Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
سلام من امروز تو مجله دنیای خودرو خوندم که کمپانی ردبول ماشینی به اسم x1 فقط و فقط واسه گ ت پنج طراحی کرده که اصلا وجود نداره و نخواهد داشت یک هیولای به تمام معناست عکسم ازش گذاشته بود بالای 1400 اسب بخار قدرت و 500 پوند فوت گشتاور !!!!!!!!!!!!!!!! که با در نظر گرفتن قوانیین اصلا ساخته نخواهد شد.

سلام من امروز تو مجله دنیای خودرو خوندم که کمپانی ردبول ماشینی به اسم x1 فقط و فقط واسه گ ت پنج طراحی کرده که اصلا وجود نداره و نخواهد داشت یک هیولای به تمام معناست عکسم ازش گذاشته بود بالای 1400 اسب بخار قدرت و 500 پوند فوت گشتاور !!!!!!!!!!!!!!!! که با در نظر گرفتن قوانیین اصلا ساخته نخواهد شد.

اینم عکسش

red-bull-x1-prototype-front.jpg

ببخشید من PS ندارم
ولی مگه میشه؟:-/
شبیه ساز هست!
یعنی هی گاز بده و هی ترمز؟
:-/
شما بی زحمت یه بازی نام ببر که توش یکی از دکمه های کنترلر مخصوص کلاچ باشه !!!
این الان گیر جدیده برای GT5 ؟ چرا تو بازی کلاچ نداره !

شما بی زحمت یه بازی نام ببر که توش یکی از دکمه های کنترلر مخصوص کلاچ باشه !!!
این الان گیر جدیده برای GT5 ؟ چرا تو بازی کلاچ نداره !
forza3 قابلیت کلاچ رو داره البته با کنترلر نمیدونم ولی با فرمان مخصوص حتما این قابلیت رو داره و اگر gt5 این قابلیت رو نداشته باشه یک نکته خیلی منفی هستش

به نظر من که خیلی طبیعیه :دی ولی توی neogaf اکثرآ اعتقاد دارن fake هست ! با فلش و علامت دارن ثابت میکنن که روی dvd معمولی پرینت شده و این حرفا :دی چقدر میخندیم اگه واقعی باشه :دی

احتمال واقعی بودن دیسک با توجه به اینکه 4 روز پیش یامائوچی گفت داریم دیسک ها رو Stamp و بسته بندی میکنیم خیلی قویه، همه چیز هم که خوب بنظر میرسه :d

پس این جریانات تاخیر و قند تو دل هوادارا آب کردن ترفند تبلیغاتی بود که بازی بیشتر بره رو تیترها و سر زبونا بیوفته ... این ژاپنی ها از این کارا زیاد میکنن !

وای که این تاپیک چقدر برای من وسوسه انگیزه :-s ببینم میتونم تا آخر جلوی خودمو بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or