Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

به نقل قول یکی از دوستانم که میگفت داخل یه سایت معتبر خونده بود : سرعت ساخت این بازی از سرعت حرکت قاره ها کند تره . بابا بنده خدا ها خیلی تلاش میکنن یه چیزه تاپ در بیارن ولی بعضی موقع ها اینقدر تمرکز میکنن رو یه چیزی ،میبینی یه چیز دیگه از دستشون میپره.در کل دمشون گرم

به نقل قول یکی از دوستانم که میگفت داخل یه سایت معتبر خونده بود : سرعت ساخت این بازی از سرعت حرکت قاره ها کند تره . بابا بنده خدا ها خیلی تلاش میکنن یه چیزه تاپ در بیارن ولی بعضی موقع ها اینقدر تمرکز میکنن رو یه چیزی ،میبینی یه چیز دیگه از دستشون میپره.در کل دمشون گرم
کدوم سایت معتبر؟
چون یادم نمیاد تا حالا از ساخت زمانی بازی حرفی زده باشن برای GT6

بعد از 500 ساعت بازی کردن GT5 دوباره از یک هفته قبل شروع کردم به بازی کردن دوباره و نسخه اولیه و ورزن 1 بازی .

برام هیچ فرقی نداره بازی کامل باشه یا ناقص ، واقعا میگم که هیچ بازی ریسینگ و شبیه سازی نمیتونه جاش رو برام پر کنه و با قدرت میگم بهترین شبیه ساز و بازی ریسینگ هست . با وجود ناقص بودنش بازم هنوز کامل هست .

تو بد ترین حالت GT6 در حد GT5 باشه بازهم برای من حداقل یک بازی کامل خواهد بود .

حدود 27-28 ساعت دیگه دموی قابل بازی میاد رو استور :d

ویرایش : معذرت میخوام من فکر میکردم امروز سه شنبه ـــست :d ساعت 2-3 بامداد چهارشنبه میاد رو استور

آخرین ویرایش:
خب زمان زیادی تا اومدن دمو باقی نمونده ! :دی فقط هنوز معلوم نیست دمو دقیقاً چطوریه ! چون یه سری جاها در مورد GT Academy (مخففش رو از این به بعد مینویسم GTA ! با بازی GTA اشتباه نگیرین !!) هم نوشتن و اون هم قراره امروز (فکر کنم میشه امشب به وقت ما) بیاد.
حالا یا کلاً دمو مربوط به GTA هست با فیزیک GT6. یا دو بخش داره و هم دموی GT6 هست و هم GTA.
اون نسخه قبلی GTA خیلی حال داد ! :دی از همون منوها و آهنگش تا خود بازی خیلی خوب بود و آخرش هم یه سری ماشین جایزه داد برای GT5. امیدوارم این یکی هم شبیه اون باشه.

سونی یک تیزر برای بازی هایی که قراره برا PS4 بیان منتشر کرده که ویدئو جالبی هم هست ؛ ولی نکته جالب تر اینه که ظاهرا اگر تعداد بازدید های ویدئو به 5 میلیون برسه سونی یک ویدئو ( یا خبر یا دمو یا تم و ... ) از GT6 منتشر میکنه ! حالا دیر یا زود بازدید ها به 5 میلیون میرسه ولی گفتم که سهم خودتونو انجام بدید :دی

QOdW1OuZ1U0
تا الآن 3 میلیون و خورده ای شده و چیز زیادی ازش نمونده. ولی بعیده چیز خیلی خاصی از GT6 پخش کنن ! :دی به شخصه دوست دارم یکی از اون تریلرهای خفن و جو دهنده PD رو ببینم ! یعنی یه تریلر به سبک PD برام لذت بخش تر از تم و این چیزا هست ! :دی

همین اول فیدبک مردم خیلی بد بوده ، کلی ایراد از بازی گرفتن و اکثرا هم مشکل افت فریم ( تا 50 40 ) رو بهش اشاره کردن !

مثال :

- No way to set Miles to Km if the XMB language is English
- No RA Menu, and therefore...
- ...no way to tune the brake bias and therefore...
- ...ABS 0 is still useless because it clearly has the idiotic 50:50 brake bias
- No tire load indicator anymore?
- No way to disable the blinking "suggested gear indicator" (which incidentally blinks when you reach the braking point)
- Very noticeable frame drops, especially when using the interior view. And yet there are only 6 cars on track!
- Graphics seems overall a bit more detailed than GT5, but more "muddy", aliased
- Both the Leaf and the 370Z seem to have too much grippy tires. The 370Z especially, again with the semi-slick "sports tires" as stock. Such tires aren't supposed to be factory-equipped on normal road cars, period.
- Still many graphical glitches (blinking shadows, textures, etc) around
- Can't do much in the demo, very limited amount of options available. Just "buy" your car - that is, a Leaf and a 370Z (with already available credits), do 2 very quick boring easy races, then GT Academy trials. Could have done that with much less cluttered demo.
- ...

Overall a very underwhelming demo in my opinion.

c32rE6Vi2PY.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or