majid911911
کاربر سایت
یک ویدئوی ناشناس (مثل همیشه ) از GT5 اومده که همین مسیر جدید Nurburgring GP رو نشون میده. توی این ویدئو میشه اثرات تصادف رو روی سپر عقب ماشین دید. وقتایی که روی دست اندازها میره یا ترمز شدید میکنه , سمت راست سپر بالا و پایین میره. البته باید ویدئو رو ببینین تا بهتر متوجه بشین ولی توی عکس هم یه چیزایی معلومه.
یه چیز دیگه هم توی ویدئو دیدم که نمیدونم توی Prologue بوده یا نه. وقتی دو تا ماشین به هم برخورد میکنن , به خاطر خراشیدگی ای که ایجاد میشه یه سری جرقه خیلی باحال رو می بینیم ! حالا شاید توی Prologue هم بوده
بله، Gameplay بازیه، چیز عجیبی مشاهده کردید؟میگم این عکسها گیم پلی بازی هست؟
راستی یک گزینه دیگر هم میزدی که " اصلا عرضه نمیشه"
ببین عکسهایی که HUD نداره و از زاویه گیم پلی نیست , با حالت Photo Mode ساخته شده. یعنی همون حالتی که عکسهای Forza هم بود. ولی خب عکسهایی که خودم از گیم پلی ها گرفتم دیگه Photo Mode نیست ! البته چیزی مثل انعکاس زیبای محیط و آسمون توی آینه ماشین که کیوان عکسش رو گذاشته دیگه ربطی به Photo Mode نداره و توی بازی نهایی هم هست (یعنی این جور چیزا با Photo Mode کم و زیاد نمیشه برخلاف AA و ...)نه یک سری عکسها بود که میگفتن رتوش شده و با گیم پلی اصلی فرق داره برای Forza هم منتشر شده بود گفتم شاید از اونها باشه
در کل اگر گرافیکش این باشه FORZA رو میگزاره جیب.
ابرهاش خیلی باحال شده ! یه جوری هست که آدم فکر میکنه حجم دارهوای خدای من ابر هارو ...
نمیدونم همش همین چند مدل ماشین رو دارن ! هنوز رسمی تعداد ماشین ها رئ اعلام نکردن !؟!!!
ابرهاش خیلی باحال شده ! یه جوری هست که آدم فکر میکنه حجم داره
دو تا عکس از دموی Nurburgring GP با Audi R8 که کیفیت فوق العاده پایینی داره ! (360p ) ولی نورپردازی روی ماشین توی همین کیفیت پایین هم خیلی زیباست :
اینم یه عکس دیگه از همون ویدئویی که قبلآ ازش عکس گرفته بودم ولی این بار با کیفیت بالاتر . ابرها رو توی این عکس میتونین بهتر ببینین.