Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این اصلاً اون نیست، یه نفر دیگس... انگشت اشارشو نشون میده بابا :دی منظورش اینه که من اولین نفرم دارم بازی می کنم. لعنت بهش به هر حال :دی

نه Finger هست ... نگاه ... :-s پسرک بی ادب !

78422229205799894853.jpg

بنده به خاطر اون Trophy هزار تا ماشین اعلام میکنم که این لیست هم fake هست :دی (شوخی !) هنوز ویدئوش رو ندیدم ولی ملت از صدای ماشین خیلی تعریف میکنن.

بنده به خاطر اون Trophy هزار تا ماشین اعلام میکنم که این لیست هم fake هست :دی (شوخی !) هنوز ویدئوش رو ندیدم ولی ملت از صدای ماشین خیلی تعریف میکنن.
آریا دیدی گفتم هر وقت لیست تروفی بیاد یعنی بازی 100% قراره بیاد:دی خداییش تا حالا بازی نبوده که لیستش معلوم نشده باشه و بیاد:دی فقط تروفی هاش مورد داره کلا:دی

لعنت خدا به این ملعون ! دیوونه میشه ادم ! اشکش در میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
طرفو دیوونه کردن هی وسط بازی PM میدن بهش!
خوب میثم جان تو این وضعیت شرط عقل هست که یک لحظه آنلاین بشی و بازی بکنی بعد تا اومدن بازی به صورت آفلاین به بازی بپردازی:دی

بنده الان ویدئو رو دیدم و اعلام میدارم که فیک هست، خبری از Dual shock , پک بازی, PS3 در حال اجرا و... نیست، احتمالش زیاده که طرف یکی از ویدئو های GT5 رو پخش کرده باشه چون اگر دقت کنید کیفیت مناسبی هم نداره ( 1080p نیست یعنی).

بنده الان ویدئو رو دیدم و اعلام میدارم که فیک هست، خبری از Dual shock , پک بازی, PS3 در حال اجرا و... نیست، احتمالش زیاده که طرف یکی از ویدئو های GT5 رو پخش کرده باشه چون اگر دقت کنید کیفیت مناسبی هم نداره ( 1080p نیست یعنی).

مگه این طرف که از بازی فیلم گرفته همونی نیست که لیست تروفی هارو گذاشته ؟

آریا دیدی گفتم هر وقت لیست تروفی بیاد یعنی بازی 100% قراره بیاد:دی خداییش تا حالا بازی نبوده که لیستش معلوم نشده باشه و بیاد:دی فقط تروفی هاش مورد داره کلا:دی

خوب میثم جان تو این وضعیت شرط عقل هست که یک لحظه آنلاین بشی و بازی بکنی بعد تا اومدن بازی به صورت آفلاین به بازی بپردازی:دی
اتفاقا نباید آف بشی باید display pm رو off کنی و ملتو زجر بدی :دی
1080p نیست یعنی
اینو چطور از این ویدیو بی کیفیت پی بردید؟

/:)

فیک نیست عزیز، داره بازی میکنه ولی خودش پشت دوربینه، ضمناً از تمام تروفی ها فیلم گرفته گذاشته تو نت.

فقط تروفی هاش مورد داره کلا:biggrin1:

اتفاقاً همون چیزیه که از GT انتظار میره :دی کار حضرت فیله، ضمن اینکه زمان خیلی زیادی میخواد (چندین ماه) مخصوصاً این:

58 – Gold Standard – Get a gold trophy in every race event, license test and special event – gold

اتفاقاً همون چیزیه که از GT انتظار میره :دی کار حضرت فیله، ضمن اینکه زمان خیلی زیادی میخواد (چندین ماه) مخصوصاً این:
البته این انحصار GT نیست کیوان جان:دی این یک بحث ژنتیکی هست که انگار تو خون این شرقی ها هست و عاشق گذاشتن تروفی های خیلی خیلی سخت هستند که نمونش رو میشه تو بازی های زیادی مثل DMC، LP، NG:S2 و همین GT مشاهده کرد:دی
در مورد این تروفی هم دقیقا من اولین چیزی که اومدم ببینم تروفی های طلای بازی بود که این رو دیدم فهمیدم بسیار بسیار وقت گیر و طولانی هست.

ویرایش: الان دیدم LP خیلی شبیه littlebigplanet هست:دی من منظورم Lost Planet بود.

اینو چطور از این ویدیو بی کیفیت پی بردید؟
اگه دقت کنی کیفیت تصویر از محیط پاینتره,

فیک نیست عزیز، داره بازی میکنه ولی خودش پشت دوربینه، ضمناً از تمام تروفی ها فیلم گرفته گذاشته تو نت.
حالا میمرد پک بازی و Dual Shock رو هم نشون میداد ؟ :d من هر ویدئویی از بازی ها دیدم اولین بار پک بازی رو نشون میدن بعد بازی رو از محیط PS3 اجرا میکنن تا حرفی توش نباشه.

پ.ن: الان برو بچه های N4G هم دارن حرف منو میزنن. :d

به چند دلیل عمرآ fake باشه ! یکی اینکه مسیر بازی جدید هست ! اگه از ویدئوهای قبلی برمیداشت این طوری نبود :دی مورد مهم تر اینه که توی ویدئوهای قبلی یه بار دود با کیفیت رو داشتیم , یه بار skidmark (خطی که ماشین روی جاده میندازه) و ... ولی توی هر نمایشگاه به خاطر آماده نبودن بازی یکی از اینا off بود و اون یکی on :دی اینجا همش با هم جمع شده ! صدای ماشین هم انگار بهتر از قبل شده ! مورد دیگه هم اون علامتهایی هست که بالا سمت راست صفحه میاد :دی توی نمایشگاهها که از این علامتها وسط بازی پخش نمیشه :دی

Get a gold trophy in every race event, license test and special event
بی خیال Trophy بشیم :دی

خوب آریا از عذا در میاد دیگه! :d
دوستانی که به آریا دسترسی دارند از آریا باید شیرینی بگیرند :d

تبریک به همه ی فن های بازی :d

خوبیش اینه که فکر کنم قبل از black friday هست.این جوری خیلی به فروش بازی کمک می شه.البته اګر سونی خوب تبلغات کنه و باندل معرفی کنه!!
(black friday هفته اول دسامبر هست دیګه؟؟؟؟)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or