Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
مهر ماه میاد.آخه نمیدونم مگه دارن چه کار میکنن؟ اگه واقعا ساخت بازی تا اون موقع طول میکشه پس دیگه باید یه حال اساسی بهمون بدن ! لااقل پرولوگ رو آپدیت نمیکنن تا اون موقع نمیشه که !!

راستی یه موضوعی رو بگم: آمریکا داره تحریم خدمات اینترنتی رو داره لغو میکنه.احتمالا اسم ایران رو هم در psn خواهیم دید.کلا سونی هم ایران رو رسمی میکنه . کلا سونی خدمات psn رو بدون محدودیت به ما ایرانی ها هم میده.

آخرین ویرایش:
رفیق با FF,IE,Opera امتحان کردم اما لینکی که دادی باز نمیشه, مثل اینکه مشکل داره! ;)
نه عزیز مشکلی ندار

ويديو اين كجاست؟

همونجاست باید اخرین flash player رو داشته باشی
تا نشون بده از همون جا هم لینک دانلود wmv میتونی بگیری

آخرین ویرایش:
دوستان چرا شما ویدئو میبینید.من که رفتم بازی ناقص رو گرفتم حالشو بردم.:biggrin1:;)
خیلی توپه.از تونلها که میای بیرون انگار چشمهات به نور عادت نداره.محشره.:biggrin1:

دوستان چرا شما ویدئو میبینید.من که رفتم بازی ناقص رو گرفتم حالشو بردم.:biggrin1:;)
خیلی توپه.از تونلها که میای بیرون انگار چشمهات به نور عادت نداره.محشره.:biggrin1:
اگه شما Prologue رو میگی که 2 سال پیش خز کردیم رفت !

به نظر ميرسه كه دومين دموي GT هم هست!امثل اينكه اينا براي برنامه ي تستر هاي سوني بوده.
http://www.neogaf.com/forum/showpost...ount=1777(با هيتلر شكن بريد)
اگرم كسي اطلاعات بيشتر داشت شفاف سازي كنه.:biggrin1:
بعله مثل اینکه ایشون دموی 2010 این بازیو رو کنسولشون دارن!
gigglesmile.gif
صبر کن! GT5 Demo 2010
nocomment.gif

p1000138x.jpg

بچه ها معذرت میخوام یه ذره سوال داشتم که شاید مسخره بیاد میشه جواب بدید؟؟
1_این قضیه ی مسابقه های 24 ساعت چی هست؟؟یعنی باید 24 ساعت رانندگی کرد؟؟بعدش شب و روز و این ها رو قشنگ توی 24 ساعت نشون میده؟؟
2_مثلا میشه وسط بازی لاستیک پنچز شه یا به هر دلیل بترکه بعدش باید بازی رو ریسیت کرد یا نه مثلا باید ببریم پیش یارامون(منظورم کسانی هست که مثلا دیدید چرخ مشاین رو در میارند چرخ های جدید میذارند و....)میشه؟؟؟؟
3_اسپورت بیشتر مخصوص موتور هست دیگه روی بدنه که نمیشه اسپورت کرد؟؟
ممنون همگی

بچه ها معذرت میخوام یه ذره سوال داشتم که شاید مسخره بیاد میشه جواب بدید؟؟
1_این قضیه ی مسابقه های 24 ساعت چی هست؟؟یعنی باید 24 ساعت رانندگی کرد؟؟بعدش شب و روز و این ها رو قشنگ توی 24 ساعت نشون میده؟؟
2_مثلا میشه وسط بازی لاستیک پنچز شه یا به هر دلیل بترکه بعدش باید بازی رو ریسیت کرد یا نه مثلا باید ببریم پیش یارامون(منظورم کسانی هست که مثلا دیدید چرخ مشاین رو در میارند چرخ های جدید میذارند و....)میشه؟؟؟؟
3_اسپورت بیشتر مخصوص موتور هست دیگه روی بدنه که نمیشه اسپورت کرد؟؟
ممنون همگی

اونجوری که من تو شماره ی 4 بازی دیدم ، حدود 5 ساعت طول می کشه :دی ولی تغییرات آب و هوایی در بازی هست . یعنی مثلا ممکنه وسط یک مسابقه یهویی بارون بباره .
پنچر که نمیشه ولی بر اثر اصطحکاک ، کارایی لاستیک بد میشه و باید پیش همون یارها ببری !!
بله ، بدنه هم قابلیت تیونینگ داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or