War Has Change
کاربر سایت
توی منوی اصلی بازی اولین گزینه از سمت چپ , بعد قسمت بالایی صفحه دو تا مستطیل بزرگ کنار هم هست سمت چپی (A-Spec)
میزنم ولی نمیاره یه پیغام چرت و پرت میده
شما ماشین خریدی ؟ تا ماشین نداشته باشی که نمیشه مسابقه داد با پای پیادهمیزنم ولی نمیاره یه پیغام چرت و پرت میده
من اونو چند هفته پیش گرفتم ولی تو هیچ مسابقه ای نمیتونی بری مگر اینکه آپدیت کرده باشی و مسابقاته فرمول مخصوص فراری رو بری و اینکه اون 10 ملیونیه قدرتش بیشتره :d و فقط به خاطر اینکه یه کم قدیمیتره طبق سنت GT این 2007ـه گرون تر شده.وارد extreme sereis شدم با بوگاتی حتی در شتاب هم به پاشون نمیرسم چه برسه برسه به سرعت!!یه ماشین معرفی کنید هم سرعت و هم هندلینگ درست و حسابی داشته باشه مرسی.راستی اخرین ماشین مسابقه کمپانی فراری چطوره؟قیمتش 12.500.000 بود.واسه لول 24 بود که مشکلی ندارم با لول:d
احیاناً بازیت کپی که نیست مشکل از اون باشه ؟
شما ماشین خریدی ؟ تا ماشین نداشته باشی که نمیشه مسابقه داد با پای پیاده
extreme کدوم مسابقه رو مشکل داری؟ انلاین منظورته؟ چون اونقدرم اکستریم سخت نیست،ضمنا بوگاتی به نظر من اصلا برا ریس بدرد نمیخوره مگه اینکه کلی با ستینگش ور بری یکم بهتر شه
کپی؟؟؟ :-o
---------- نوشته در 06:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:49 PM ارسال شده بود ----------
ماشین؟؟؟!!!!:-o
مسلمون میخوای پروتو تایپو با بوگاتی بگیری؟ اگر چه خودم اسپیدوی رو با بوگاتی میرفتمD:ولی فقط با پروتو یا ریسینگ های خوف مثله پاگانی یا فورد جی تی میتونی راحت ببری