این اصلاً اون نیست، یه نفر دیگس... انگشت اشارشو نشون میده بابامنظورش اینه که من اولین نفرم دارم بازی می کنم. لعنت بهش به هر حال
![]()
آریا دیدی گفتم هر وقت لیست تروفی بیاد یعنی بازی 100% قراره بیادبنده به خاطر اون Trophy هزار تا ماشین اعلام میکنم که این لیست هم fake هست(شوخی !) هنوز ویدئوش رو ندیدم ولی ملت از صدای ماشین خیلی تعریف میکنن.
خوب میثم جان تو این وضعیت شرط عقل هست که یک لحظه آنلاین بشی و بازی بکنی بعد تا اومدن بازی به صورت آفلاین به بازی بپردازیلعنت خدا به این ملعون ! دیوونه میشه ادم ! اشکش در میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
طرفو دیوونه کردن هی وسط بازی PM میدن بهش!
بنده الان ویدئو رو دیدم و اعلام میدارم که فیک هست، خبری از Dual shock , پک بازی, PS3 در حال اجرا و... نیست، احتمالش زیاده که طرف یکی از ویدئو های GT5 رو پخش کرده باشه چون اگر دقت کنید کیفیت مناسبی هم نداره ( 1080p نیست یعنی).
اتفاقا نباید آف بشی باید display pm رو off کنی و ملتو زجر بدیآریا دیدی گفتم هر وقت لیست تروفی بیاد یعنی بازی 100% قراره بیادخداییش تا حالا بازی نبوده که لیستش معلوم نشده باشه و بیاد
فقط تروفی هاش مورد داره کلا
خوب میثم جان تو این وضعیت شرط عقل هست که یک لحظه آنلاین بشی و بازی بکنی بعد تا اومدن بازی به صورت آفلاین به بازی بپردازی![]()
اینو چطور از این ویدیو بی کیفیت پی بردید؟1080p نیست یعنی
بنده الان ویدئو رو دیدم و اعلام میدارم که فیک هست، خبری از Dual shock , پک بازی, PS3 در حال اجرا و... نیست، احتمالش زیاده که طرف یکی از ویدئو های GT5 رو پخش کرده باشه چون اگر دقت کنید کیفیت مناسبی هم نداره ( 1080p نیست یعنی).
فقط تروفی هاش مورد داره کلا:biggrin1:
58 – Gold Standard – Get a gold trophy in every race event, license test and special event – gold
البته این انحصار GT نیست کیوان جاناتفاقاً همون چیزیه که از GT انتظار میرهکار حضرت فیله، ضمن اینکه زمان خیلی زیادی میخواد (چندین ماه) مخصوصاً این:
اگه دقت کنی کیفیت تصویر از محیط پاینتره,اینو چطور از این ویدیو بی کیفیت پی بردید؟
حالا میمرد پک بازی و Dual Shock رو هم نشون میداد ؟ :d من هر ویدئویی از بازی ها دیدم اولین بار پک بازی رو نشون میدن بعد بازی رو از محیط PS3 اجرا میکنن تا حرفی توش نباشه.فیک نیست عزیز، داره بازی میکنه ولی خودش پشت دوربینه، ضمناً از تمام تروفی ها فیلم گرفته گذاشته تو نت.
به چند دلیل عمرآ fake باشه ! یکی اینکه مسیر بازی جدید هست ! اگه از ویدئوهای قبلی برمیداشت این طوری نبودبنده الان ویدئو رو دیدم و اعلام میدارم که فیک هست، خبری از Dual shock , پک بازی, PS3 در حال اجرا و... نیست، احتمالش زیاده که طرف یکی از ویدئو های GT5 رو پخش کرده باشه چون اگر دقت کنید کیفیت مناسبی هم نداره ( 1080p نیست یعنی).
بی خیال Trophy بشیمGet a gold trophy in every race event, license test and special event