بازی 6 دسامبر ریلیز جهانی میشه امروز 17 نوامبره یعنی 19 روز دیگه !دوستان بازی دقیقا کی منتشر میشه ؟ امدیوارم حجمش بیشتر از 30 گیگ باشه با نمایشهایی که ازش دیدم خیلی دلم میخواد زودتر دستم برسه .
من هیچ وقت فرصت نشد gt5 رو بازی کنیم ولی به هیچ وجه این بازی رو از دست نمیدم راستی اون سیستم photo mode دقیقا توی این بازی چطور کار میکنه منظورم اینه که وقتی عکسی گرفته میشه توی حافظه داخلی دستگاه ثبت میشه و میشه ریختش روی فلش ؟ اگه این کارو میشه کرد کیفیت تصاویر چه شکلیه ؟
بازی 6 دسامبر ریلیز جهانی میشه امروز 17 نوامبره یعنی 9 روز دیگه !
خب یک خبر فوق العاده! نسخه دیجیتالی GT6 رسما تایید شد و از حالا تو استور در دسترسه! هم نسخه استاندارد هم اسپشیال ادیشن!:d
دلیل این که gt5 رو بازی نکردم این بود که وقتی کنسول رو گرفتم و کپی خور دائم کردمش تازه رفتم سراغ بازیا اون موقع هم خبر ساخت gt6 اومد که دیگه بیخیال gt5 شدم گفتم ما که این همه سال صبر کردیم برای gt چند روز دیگه هم روش تا 6 رو بازی کنیم ...بازی 6 دسامبر ریلیز جهانی میشه امروز 17 نوامبره یعنی 19 روز دیگه !
برام قابل باور نیست کسی که PS3 داشته GT5 رو بازی نکرده باشه !! شما قطعا از نوابغ گیم هستید :d
اطلاعات زیادی از بخش PHOTO MODE در دسترس نیست فقط اینکه میتونی با دو ماشین عکس بگیری و امکان عکس با ماشینهای استاندارد هم وجود داره
این قابلیتی هم که عکسهارو بریزی روی فلش در GT5 هم وجود داشت و قطعا در این نسخه هم هست . اگه کیفیت رو میخواهید این یکی از عکسهایی که من داخل بازی گرفتم
حجم بازی 14 گیگ هست. قیمت نسخه معمولی 60 دلار و اسپشیال ادیشن 70 دلار (امارات)