Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این چرا انقدر باحاله ؟؟؟ :-o خوشمان آمد شدید!
احتمالا با پلات کردن بازی این رو بهتون میده! :d
پلات کردنش فکر کنم خیلی وقت گیر باشه :d

سلام ...
امروز به اتفاق 2 تا دیگه از دوستان عزیز سایت رفتیم و 3 تا Driving Force GT خریدیم.

قیمت خود سایت لاجیتک 150 دلار هست اما به دلایل مختلفی از جمله کمبود واردات این مدل و تحریم های اخیر قیمت بالا رفته و نزدیک به 200 قیمت بازار هست البته اگر پیدا بشه! و بیشترشون هم گارانتی ندارن و بازرگان وارد کرده.

توضیح کوتاهی میدم برای دوستانی که مایل به خرید این محصول هستن مقداری اشنا بشن:

9931.jpg

جعبه را که باز میکنید 3 قطعه وجود داره فرمان - پدال و اداپتور. پدال با سیم به فرمان وصل میشه و اداپتور هم مستقیم به فرمان میخوره و یک usb هم از فرمان وصل میشه به ps3 وقتی ps3 روشن شد فرمان تمام دور به سمت راست و بعد چپ چرخید و برگشت و در مرکز ایستاد و چراغ GT وسط فرمان روشن شد. با کلید های روی فرمان وارد بازی GT:P شدم و بدون هیچ تنظیم خاصی وارد پیست شدم چون این فرمان کاملا با GT هماهنگ هست.

9162.jpg

تجربه اول از این فرمان و عملکردش واقعا فوق العاده و دور از حتی تصورات و انتظار من بود در همان ابتدای کار بی نهایت عاشق فرمان و عملکرد فوق العاده اون میشید. فرمان به سرعت با شروع مسابقه سفت میشه و در سرعت های مختلف عکس العمل ها و سختی بسیاری واقعی از خودش نشون میده که با هیچ کلمه ای نمیشه بیان کرد و باید تست کنید تا متوجه بشید کاملا 900 درجه چرخش ازاد داره و تمام شیب ها و برامدگی ها بر روی چرخش و پرش و لرزش و سختی فرمان تاثیر گذار هست مثلا وقتی از کنار جاده وارد پیستی میشید که شیب داره به زیبایی کوبیده شدن و لرزش و از دست دادن کنترل فرمان را احساس میکنید و اگر فرمان را محکم نگیرید کاملا فرمان قدرت اینو داره که اگر با یک دست گرفته باشید خودش بچرخه و نتونید کنترلش کنید حساسیت فرمان هم عالی هست حتی چرخش در حد میلی ها هم اعمال میشه و میتونید در نمای داخل کابین کاملا فرمان را مشاهده کنید که کوچکترین حرکت دست شما را اعمال میکنه.

2284.jpg

دنده کنار فرمان تک اشاره به سمت جلو و عقب هست و مشکلی نداره حتی کلید های L1 و R1 هم پشت فرمان درجایی گذاشته شدن که میتونید به رحتی دنده را تعویض کنید.

981DSC00226.jpg

دکمه وسط چرخوان قرمز را که در بازی بزنید میتونید تمام تنظیمات فرمان و پدال را از سختی فرمان و سیستم ها تا ABS تغییر بدید که با چرخواندن دایره قرمز انجام میشه.

پدال های گاز و ترمز هم بسیار حساس هستن و با کوچکترین تغییری در فشار وارده عکس العمل نشان میدن.

این فرمان به یک میز احتیاج داره که روش نصب بشه و با پایه های زیر خود فرمان محکم بشه.

در اخر توصیه من به همه این هست بدون فرمان به فکر GT5 نباشید!

دوست عزیز میشه تو پ خ بگی که از کجا اینو یافتی ؟ چون من نتونستم تو هیچ جای دنیا پیداش کنم،البته یکمم قیمتش بالاس،تو سایت آمازون نزدیک 120 تومن زده

من یه بار از این سایت خرید کردم.سایت مطمئنی هست.و یه روزه در خونه تحویل میدن.

خوب تماس بگیرین باهاشون.کل مشخصات مغازه اش هست
http://www.orado.com/ContactUs.aspx

البته 99 درصد ماله قدیمه.

این سایت از جوک ترین سایتهای ممکنه هست. =)) =))...اولا که این فرمون رو ندارن......دوم اینکه این قیمتی که زدن نیست و اگر بر فرض محال هم داشته باشند قیمتش بین 40-60 تومان بالاتر از مبلغی که تو سایت زده.و در عین حال به قول خودشون 1-2 ماه سفارش دادن براشون بیارن که هنوز هم نرسیده دستشون....در هر صورت این سایت تا اونجایی که من میدونم این فرمون رو موجود نداره......و احیانا اگه هم گفت داریم احتمالا به جای Force GT براتون Force EX میفرسته چون این موضوع تجربه شده که میگم خدمتتون. ;)

دوست عزیز میشه تو پ خ بگی که از کجا اینو یافتی ؟ چون من نتونستم تو هیچ جای دنیا پیداش کنم،البته یکمم قیمتش بالاس،تو سایت آمازون نزدیک 120 تومن زده
یک مغازه ای 3 تا از این داشت بدون گارانتی که 3تاشم با دوستان خریدیم دیگه نداشت. بعد امازون از کی تابحال قیمت ها را به تومان میزنه؟! درضمن باید به قیمت هاش هزینه سنگین پست (درصورت امکان پست مستقیم به ایران که معمولا هم نمیفرستن) هم اضافه کنید.
ميگم من اين سايتو پيدا كردم همين فرمونو گذاشته 98 تومن ميشه اعتماد كرد؟
http://www.orado.com/item-%D9%84%D8%...-GT-ps3-i/2844
خیالتون را درمورد این فروشگاه راحت کنم. اجناس دیگرش را نمیدونم ولی من روی همین قیمت از همین فروشگاه تو همین تاپیک مطلب نوشتم و گفتم بچه ها میتونن تهیه کنن. وقتی تماس گرفتم و خواستم بخرم گفتن قیمت الان 120 هست گفتم اشکالی نداره و ادرس دادم بعد از 1 ساعت تماس گرفتن گفتن قیمت حدود 140 براتون تمام میشه باز هم گفتم مشکلی نیست بعد از 4 تا 5 ساعت که دیگه منتظر بودم با پیک برسه تماس گرفتن عذرخواهی کردن که اصلا این محصول را موجود ندارن!

یک میز هم دادم ساختن که هماهنگ با جای نشستنم باشه الان واقعا لذت بخش شده:

200DSC00270.jpg

323DSC00268.jpg

194DSC00266.jpg

• Like
Reactions: Akiba and fixer
میگم چند وقت پیش بچه ها میگفتن بازی 120 fps هست
الان که استاد فرمودن بعضی جاها زیر 60 هم میاد :d
120 fps ؟! اگه کسی همچین حرفی زده برای شوخی گفته ! (هرچند من یادم نمیاد حتی یک بار هم همچین چیزی رو در مورد GT5 خونده باشم)
استاد حدودآ 1 ماه پیش در مورد فریم ریت گفته بودن. بازی کاملآ در 60fps اجرا میشه و فقط جاهای خیلی خاص مثلآ وقتی 16 تا ماشین توی یه مسیر بارونی با هم توی یه صحنه دیده میشن ممکنه کمی پایین تر بیاد. وگرنه توی 99% موارد قرار نیست فریم از 60 پایین تر بیاد و 100 ها گیم پلی ای که از بازی دیده شده این رو نشون میده. حالا این وسط یامائوچی دوست داره صادقانه صحبت کنه (نه مثل خیلی از بازیهای FPS و TPS و ... که سازنده کوچکترین حرفی از فریم ریت نمیزنه ولی افت فریم توشون بیداد میکنه) و سایتها برای افزایش بازدید میان موضوع رو داغ میکنن یه بحث دیگه هست ! :دی
جالبه حتی GT3 هم سال 2001 با سرعت 60fps اجرا میشد و GT4 هم همین طور بود در مقابل رقبایی که با در اختیار داشتن کنسولی با قدرت به مراتب بیشتر بازیشون 30fps بود :دی

برادر خوشتیپ الآن کلا کدوم رقبا ؟ :d رقیبی نمیبینم به شخصه
منظورش نسل قبل و بازی "اسمش رو نبر"ه!

=======
این X1 فوق العاده شده ،ظاهرش واقعا عالی طراحی شده.
فکر کنم 0 تا 96 چیزی کمتر از دو ثانیه باشه:d

یک مغازه ای 3 تا از این داشت بدون گارانتی که 3تاشم با دوستان خریدیم دیگه نداشت. بعد امازون از کی تابحال قیمت ها را به تومان میزنه؟! درضمن باید به قیمت هاش هزینه سنگین پست (درصورت امکان پست مستقیم به ایران که معمولا هم نمیفرستن) هم اضافه کنید.
خیالتون را درمورد این فروشگاه راحت کنم. اجناس دیگرش را نمیدونم ولی من روی همین قیمت از همین فروشگاه تو همین تاپیک مطلب نوشتم و گفتم بچه ها میتونن تهیه کنن. وقتی تماس گرفتم و خواستم بخرم گفتن قیمت الان 120 هست گفتم اشکالی نداره و ادرس دادم بعد از 1 ساعت تماس گرفتن گفتن قیمت حدود 140 براتون تمام میشه باز هم گفتم مشکلی نیست بعد از 4 تا 5 ساعت که دیگه منتظر بودم با پیک برسه تماس گرفتن عذرخواهی کردن که اصلا این محصول را موجود ندارن!

یک میز هم دادم ساختن که هماهنگ با جای نشستنم باشه الان واقعا لذت بخش شده:

200DSC00270.jpg

Viva.............:thumbup:

120 fps ؟! اگه کسی همچین حرفی زده برای شوخی گفته ! (هرچند من یادم نمیاد حتی یک بار هم همچین چیزی رو در مورد GT5 خونده باشم)
استاد حدودآ 1 ماه پیش در مورد فریم ریت گفته بودن. بازی کاملآ در 60fps اجرا میشه و فقط جاهای خیلی خاص مثلآ وقتی 16 تا ماشین توی یه مسیر بارونی با هم توی یه صحنه دیده میشن ممکنه کمی پایین تر بیاد. وگرنه توی 99% موارد قرار نیست فریم از 60 پایین تر بیاد و 100 ها گیم پلی ای که از بازی دیده شده این رو نشون میده. حالا این وسط یامائوچی دوست داره صادقانه صحبت کنه (نه مثل خیلی از بازیهای FPS و TPS و ... که سازنده کوچکترین حرفی از فریم ریت نمیزنه ولی افت فریم توشون بیداد میکنه) و سایتها برای افزایش بازدید میان موضوع رو داغ میکنن یه بحث دیگه هست ! :دی
جالبه حتی GT3 هم سال 2001 با سرعت 60fps اجرا میشد و GT4 هم همین طور بود در مقابل رقبایی که با در اختیار داشتن کنسولی با قدرت به مراتب بیشتر بازیشون 30fps بود :دی
نمیدونم کدوم تاپیک بود
بچه ها یه فیلم از بازی گذاشته بودن و گفته بودن باید حدود 120 باشه:d
بعدش هم دوستی در تایید ایشون فرمودن خب بازی 3D هست و باید فریم ها نصف بشه یعنی واسه هر چشم 60 تا:))
راجع به همین فریم هم یکی نظر جالبی داده بود تو n4g( داره بهونه دست منتقدا میده استاد:d)

The reviewers will make a big deal out of it
I see it now. GT5 scores:

IGN: 8.3 (we waited too long and theres no excuse for framerate drops)
Gamestop: 8 (UMMMMMMM, too much variety for a racer=)))
edge: 3 (PS3 exclusive, drops in framerate interrupts my night driving in the foggy rain. =))The tires seem to hydroplane in the water. Doesnt happen in real life.)

I'm too tired to even try the rest. A slight framerate drop doesnt mean shit if the game is great, which I know Gran Tourismo 5 will be. It will get hated on of course but when your on top, it comes with the territory.

نمیدونم کدوم تاپیک بود
بچه ها یه فیلم از بازی گذاشته بودن و گفته بودن باید حدود 120 باشه:d
بعدش هم دوستی در تایید ایشون فرمودن خب بازی 3D هست و باید فریم ها نصف بشه یعنی واسه هر چشم 60 تا:))
کلآ غیرممکنه بازی ای با جزییات GT5 توی اون فریم ریت اجرا بشه :دی البته بازیهایی هستن که توی حالت 3D با 120fps اجرا میشن (اگه اشتباه نکنم Super Stardust HD جزو اونهاست) ولی GT5 توی حالت 3D به هر چشم 30 تا فریم در ثانیه میده !

The reviewers will make a big deal out of it
I see it now. GT5 scores:

IGN: 8.3 (we waited too long and theres no excuse for framerate drops)
Gamestop: 8 (UMMMMMMM, too much variety for a racer=)))
edge: 3 (PS3 exclusive, drops in framerate interrupts my night driving in the foggy rain. =))The tires seem to hydroplane in the water. Doesnt happen in real life.)

I'm too tired to even try the rest. A slight framerate drop doesnt mean shit if the game is great, which I know Gran Tourismo 5 will be. It will get hated on of course but when your on top, it comes with the territory.
اینکه متآسفانه یه حقیقته ! :دی حالا سایتهای بالا ممکنه امتیازهای خیلی خوبی بدن ولی در مجموع این یه چیز اثبات شده هست که منتقدها عشقی نقد میکنن و خیلی وقتا خودشون هم نمیفهمن چی از بازی میخوان. همین GT5 از نظر تعداد ویژگی ها و قسمتهای مختلفی که داره به اندازه چند تا بازی می ارزه ولی منتقد چشمش طراحی فوق العاده کاکپیت و افکتهای بازی و همین فریم ریت و رزولوشن و و انیمیشن ها و ... رو نمیبینه و یه دفعه درخت 2 بعدی چشمش رو کور میکنه و امتیاز بازی میاد پایین ! یا مثلآ با Nascar حال نمیکنه و برای همین نمیتونه اون رو جز ویژگی های مثبت بازی ببینه ! نمونه ـش Halo: Reach که با اون همه ویژگی عالی که داشت و با آنلاین فوق العاده ـش از نظر امتیاز از فلان بازی کمتر گرفت.

========================

در مورد فریم ریت حتی یک بازی هم در تاریخ بشریت برای کنسولها ساخته نشده که از اول تا آخرش فریم ریتش ثابت (حالا 30 یا 60) باشه. اگه ویدئوی Digital Foundry بازی Forza 3 رو هم ببینین توی یه مسابقه در 4,5 جا افت فریم دیده میشه (از 60 به 50 و 54 یا 56 میرسه) ولی تعریف فریم ریت توی یه بازی معمولآ به میانگین اون و عدد تقریبی اون (مثلآ بازی ای که کلآ توی 29fps اجرا بشه رو میگن 30fps) برمیگرده که Forza 3 توی 99% موارد 60fps هست و GT5 هم همین طوره.
برای مثال Modern Warfare 2 که به عنوان یه بازی 60fps معروف هست , میانگین فریمش 54 هست ! حداکثر فریمش 60 هست و حداقل فریمش حتی تا 41 هم پایین میاد ! ولی چون کارگردانش نمیاد مصاحبه کنه و بگه در فلان قسمت بازی فریم ریت پایین میاد , کسی به همچین موضوعی توجه نمیکنه :دی

دوستان یه سوال داشتم این فرمون مایکروسافت چه برتری نسبت بهDriving Force GT داره که قیمتش اینقدر فضاییه؟
بعد فرمونی نیست که پدال کلاچ داشته باشه؟:d
اگه هست مشخصات و قیمت و نحوه خرید رو لطف کنید
برم این 360 رو کم کم بفروشم بریم تو کار =p~GT
دوستان احتمال داره GT5 نیاز به آپدیت 3.42 داشته باشه و نشه کپیشو بازی کرد؟:(
البته اگه هم نشه نمیشه از GT گذشت>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or