جای این سوال اینجا نیست توی تاپیک مربوطش بحث رو دنبال کنید : Gran Turismo 6 | PS3 - JBمن مشکل دارم با این بازی فایل 4 گیگابایتی داره با ps3spliter کم کردم میره تو بازی میندازه بیرون اروری هم نمیده
یه ویدئو از redbull دیدم واقعا نمیشه واقعیت رو از بازی تشخیص داد
![]()
![]()
![]()
![]()
انجام شد :d[h=3]Gran Turismo 6 | Photo Mode[/h]حسین جان مگه بازی photo mode نداره ؟ یه تاپیک بزن براش دیگه![]()
An environmental simulation based on the longitude/latitude position of the track is performed for real life tracks. For example, the Le Mans 24 hour race in the game will actually simulate the rise/setting hours of the sun and night-time constellations in the sky from the event in 2013.
برای من بهترین خبر ممکن بود !یه زمزمه هایی توی گف هست که انگار بخش Endurance از بازی حذف شده اگه اینجوری باشه فکر نمیکنم بازی رو بخرم یعنی این خبر امشب منو کشت
این زمزمه ها از اونجا ناشی میشه که یکی تو وبسایت بازی اینو دیده:
یعنی تو بازی ریسایی هست که 24 دقیقه طول میکشن هر دقیقه بجای یک ساعت و چرخه ی شبانه روز و بارون و این صحبتامخصوصا تو پیست Sarthe که مسابقات 24 ساعته لمان برگزار میشه این حس در خیلیا بوجود اومده که که این ریسا جای بخش Endurance رو گرفته و این بخش حذف شده.
امیدوارم این اضافه شدن باعث کم شدن بخش Endurance نشده باشه