Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

این هم طرح نهایی ماشین مفهومی Mercedes Benz :

WOW !!! عجب چیزیه ! :دی اولین ماشین از سری Vision Gran Turismo هست و یه مدل با ابعاد واقعی هم ازش ساخته شده که توی افتتاحیه مرکز تحقیق و توسعه جدید Mercedes Benz نمایش داده میشه.
اطلاعات بیشتر
به نظرم بهترین کار PD برای جشن تولد 15 سالگی GT همین پروژه بود. باید عاشق ماشین های مفهومی باشین تا بدونین چه حسی دارم !

=============

Jordan اطلاعاتی در مورد GPS Data Logger داده که جالبه. این قابلیت قرار بود اول توی GT5 حضور داشته و نمیدونم آخرش اومد یا نه ! :دی یه چیز جدا از اون قضیه Course Maker هست. یعنی اونجا شما توی هر مسیری که بخوای رانندگی میکنی و بعد اطلاعات رو وارد بازی میکنی و یه پیست از همون مسیر ساخته میشه. ولی GPS Data Logger کارش اینه که توی پیست هایی که نسخه مجازی اون ها داخل بازی وجود داره (مثل Willow Springs) ، با ماشین های مخصوصی مثل Scion FR-S رانندگی میکنن و بعد اطلاعات رو که توی USB ذخیره شده درمیارن و به کنسول میزنن و وارد بازی میشه. اون وقت توی GT6 دقیقاً همون رانندگی شما تبدیل به نسخه مجازی میشه ! :دی یعنی هر کاری توی واقعیت داخل پیست انجام میدیم ، توی بازی هم نمایش داده میشه و بیشتر به درد بالا بردن مهارت میخوره و البته مقایسه قدرت واقعی راننده ها ! یعنی مثلاً طرف توی واقعیت رکوردش توی فلان پیست فلان مقدار هست ، میتونه اطلاعات رو وارد بازی کنه و رکوردش ثبت بشه و کل کل و ... :دی قابلیت خیلی جالبی هست ، ولی به درد ماها نمیخوره و باید حتماً توی پیست های معروفی که نمونه اون ها داخل بازی هست رانندگی کنیم.

آخرین ویرایش:
^
بزرگترین وجه تمایز GT با nمدل بازی ریسینگ دیگه پشتوانه میلیون ها هوادارش و تعامل عمیق اون با دنیای اتومبیل هاس
هیچ ریسینگ سازی نه انقدر هوادار دو آتیشه داره نه انقدر پیشینه داره و نه توانایی برگزاری مسابقاتی مثل چلنج های GT و جی تی آکادمی رو داره!
حالا اتفاق بزرگی که تو این شماره افتاد و من بهش به عنوان شروع یه دوران تازه نگاه میکنم همین Vision Gran Turismo هستش.آوردن طرح های بزرگترین مهندسین و طراح های مطرح خودروسازی اونم انحصاری و برای GT بازها عملا یعنی اینکه مثلا طراح ارشد مرسدس داره هم برای کمپانیش طرح میزنه هم برای من و تو GT باز!:d

نه برادر آریا, لازم نیست عاشق ماشین های مفهومی باشی تا حست رو درک کنن, من که جون خودم با دیدن جلو پنجرش ترسیدم :d.به نظر خواستن بدنه ماشین مقاومت کمی در برابر باد داشته باشه و در عوض با چسبوندن مرکز ثقل اتومبیل توی آسفالت!بهش قدرت مانور بالایی بدن.بد حال کردم با ظاهر ترسناکش.

دوستان بازی دقیقا کی منتشر میشه ؟ امدیوارم حجمش بیشتر از 30 گیگ باشه با نمایشهایی که ازش دیدم خیلی دلم میخواد زودتر دستم برسه .
من هیچ وقت فرصت نشد gt5 رو بازی کنیم ولی به هیچ وجه این بازی رو از دست نمیدم راستی اون سیستم photo mode دقیقا توی این بازی چطور کار میکنه منظورم اینه که وقتی عکسی گرفته میشه توی حافظه داخلی دستگاه ثبت میشه و میشه ریختش روی فلش ؟ اگه این کارو میشه کرد کیفیت تصاویر چه شکلیه ؟

دوستان بازی دقیقا کی منتشر میشه ؟ امدیوارم حجمش بیشتر از 30 گیگ باشه با نمایشهایی که ازش دیدم خیلی دلم میخواد زودتر دستم برسه .
من هیچ وقت فرصت نشد gt5 رو بازی کنیم ولی به هیچ وجه این بازی رو از دست نمیدم راستی اون سیستم photo mode دقیقا توی این بازی چطور کار میکنه منظورم اینه که وقتی عکسی گرفته میشه توی حافظه داخلی دستگاه ثبت میشه و میشه ریختش روی فلش ؟ اگه این کارو میشه کرد کیفیت تصاویر چه شکلیه ؟
بازی 6 دسامبر ریلیز جهانی میشه امروز 17 نوامبره یعنی 19 روز دیگه !
برام قابل باور نیست کسی که PS3 داشته GT5 رو بازی نکرده باشه !! شما قطعا از نوابغ گیم هستید :d
اطلاعات زیادی از بخش PHOTO MODE در دسترس نیست فقط اینکه میتونی با دو ماشین عکس بگیری و امکان عکس با ماشینهای استاندارد هم وجود داره :)
این قابلیتی هم که عکسهارو بریزی روی فلش در GT5 هم وجود داشت و قطعا در این نسخه هم هست . اگه کیفیت رو میخواهید این یکی از عکسهایی که من داخل بازی گرفتم
77999266424104949377.jpg

آخرین ویرایش:
خب یک خبر فوق العاده! نسخه دیجیتالی GT6 رسما تایید شد و از حالا تو استور در دسترسه! هم نسخه استاندارد هم اسپشیال ادیشن!:d

Last edited by a moderator:
بازی 6 دسامبر ریلیز جهانی میشه امروز 17 نوامبره یعنی 19 روز دیگه !
برام قابل باور نیست کسی که PS3 داشته GT5 رو بازی نکرده باشه !! شما قطعا از نوابغ گیم هستید :d
اطلاعات زیادی از بخش PHOTO MODE در دسترس نیست فقط اینکه میتونی با دو ماشین عکس بگیری و امکان عکس با ماشینهای استاندارد هم وجود داره :)
این قابلیتی هم که عکسهارو بریزی روی فلش در GT5 هم وجود داشت و قطعا در این نسخه هم هست . اگه کیفیت رو میخواهید این یکی از عکسهایی که من داخل بازی گرفتم
دلیل این که gt5 رو بازی نکردم این بود که وقتی کنسول رو گرفتم و کپی خور دائم کردمش تازه رفتم سراغ بازیا اون موقع هم خبر ساخت gt6 اومد که دیگه بیخیال gt5 شدم گفتم ما که این همه سال صبر کردیم برای gt چند روز دیگه هم روش تا 6 رو بازی کنیم ...
کیفیت عکسی که گذاشتید خیلی خوبه اگه بازی این جوری باشه عالیه بخش photo mode . فقط بین این همه ماشین شما چرا رفتی سراغ زانتیا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or