Gran Turismo 5 | Photo Mode

اینجوریش و دیده بودید ؟ :d
شاخ به شاخ با آسفالت با GT by citroen

یکی از بهترین ماشین های تویوتا
امروز باهاش بوگاتی و زوندا رو بردم ;)

اگزوز هاش واقعا گرافیکی در حد GT1 دارن :d

عروسک وحشی !

اسب خشمگین و خوش رکاب ایتالیایی !

این شما و این هم Lamborghini Gallardo LP-560 Super Veloce ! اتومبیلی که حتی خود کمپانی لامبورگینی هم آن را تا بحال ندیده .

غرش موتور 900 اسب بخاری Audi R8 در زیر نوربارانی زیبا در SS Route 7

تجربه ی سرعت 399km/h با یک دوج وایپر 1010 اسب بخاری !

• Like
Reactions: Dinosaur
امروز کشف کردم که چه نقاشی های زیبایی میشه روی زمین کشید :دی این فعلآ در حد آماتوری هست ولی میخوام بعدآ برم سراغش و گل و بُته نقاشی کنم !

ایول آریــــــــا.خدا رو شکر مثل بعضی بازیا نیست که تا چند تا خط لاستیک ایجاد بشه-باقیش غیب بشه.:d
خدا رو شکر بعضی بازیا قسمت Paint در حد فتوشاپ دارن
نیازی به کشیدن گل و بوته با استفاده از لاستیک ماشین روی آسفالت نیست:))

چه حرکت جالبی بود آریا :d :d :d
احساس میکنم اگر LBP بگیری میترکونی :d وقتی با خط لاستیک از این حرکات میری حتما با LBP مراحل خیلی خفنی می سازی :d

چه حرکت جالبی بود آریا :d :d :d
احساس میکنم اگر LBP بگیری میترکونی :d وقتی با خط لاستیک از این حرکات میری حتما با LBP مراحل خیلی خفنی می سازی :d
کار راحتیه ! :دی کافیه دنده عقب بری و دور خودت بچرخی :دی
ولی به خاطر اینکه جای لاستیکها میمونه میشه کارای جالبی باهاش کرد ! تنها مشکل برای عکاسی اینه که حتی جای لاستیکها (Skidmark) هم نورپردازی مخصوص خودش رو داره و نسبت به زاویه خورشید کم رنگ و پر رنگ میشه (یعنی یه خط سیاه ثابت نیست و از جهات مختلف حالتش فرق میکنه) و باید بگردی جای مناسبی برای دوربین پیدا کنی :دی

حالا بیا و خزش کن :biggrin1: ( شوخی )
اتفاقآ هدف اولیه دریفت بود ولی دیدم خیلی سخته بی خیال شدم رفتم سراغ نقاشی ! =)) چه ماشینی برای دریفت پیشنهاد میکنی ؟! یدونه AEM S2000 دارم که به قیافه ـش میخوره دریفتی باشه ! ولی کلآ سخت ترین کار توی GT5 دریفت کشیدن هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or