majid911911
کاربر سایت
مرسی محسن جون ولی صبر ایوب میخواد 115000تا xp جمع کنم با مسابقات تکراری:dولی میدونم برسم به لول 23 دهن همشون رو آسفالت میکنم با پژو 908 :d
- - -ویرایش - - -
بزار برسی به اکستریم سرییز!!اونوقت بیا بگو چطور میری:dالبته 3 تا مسابقه اول رو با بوگاتی بری مثل آب خوردن میبریش ولی برسی به like a wind دومین مسابقه ش حالتو جا میارن:d
وقتی GT5 ریلیز شد . بعد از 20 30 ساعت که بازی کردم متوجعه شدم باز یه سری مشکلات داره باگ............ مشکل XP خیلی کم ..... و هر چه بیشتر بازی میکردم مشکلات بیشتر می شد ولی بازم از ته دل دوستش داشتم و اصلا واسم مهم نبود چه ایرادهایی داره . بظر خودم نهایت لذت رو ازش بردم تقریبا چیزی در حدود 6500 ساعت من این بازی رو بازی کردم و هیچ وقتم ازش خسته نشدم و الان بی صبرانه منتظر GT6 هستم و امیدوارم GT6 از نظر امتیاز و هر چیزی که فکرشو بکنید دیگه حسابی بترکونه و مشکلاتی که در GT5 وجود داشت تو GT6 شاهدش نباشیم . به هر حال اگه GT6 هم اگه دوباره مشکل داشته باشه بازم دوستش دارم و مهم اون اسم GT شه که یه دنیا ارزش داره
تو این اپدیت جلوگیری از تقلبه . قبل از این اپدیت هک می کردن یا گلیچ میزدن بعضیا رو ماشینا . ولی درستش کردن . البته این اپدیت دوام نمیاره از این اپدیتا زیاد دادناین ابدیت سه روز پیش امده بود
ولی نزده چی جدید اضافه میشه فقط گفته یه سری چیزها رو فیکس میکنه همین
همون بهتر که موفق نشدی من یه بار رفتم با سه تا آلمانی بازی کردم اینقدر لگ داشت حالم بهم خوردمن توی دلم موند یکبار این بازی رو انلاین بازی کنم برای یکبار فقط
پریروز رفتم بازی کنم با این خارجکی ها بعداز یک ساعت منتظر مانده تایم اوت شدم و انداختم بیرون خدا لعنت کنه این اینترنت رو
یعنی از بچه ها کسی نیست با من یه دور بریم روی انلاین