Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خُب خُب خُب، از این حرفها هم که بگذریم تاریخ ریلیز رسمی بزرگترین ریسینگ تاریخ هم مشخص شد.
بازی در تاریخ 27 نوامبر بصورت رسمی در U.S ریلیز خواهد شد.

پ.ن: 30 نوامبر هم برای اروپا :d

27 نوامبر شنبه هست، که همین موضوع مشخص میکنه این خبر چرته متاسفانه.
بازی ها تو روزهای تعطیل عرضه نمیشن. تو آمریکا معمولاً 3 شنبه ها و در انگلیس جمعه ها عرضه میشن.

عجب گیری کردیمـــــــــــــــــــــــــــا.=)))xهی تا میایم خوشحالی کنیم می بینیم خبر فیک بوده.:d

خبر اصلی که فیک نیست که :d خبر اصلی این هستش که یعنی بازی 100% تو همین 3-4 هفته ای میاد .:d

خودش کلی هستش .:d حالا که لیست تروفی هم که امده یعنی دیگه 100% بازی میاد همین چند وقته نه سال 99XX =)):d

اگه دقت کنی کیفیت تصویر از محیط پاینتره,

حالا میمرد پک بازی و Dual Shock رو هم نشون میداد ؟ :d من هر ویدئویی از بازی ها دیدم اولین بار پک بازی رو نشون میدن بعد بازی رو از محیط PS3 اجرا میکنن تا حرفی توش نباشه.

پ.ن: الان برو بچه های N4G هم دارن حرف منو میزنن. :d

انقد خبر های بد شنیدن طرفداراش که به هیچی نمیتونن خوشبین باشن ولی این fake نیست !!!!!!!!!

به جون برهان نیست ... :d

خب به سلامتی حداقل میتونیم انتظار اومدنش رو تا یک ماه دیگه داشته باشیم.
بعد از Demons Souls این دومین بازیی هست که میخواستم وقت بزارم و پلاتش کنم ولی به نظر کار حضرت فیله.:d

IGN UK تایید کرد بازی در 27 نوامبر در UK عرضه خواهد شد!!
اومدم همینو بگم :دی اگه درست گفته باشه (که دیگه بعیده IGN هم اشتباه بکنه !) احتمال داره توی آمریکا زودتر هم بیاد !
کلی ویدئو از بخش های مختلف بازی (از Intro تا تعویض روغن lol) هم اومده ولی سونی از GTPlanet درخواست کرده ویدئوها رو بردارن ! یه کم توی youtube بگردین پیدا میشن :دی ماشینهای استاندارد هم توی یکی دو تا ویدئو دیده میشن (از جمله اولین ویدئویی که از طرف اون یارو پخش شد) به خاطر کیفیت پایین ویدئو نمیشه نظر داد ولی حداقل توی این کیفیت که خیلی خوب بودن و من بار اول نفهمیدم استاندارد هستن :دی

این هم یه سیاست جدید هست از طرف سونی اینجوریشو دیگه ندیده بودم . تاریخ رسمی بازی از طرف خود سونی اعلام نمیشه !!! ولی امیدوارم دیگه این تاریخ 27 نوامبر درست باشه .

این هم یه سیاست جدید هست از طرف سونی اینجوریشو دیگه ندیده بودم . تاریخ رسمی بازی از طرف خود سونی اعلام نمیشه !!! ولی امیدوارم دیگه این تاریخ 27 نوامبر درست باشه .
بیشتر به یه جور خودکشی شبیه هست تا سیــاست :دی بازی ای که 3,4 هفته قبل از اومدنش هنوز تاریخ عرضه نداره و حتی ماه عرضه ـش هم مشخص نیست , بعید نیست از نظر فروش به مشکل بخوره. یه عده هستن که از قدیم طرفدار بازی بودن و در هر صورت بازی رو میگیرن :دی ولی یه عده هم هستن که اولین باره میخوان امتحانش کنن و وقتی میبینن بازی تآخیر خورده و هنوز هم تاریخ رسمی نداره , دیگه پولشون رو نگه نمیدارن ! میرن صرف خرید Black Ops یا Hot Pursuit میکنن :دی الآن من نوعی اگه توی خارجه باشم و طرفدار بازی هم نباشم , امکان نداره برم بازی رو Pre-Order کنم وقتی هنوز مطمئن نیستم امسال میاد یا دو سال دیگه :دی همون روزی که بازی تآخیر خورد هم خیلی ها Pre-Orderـشون رو کنسل کردن و رفتن سراغ بازیهای بزرگی که نوامبر میان مثل BO , HP , AC: Brotherhood و ...

منم intro بازی را دیدم تابلوئه که 100 درصد واقعی هستش دیگه مثل اینکه باید کم کم باور کنیم بازی داره میاد
فقط کاشکی مثل killzone 2 یکی دو هفته ای زودتر تو ایران بیاد!

من بازم اومدم ضد حال بزنم بهتون :دی

IGN UK تایید کرد بازی در 27 نوامبر در UK عرضه خواهد شد!!

این خبر هم متاسفانه درست نیست، چون منبعش یه صفحه twitter هست که خودش رو IGN_UK معرفی کرده در حالی که صفحه اصلی IGN UK چیز دیگست.

صفحه تقلبی: http://twitter.com/IGN_UK

صفحه اصلی: http://twitter.com/teamignuk

هر چیزی توی نت میبینید سریع باور نکنید بابا :دی
یه عده عوضی دارن از موقعیت استفاده میکنن، میدونن کل نت منتظر خبر در مورد GT5 هستن، به هر روش شده دارن ترول میکنن مارو...

• Like
Reactions: Quantic Dream
من بازم اومدم ضد حال بزنم بهتون :دی

این خبر هم متاسفانه درست نیست، چون منبعش یه صفحه twitter هست که خودش رو IGN_UK معرفی کرده در حالی که صفحه اصلی IGN UK چیز دیگست.

صفحه تقلبی: http://twitter.com/IGN_UK

صفحه اصلی: http://twitter.com/teamignuk

هر چیزی توی نت میبینید سریع باور نکنید بابا :دی
یه عده عوضی دارن از موقعیت استفاده میکنن، میدونن کل نت منتظر خبر در مورد GT5 هستن، به هر روش شده دارن ترول میکنن مارو...
:((:((:((:((:((
این چه بساطیه دیگه...
دیگه تا خود یامائوچیو سونی چیزی نگه من هیچ تاریخی رو باور نمیکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or