...Sahand...
کاربر سایت
یه سری از عکس هایی که گرفتم رو می ذارم , ممکنه بعضی هاش تکراری باشه ( شما به بزرگی خودتون ببخشید )
آخرین ویرایش:
به به جونم LFA
Dealership برو توی قسمت Dodge بخر به همین سادگی قیمتش هم 100.000Cr هستDodge Viper 2008 رو من توی این بازی چطور میتونم تهیه کنم؟ هر کاری میکنم پیداش نمیکنم.
شاهکاره این عکسخوب دوتا راه داره یکی اینکه بری قسمت ماشین های نو یا ماشین های دسته دوم . 2 اینکه بری تو فروشگاه های آنلاین ماشینتو پیدا کنی.
---------- نوشته در 01:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------
دیدم بحث سر ماشین سوپر اسپرت لیفا هست منم یه عکس ازش گذاشتم
عکس های فراری فوق العاده بود
البته فورد 2 عدد که 20 میلیونه,یه دونه هم Ford هست من هنوز نخریدم.:d
این آئودی و Mazda 787b واسه signature editionـه؟مزداش خیلی خوشگله
البته فورد 2 عدد که 20 میلیونه,
Ford GT40 Race Car '69 که اینو گیفت میده که بنظرم چیز سطح پایینیه,منکه اصلا باهاش حال نکردم,نمیدونم چرا 20 میلیون قیمت داره.
Ford Mark IV Race Car '67
آره هردوش برای همون پکه,
این مزدا727 واقعا بین تمام 750PP هایی که میشناسم بینظیره...
این DLCـه عزیزببخشید این لامبورگینیه ؟؟
از کجا آوردیش من اینو ندیدم
به به جونم LFA
یه دونه هم Ford هست من هنوز نخریدم.
این آئودی و Mazda 787b واسه signature editionـه؟:d مزداش خیلی خوشگله
Dealership برو توی قسمت Dodge بخر به همین سادگی قیمتش هم 100.000Cr هست
شاهکاره این عکس
ماله من زرده با رینگای مشکی
عکس های فراری فوق العاده بود
مرسی دوستان. مرسی که با هم همدلیم. هر ماشینی که دوست دارین بگین من براتون عکس خفن بگیرم(البته همه شما خودتون خفنین) اما من یکم سر رشته دارم تو عکاسی. بگین براتون عکس میگیرم و میزارم.
مورسیه لاگو و اگه داری آوانتادورمرسی دوستان. مرسی که با هم همدلیم. هر ماشینی که دوست دارین بگین من براتون عکس خفن بگیرم(البته همه شما خودتون خفنین) اما من یکم سر رشته دارم تو عکاسی. بگین براتون عکس میگیرم و میزارم.