HeXaM
کاربر سایت
من G27 دارم.
ببین بستگی داره اگر بخوای با ماشینای تو کلاس فرمول 1 یا جی تی بری دیگه فرصت کلاچ گرفتن و دنده عوض کردن نیست و باید با پدال شیفترهای پشت فرمون دنده عوض کنی عین خودشون ولی تو کلاس های پایین جواب میده و طبیعتا لذت بیشتری داره. تو بخش آنلاین هم یکم کارت سخت تر میشه چون بقیه بیشتر با پد بازی میکنن و با یه دکمه دنده عوض میکنن یه سری از علمای بازی سنتر تو یکی از تاپیک های بقلی فتوا دادن که فرمون خیلی راحته در صورتی کنترل و جمع و جور کردن سخت تره.من میخواستم G25 بخرم.البته یک سال و نیم پیش.که نخریدم و الان قیمتش به اسمون هفتم رسیده. حالا به نظرت ارزش داره بخرم؟؟ اون یه دونه پدال اضافی واقعا تو بازی به درد میخوره یا نه؟؟یکم راجع بهش توضیح بده اگه میشه.
من G27 دارم.
دوست داشتی آنلاین بزنیم.
بزار یکم سرم خلوت شه، این معضل آنلاین هم حل شه، چشم.
شما G27 رو ، رو چی سوارش کردی ؟
اقا نیاز به 11 میلیون نیست,برو پژو 908 بخر چیسیزش توانایی تحمل 900 اسبم داره,من بدون تقویت باهاش تو لابی نفس مینولتا بازا رو گرفته بودمخوب دوستان من نزدیک به 11 میلیون پول دارم زود یه ماشین خوب به من معرفی کنید و رایسی باشه و قوی که PP تا 900 تا ابگرید بشه
من G27 دارم.
دوست داشتی آنلاین بزنیم.
دوست عزیز انلاین بسته است از طرف ما ایران و نمیتوانی انلاین زنی من دیروز هر چی سعی کردم اخرش ارور میداد
---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------
منم قبول دارم با فرمون آسون تر نیست ولی خیلی دقت کار بالا تره,ضمنا اکثر ماشینای خوف و جدید دیگه الان شیفتر دارن
ای خاک بر سر من نکنن G27 400 بود نگرفتم, حالا مثل ...تو کفش هستم
---------- نوشته در 01:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------
اقا نیاز به 11 میلیون نیست,برو پژو 908 بخر چیسیزش توانایی تحمل 900 اسبم داره,من بدون تقویت باهاش تو لابی نفس مینولتا بازا رو گرفته بودم
مطمئنی خوبه چون میخوام مرحله هایی که سه ساعت و یا چهار ساعته رو باهاش برم
با دسته خیلی سخته ولی با فرمون راحت میشه تنظیمات خیلی تاثیر ندارهسلام دوستان من تازه رسیدم به REDBULL challenge..
خیلی سخته.. با چه تنظیماتی باید این رو رفت ؟
سلام دوستان من تازه رسیدم به REDBULL challenge..
دوستان من بازی رو دارم اما بلد نیستم مراحلشو بیارم :d چه جوری باید مراحل اصلی شو برم از کجا؟؟؟
سلام دوستان من تازه رسیدم به REDBULL challenge..
آپدیت کردی بازیو؟از دوستان اهل فن یه سوال داشتم .
من تازه G25 گرفتم ولی وفتی وصل میکنم به کنسول فرمون رو نمیشناسه ! یعنی پدالها و دنده و همه-ی دکمه-هارو میشناسه ولی خود فرمون رو نمیشناسه . حتی دکمه-های روی فرمان هم شناخته میشه .
یه زمانی فورس جی تی داشتم تا وصل میکردم فرمان میچرخید و سفت میشد ولی این سفت نمیشه . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟ تو ستینگ بازی هم کنترل بزی رو روی G25 گذاشتم اما بازم فرمان شل هستش و تاثیری تو بازی نداره .