Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
یک ویدئوی ناشناس (مثل همیشه :دی) از GT5 اومده که همین مسیر جدید Nurburgring GP رو نشون میده. توی این ویدئو میشه اثرات تصادف رو روی سپر عقب ماشین دید. وقتایی که روی دست اندازها میره یا ترمز شدید میکنه , سمت راست سپر بالا و پایین میره. البته باید ویدئو رو ببینین تا بهتر متوجه بشین ولی توی عکس هم یه چیزایی معلومه.

یه چیز دیگه هم توی ویدئو دیدم که نمیدونم توی Prologue بوده یا نه. وقتی دو تا ماشین به هم برخورد میکنن , به خاطر خراشیدگی ای که ایجاد میشه یه سری جرقه خیلی باحال رو می بینیم ! حالا شاید توی Prologue هم بوده :دی

برای صفحه جدید :دی
freakin awsome!!!

lighting واقعاً خیره کنندست، جرقه ها هم خیلی باحال بودن، قبلا همچین چیزی نبود.

نه یک سری عکسها بود که میگفتن رتوش شده و با گیم پلی اصلی فرق داره برای Forza هم منتشر شده بود گفتم شاید از اونها باشه

در کل اگر گرافیکش این باشه FORZA رو میگزاره جیب.

نه یک سری عکسها بود که میگفتن رتوش شده و با گیم پلی اصلی فرق داره برای Forza هم منتشر شده بود گفتم شاید از اونها باشه

ببین عکسهایی که HUD نداره و از زاویه گیم پلی نیست , با حالت Photo Mode ساخته شده. یعنی همون حالتی که عکسهای Forza هم بود. ولی خب عکسهایی که خودم از گیم پلی ها گرفتم دیگه Photo Mode نیست ! البته چیزی مثل انعکاس زیبای محیط و آسمون توی آینه ماشین که کیوان عکسش رو گذاشته دیگه ربطی به Photo Mode نداره و توی بازی نهایی هم هست (یعنی این جور چیزا با Photo Mode کم و زیاد نمیشه برخلاف AA و ...)

سایت videogameszone چندین عکس جدید از بازی منتشر کرده که توصیه میکنم حتما ببینید یک عکس هم از رانندگی در شب گذاشته که واقعا دیدنیه..
یکی دو تا از عکسا رو هم خودم میذارم:

این هم جزئیات پیست و...رو به خوبی معلوم کرده

وای خدای من ابر هارو ... :o
ابرهاش خیلی باحال شده ! یه جوری هست که آدم فکر میکنه حجم داره :دی
دو تا عکس از دموی Nurburgring GP با Audi R8 که کیفیت فوق العاده پایینی داره ! (360p :دی) ولی نورپردازی روی ماشین توی همین کیفیت پایین هم خیلی زیباست :

اینم یه عکس دیگه از همون ویدئویی که قبلآ ازش عکس گرفته بودم ولی این بار با کیفیت بالاتر . ابرها رو توی این عکس میتونین بهتر ببینین.

خوب توی یه ویدیو که بین کیوین باتلر با جک تریتون هستش میگن GT5 حتما امسال میاد.

عکس ها واقعا خوفه این آریا میخواد ما رو بکشه فقط من گفته باشم دوستان اگه هر کی سکته کرد تو این تاپیک همش زیر سر آریا جان هستش .:laughing:

نمیدونم همش همین چند مدل ماشین رو دارن ! هنوز رسمی تعداد ماشین ها رئ اعلام نکردن !؟!!!

وقتی GT4 حدود 800 تا ماشین داره ( تا سال 2005 ) از این چه انتظاری داری ؟

ابرهاش خیلی باحال شده ! یه جوری هست که آدم فکر میکنه حجم داره :دی
دو تا عکس از دموی Nurburgring GP با Audi R8 که کیفیت فوق العاده پایینی داره ! (360p :دی) ولی نورپردازی روی ماشین توی همین کیفیت پایین هم خیلی زیباست :

اینم یه عکس دیگه از همون ویدئویی که قبلآ ازش عکس گرفته بودم ولی این بار با کیفیت بالاتر . ابرها رو توی این عکس میتونین بهتر ببینین.

:o 2X :d
تو آخر من یکی رو سکته می دی و نمیزاری GT5 رو تجربه کنم :( :دی
جدا از شوخی دمت گرم .

:coolgun:
گرافیکش از فورزا بهتره(البته نه محیط)
دیگه اونقدر هم زیاد نیست که بذارتش تو جیبش
کامنتای اینجا رو بخون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or