی بازی پیشرفت زیادی کرده و چند تا پیست هم که تست کردم هیچ مشکل خاصی نداره انواع اقسام اب هوا را هم داره دیگه چی می خوایین :d.فیزیک و هندلینک بازی هم خیلی بهتر شده و تقریبا سر پچ ها هیچ مشکلی خای ندارید :dمن تقریبا 2 ساعتی بازی کردم تا اینجا که همه چی عالی تنها مشکلی که دیدم لودینک زیاد شروع مسابقه هست :d
لیست اتومبیل های که وحشتناک زیاد هست دیگه خودتون می دونید تقریبا همه شرکت هارا داره
این هم ی سری عکس که با گوشی گرفتم از منو بازی و قسمت های مختلف بازی
فعلا پول ندارم ماشین بخرم مجبورم با همین هیوندا داغون سر کنم

خوب قبلا هم سر پیچ ها مشکل خاصی نبود, مگه شما مشکلی داشتین برا پیچیدن؟:d .اینکه میکی سر پیچا مشکلی نیست یه نمه نگران کننده بود, البته باید دید منظور چیه.شما دانلود کردی یا تو بازار اومده نسخه دانلودی؟

توی این چند روز به لطف بروبچ خارجی کلی ویدئو و عکس و ... از بازی دیدم (به جز اونی که توی اسپویلر پست قبلی گذاشتم و میخوام برام تازگی داشته باشه) و دیگه از شدت انتظار کارم داره به جنون میکشه ! :دی اگه بگم در حد GT5 منتظر این بازی هستم دروغ نگفتم. هرچقدر هم بیشتر ازش ویدئو و عکس میبینم ، بیشتر مشتاق تجربه کردنش میشم و مطمئنم چیزی هست که هر فن GT ای باهاش کلی حال میکنه ! (البته اگه سراغ امتیازها نره)
خوشبختانه به نظر میرسه تعداد مسابقات هم بیشتر از GT5 هست. هم مسابقات معمولی زیاد هستن ، هم Coffee Break ها و Mission ها به سبک GT4 به بازی اضافه شدن.

یه ویدئو از redbull دیدم واقعا نمیشه واقعیت رو از بازی تشخیص داد

37986351262440671745.jpg

10225720964386566232.jpg

13590990323408375838.jpg

03169712230613308570.jpg

دوستان واقعیت داره الان مرحلش هم برام باز شد وحشتناک گرافیک ی سری MAPها و ماشین ها بالاست
این هم چند تا عکس البته سرعت بالا بود ولی معلوم هست :d

حسین جان مگه بازی photo mode نداره ؟ یه تاپیک بزن براش دیگه :|
انجام شد :d[h=3]Gran Turismo 6 | Photo Mode[/h]

آخرین ویرایش:
یه زمزمه هایی توی گف هست که انگار بخش Endurance از بازی حذف شده اگه اینجوری باشه فکر نمیکنم بازی رو بخرم یعنی این خبر امشب منو کشت:((
این زمزمه ها از اونجا ناشی میشه که یکی تو وبسایت بازی اینو دیده:

An environmental simulation based on the longitude/latitude position of the track is performed for real life tracks. For example, the Le Mans 24 hour race in the game will actually simulate the rise/setting hours of the sun and night-time constellations in the sky from the event in 2013.

یعنی تو بازی ریسایی هست که 24 دقیقه طول میکشن هر دقیقه بجای یک ساعت و چرخه ی شبانه روز و بارون و این صحبتامخصوصا تو پیست Sarthe که مسابقات 24 ساعته لمان برگزار میشه این حس در خیلیا بوجود اومده که که این ریسا جای بخش Endurance رو گرفته و این بخش حذف شده.:((=((

امیدوارم این اضافه شدن باعث کم شدن بخش Endurance نشده باشه

بچه ها اونایی که بازی رو دارن بازی میکنن میتونن این خبر رو تعیید یا رد بکنن؟

این عکسم یکی از کاربرای گف از بخش فتو مد گرفته که هوش از مغز میبره

Gemasolar_1.jpg

آخرین ویرایش:
خب بریم سراغ مبحث شیرین ماشین های استاندارد ! :دی
ماشین های استاندارد توی GT6 چند دسته هستن :
1. تعداد خیلی کمی (فعلاً طبق مشاهدات در حد 3،4 تا) تبدیل به ماشین پریمیوم شدن. مثل Mercedes-Benz Sauber Mercedes C9
2. یه تعدادی از ماشین ها به شدت کیفیتشون بالاتر رفته و دیگه وسط بازی واقعاً فرق خیلی زیادی با پریمیوم ها ندارن. البته هنوز خبری از کاکپیت نیست !

3. اکثر ماشین ها یه کم بهبود پیدا کردن و اون خطوط زشت کناره هاشون پاکسازی شده.
4. تعداد خیلی کمی هم مثل قبل باقی موندن. مثل این عزیز دل که فکر کنم برادر زن یامائوچی توی نسخه های PS2 طراحیش کرده بود و یامائوچی جرئت نداره بهش دست بزنه !! آخه این چیه جداً ؟!! :دی

یه زمزمه هایی توی گف هست که انگار بخش Endurance از بازی حذف شده اگه اینجوری باشه فکر نمیکنم بازی رو بخرم یعنی این خبر امشب منو کشت:((
این زمزمه ها از اونجا ناشی میشه که یکی تو وبسایت بازی اینو دیده:

یعنی تو بازی ریسایی هست که 24 دقیقه طول میکشن هر دقیقه بجای یک ساعت و چرخه ی شبانه روز و بارون و این صحبتامخصوصا تو پیست Sarthe که مسابقات 24 ساعته لمان برگزار میشه این حس در خیلیا بوجود اومده که که این ریسا جای بخش Endurance رو گرفته و این بخش حذف شده.:((=((

امیدوارم این اضافه شدن باعث کم شدن بخش Endurance نشده باشه
برای من بهترین خبر ممکن بود ! :دی تنها بخشی که توی GT ها هیچ وقت تمومش نمیکردم همین Endurance ها بود ! توی GT5 هم به جز 2،3 تای اول که حداکثر 2 ساعت طول میکشیدن ، بقیه رو بی خیال شدم. 24 ساعت مسابقه بود و آدم توی همون 10 دقیقه اول از رقبا جلو می افتاد و 23 ساعت و 50 دقیقه باید برای دل خودش بازی میکرد و رقابتی در کار نبود ! :دی
البته PD نباید کلهم حذفشون کنه. من جاشون باشم یه بخش ویژه برای مسابقات خیلی طولانی میذارم ولی جدا از بخش های اصلی بازی ، تا طرفدارهای این جور مسابقات بی بهره نمونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or