majid911911
کاربر سایت
من از انجین بازی و اینا هیچی نمیدونم!
من از انجین بازی و اینا هیچی نمیدونم!نمیشه از تکنیک MLAA توی این بازی هم استفاده کرد که 16xAA چشم آدم رو بنوازه؟!
همین الانشم رودست نداره ولی لبه های تیغه ای یه کم به چشم میاد!
توی اون سه عکسی که مجید گذاشته، (مخصوصا اولی) لبه ها به میزان خیلی کمی دندونه ای شده! البته تو پست قبلیم هم گفتم واقعا عالی هست و نسبت به بقیه ی بازی های موجود خیلی عالی هست (حداقل از نظر AA) ولی اگه مثل GoWIII میشد خیلی خوب بود! (که فکر نکنم دیگه مقدور باشه برای PD)والا تو این عکس ها که اصلا لبه دندونه دار وجود نداره نمی دونم شما چی دیدی :confused:
البته تو این عکس ها که AA و رزولوشن سر به فلک میکشه، ولی تو بازی اصلی انقدر نیست، 4xAA @ 720p و 2xAA @ 1080p
توی اون سه عکسی که مجید گذاشته، (مخصوصا اولی) لبه ها به میزان خیلی کمی دندونه ای شده! البته تو پست قبلیم هم گفتم واقعا عالی هست و نسبت به بقیه ی بازی های موجود خیلی عالی هست (حداقل از نظر AA) ولی اگه مثل GoWIII میشد خیلی خوب بود! (که فکر نکنم دیگه مقدور باشه برای PD)
توی هیچ بازی ای , هیچ لبه ای کاملآ گرد نیست !تو اون عکس کاکپیت sls اگه به فرمون و خروجی تهویه که گرد هستند دقت کنید میبیند که گوشه دارن و کاملا گرد نیستند!!
اره قطعا همینطور خواهد شد منتها بشرطی که بازهم تاخیر نخوره واین بازیساز خوشحال بازی رو ریلیز کنه!به نظر من این نسخه از بازی بهترین ریسینگ سیمولایشن تاریخ بازی های ویدئویی میشه...