Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

از میون این پیست هایی که جدید اضافه شده 2 تاش رو خیلی دوست دارم :d
من از Willow Springs خیلی خوشم اومده به خاطر بیابونی بودنش ! :دی
کلاً پیستش از این دیوارهای نامریی نداره (یا حداقل طول میکشه تا آدم بهشون برسه) و اگه از پیست خارج بشیم ، میشه کلی توی خاک حرکت کرد ! :دی

کاش PD یه ورژن خاکی هم از این پیست میذاشت برای رالی.

آخرین ویرایش:
آریا@

واقعا دست مریزاد پست قبلتو چهار دفعه خوندم وهر چهار دفعه لذت بردم واقعا خیلی فراتر از لایک حقته.

اما در مورد متای بازی یه خورده حرفت رو درک نمیکنم چرا باید پایینتر از 84 بشه حالا نمیخوام بگم عالی شده اما خیلی از ایرادات قبلی حذف شدن که این خودش باید قاعدتا متا رو بالا ببره. دیگه همون 84 پایینتر دیگه مایکرو فن شاد کنه:d(مگه اینکه از جایی خبری داری که ما نداریم)

گرافیک هم بنظرم با 5 فرق میکنه. سایه ها هم که دیگه دندونه دار نیستن فقط فقط و فقط نگران فریم ریتم
این ویدیو رو هم نمیدونم دیدید یا نه من تازه دیدم>:d>:d

رو عکس کلیک کنید

ویرایش:

گویا گفته های آریا در عین نا باوری حقیقت داره امکان جدیدی به جی تی اضافه شده که اگه من درست متوجه شده باشم شما با رانندگی توی مسیری که مورد نظرته البته در دنیای واقعی و با استفاده از gps میتونی اطلاعات رو به PS3 منتقل کنی و یه ترک جدید بسازی یادمه چند وقت پیش یامائوچی گفته بود دیگه نمیخوام از واقعیت تقلید کنم بلکه میخوام روی واقعیت تاثیر بزارم حالا شاید اینم بخشی از اون باشه تاپیکش رو تو گف هم زدن و خیلی صفحه هم جلو رفته:d If you know what I mean

http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=709883

چیز شکن نمیخواد کلیک کنید میره

آخرین ویرایش:
خب به سلامتی یه بار دیگه PD گرفتار مسائل حقوقی شد ! :دی
توی GT5 قرار بود یه پیست خوشگل کارتینگ داشته باشیم که توی شهر سیِنا ایتالیا جریان داشت. PD پیست رو کامل طراحی کرده بود و ازش تریلر و گیم پلی هم اومده بود ، ولی آخرش یادم نیست چی شد که از بازی حذف شد ! اگه اشتباه نکنم شهردار اونجا شکایت کرده بود و به خاطر وجود پرچم هایی که توی پیست بود ناراضی بود و کار به جاهای حساس کشید و پیست رو حذف کردن !
الآن هم این موضوع برای یکی از جالب ترین ماشین های بازی پیش اومده ، یعنی DeltaWing ! :(( باز دوباره PD کل کارهای ماشین رو انجام داد و طراحیش کرد و توی اکثر تریلرها هم دیده میشد (حتی همین تریلر آخر) ولی به خاطر مشکلات حقوقی به نظر میرسه که از بازی حذف میشه. یعنی همین دیروز هم توی لیست ماشین های GT6 بود ، ولی امروز یه دفعه غیبش زد ! الآن هم مشخص شده که قضیه به دعوای حقوقی Nissan و Panoz برمیگرده ! :| مثل اینکه Panoz از Nissan شکایت کرده که طرح Delta Wing نمیدونم برای یکی از اعضای اونا بوده و این حرفا ، این شکایت هم منجر به حذف شدن ماشین از لیست GT6 شده. :| امیدوارم بتونن یه کاری کنن که به بازی برگرده ، از اولین روزی که معرفی شد منتظر بودم که سریع توی بازی برم سراغش. :(

آریا@

واقعا دست مریزاد پست قبلتو چهار دفعه خوندم وهر چهار دفعه لذت بردم واقعا خیلی فراتر از لایک حقته.

اما در مورد متای بازی یه خورده حرفت رو درک نمیکنم چرا باید پایینتر از 84 بشه حالا نمیخوام بگم عالی شده اما خیلی از ایرادات قبلی حذف شدن که این خودش باید قاعدتا متا رو بالا ببره. دیگه همون 84 پایینتر دیگه مایکرو فن شاد کنه:d(مگه اینکه از جایی خبری داری که ما نداریم)

گرافیک هم بنظرم با 5 فرق میکنه. سایه ها هم که دیگه دندونه دار نیستن فقط فقط و فقط نگران فریم ریتم
این ویدیو رو هم نمیدونم دیدید یا نه من تازه دیدم>:d>:d

رو عکس کلیک کنید

ویرایش:

گویا گفته های آریا در عین نا باوری حقیقت داره امکان جدیدی به جی تی اضافه شده که اگه من درست متوجه شده باشم شما با رانندگی توی مسیری که مورد نظرته البته در دنیای واقعی و با استفاده از gps میتونی اطلاعات رو به PS3 منتقل کنی و یه ترک جدید بسازی یادمه چند وقت پیش یامائوچی گفته بود دیگه نمیخوام از واقعیت تقلید کنم بلکه میخوام روی واقعیت تاثیر بزارم حالا شاید اینم بخشی از اون باشه تاپیکش رو تو گف هم زدن و خیلی صفحه هم جلو رفته:d If you know what I mean

Gran Turismo 6 Allows Users to Create Own Tracks by Driving Them in Real Life - NeoGAF

چیز شکن نمیخواد کلیک کنید میره
خیلی ایرادات برطرف شدن ، ولی هنوز یه سری ایرادات وجود داره. مثلاً دمیج رو گفتن تغییر خاصی نسبت به قبل نداشته ! یا صداگذاری ماشین ها باید بهتر از این باشه. ماشین های استاندارد با اون کاکپیت ها و بعضی محیط های بی کیفیت هم به کنار ! :دی در کل اون 78 و اینا رو برای این میگم که این روزها منتقد خوشحال زیاد داریم که اگه یه سری ایراد توی بازی ببینه ، به جای اینکه مثلاً 7 بده یه دفعه 2 و 4 و ... میده ! :دی اگه این امتیازهای خنده دار نباشه ، احتمالش هست 84،85 اینا هم بشه ! :دی
این قابلیت GPS جداً چیز انقلابی ای هست ، البته در صورتی که درست ازش استفاده بشه و مشکل خاصی نداشته باشه. حیف که به زمان عرضه بازی نمیرسه و میره برای بعد.

خب به سلامتی یه بار دیگه PD گرفتار مسائل حقوقی شد ! :دی
توی GT5 قرار بود یه پیست خوشگل کارتینگ داشته باشیم که توی شهر سیِنا ایتالیا جریان داشت. PD پیست رو کامل طراحی کرده بود و ازش تریلر و گیم پلی هم اومده بود ، ولی آخرش یادم نیست چی شد که از بازی حذف شد ! اگه اشتباه نکنم شهردار اونجا شکایت کرده بود و به خاطر وجود پرچم هایی که توی پیست بود ناراضی بود و کار به جاهای حساس کشید و پیست رو حذف کردن !
الآن هم این موضوع برای یکی از جالب ترین ماشین های بازی پیش اومده ، یعنی DeltaWing ! :(( باز دوباره PD کل کارهای ماشین رو انجام داد و طراحیش کرد و توی اکثر تریلرها هم دیده میشد (حتی همین تریلر آخر) ولی به خاطر مشکلات حقوقی به نظر میرسه که از بازی حذف میشه. یعنی همین دیروز هم توی لیست ماشین های GT6 بود ، ولی امروز یه دفعه غیبش زد ! الآن هم مشخص شده که قضیه به دعوای حقوقی Nissan و Panoz برمیگرده ! :| مثل اینکه Panoz از Nissan شکایت کرده که طرح Delta Wing نمیدونم برای یکی از اعضای اونا بوده و این حرفا ، این شکایت هم منجر به حذف شدن ماشین از لیست GT6 شده. :| امیدوارم بتونن یه کاری کنن که به بازی برگرده ، از اولین روزی که معرفی شد منتظر بودم که سریع توی بازی برم سراغش. :(

خیلی ایرادات برطرف شدن ، ولی هنوز یه سری ایرادات وجود داره. مثلاً دمیج رو گفتن تغییر خاصی نسبت به قبل نداشته ! یا صداگذاری ماشین ها باید بهتر از این باشه. ماشین های استاندارد با اون کاکپیت ها و بعضی محیط های بی کیفیت هم به کنار ! :دی در کل اون 78 و اینا رو برای این میگم که این روزها منتقد خوشحال زیاد داریم که اگه یه سری ایراد توی بازی ببینه ، به جای اینکه مثلاً 7 بده یه دفعه 2 و 4 و ... میده ! اگه این امتیازهای خنده دار نباشه ، احتمالش هست 84،85 اینا هم بشه ! :دی
این قابلیت GPS جداً چیز انقلابی ای هست ، البته در صورتی که درست ازش استفاده بشه و مشکل خاصی نداشته باشه. حیف که به زمان عرضه بازی نمیرسه و میره برای بعد.
خوب حرفت منطقیه ولی این مسئله ی دمیج یه مقدار بنظرم قابل حل نباشه چون خوب ریسهای Endurance رو در نظر بگیر با دمیجی که مثلا فورزا داره نمیشه تمومش کرد بلاخره تو سه ساعت رانندگی بلاخره یه جای به باقالی دیواری چیزی میمالی واقعا خیلی سخته بشه تمومش کرد خوب جی تی حالت Rewind هم که نداره فکر کن 2 ساعت بازی کردی نفر اولم هستی بعد یهو داداش کوچیکه بپره جلو تی وی و باقی ماجرا فکر کنم اضافه نشدنش به این علل یا شبیه به این باشه وگرنه مشکل تکنیکی که قطعا نیست صدا رو هم گویا قراره با آبدیتای جدید کمی مشکلشو حل کنن ولی به زمان عرضه ی ابتدایی نمیرسه
در زمینه ی GPS واقعا که انقلابیه ولی نرسیدنش به عرضه خیلی بده چون شاید میتونست از اون 2 و 4 هایی که گفتی جلوگیری کنه ولی کلا راست میگی منتقدین با جی تی فعلا سر ناسازگاری دارن فکر کنم از همین الان 2و 4 هارو دادن و مقاله ها رم نوشتن منتظر هستن بازی رلیز شه که رو دکمه Send کلیک کنن:دی

آخرین ویرایش:
لبیک یا GT لبیک یا زانتیا این عکس رو من داخل GT5 گرفتم چه شود GT6
39194192133867776716.jpg

من هیچ کدوم از نسخه های قبلی GT رو بازی نکردم ولی به شددت منتظر این یکی هستم قبلا فقط فورزا رو بازی میکردم ولی این واقا نظرم و جلب کرده از این خیلی خوشم میاد که سونی داره این روزای اخر این نسل چپ و راست بازی انحصاری میده برای PS3
قط همین 1200 تا ماشین بسه تا من شخصا تا 1-2 سال از ماشین بازی سیراب بشم تا بریم سراغ PS4 و GT7 دست دوستان درد نکنه برای اطلاعات عالی که میزارن اینجا :bighug:

واااااو خدای من اون میتسوبیشی سفید رنگه چی بود توی صفحه قبل ,رسما منو ترکوند که! فک کنم پروتو تایپ باشه. چقدر جهش گرافیکی وحشتناکه خدایا, جالب اینجاسن که عکس اون ماشینا توی فوتو مد نبود و این یعنی افکت AA چند برابر نشده و گرافیک واقعی گیم پلی هست. فقط میمونه اون پیستایی که DR Ice گذاشته بود که اگه واقعا همه چیز همین طوری باشه موقع ریلیز هم ,فک کنم دارم به اون رویایی میرسم که قبل از ریلیز 5 تو خواب میدیدم و با بغض که میشه روزی اینو تجربه کنم یا نه بیدار میشدم! وای خدای من!

آماره اون میتسوبیشی تاجیما رو در آوردم ,پایکس پیکه, یه چی تو مایه هایه سوزوکی اشکودا.
اما یه چیز زد حال که متوجه شدم 908 2011 تو لیست نبود و فقط همون مدلی که تو 5 داشت بازم هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or