Reza82N
کاربر سایت
وقتی مثلث زدین,سمت راست تنظیمات میاد , وقتی اگر اشتباه نکنم روی steering بزنید و با جهت چپ و راست بدید تنظیم میشه.میدونم ولی هر کاری کردم نشد.
وقتی مثلث زدین,سمت راست تنظیمات میاد , وقتی اگر اشتباه نکنم روی steering بزنید و با جهت چپ و راست بدید تنظیم میشه.میدونم ولی هر کاری کردم نشد.
ببخشید یه سوال دیگه ای داشتم و میخواستم ببینم که چجوری میشه از داخل ماشین عکس انداخت؟
به طور معمولی فکر کنم نمیشه.کسی نبود؟
به طور معمولی فکر کنم نمیشه.
یادمه یه چیزایی شنیده بودم فکر کنم تو همین تاپیک هم بود و اینکه یه نوع گلیچ بود که میشد با استفاده از اون از داخل ماشین ها عکس انداخت اما اینکه چه ماشینایی بود و چطوری بود رو یادم نیست. یادمه که تو photo travel بود چی بود، اونجا تو اون منظره ای که فرودگاهه. اونجا انگار میشد یه کارایی کرد.
ببین وقتی که گذاشتی رو حالت mode3 مرکز تصویر یه دایره هست، اون دایره رو تنظیم کن روی ماشین و بعد دکمه مربع رو بزن، بعدش هم عکس بگیرمن اینکارو میکنم ولی بازم همون معمولیه. بعضی وقتا عمل میاد بعضی وقتام نه!
ببین وقتی که گذاشتی رو حالت mode3 مرکز تصویر یه دایره هست، اون دایره رو تنظیم کن روی ماشین و بعد دکمه مربع رو بزن، بعدش هم عکس بگیر
هر دفعه که از حالت عکاسی میای بیرون تنظیمات برمیگرده به حالت اول، یعنی Panning دوباره برمیگرده روی Mode1
دیگه نه مشکل از منه نه از GTلامصب خداس این ماشین:
یکی بگه عکسا چطورن.پیشنهادی چیزی.
این کارو میکنم من ولی نمیشه بعضی وقتا.
دیگه نه مشکل از منه نه از GT
خودتون یه جای کار اشتباه می کنین 100%
عکس هاتون رو هم اگه کوچیک بذارین خیلی بهتره