Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
میگم زودتر بار و بندیل رو جمع کنید که داره جی تی 6 میاد . جی تی 6 اومدو من هنوز بعد 3 سال نتونستم این بخش رالی special event تموم کنم با اینکه خودم Dirt بازم ولی تو مسابقات رالی این موندم.

میگم زودتر بار و بندیل رو جمع کنید که داره جی تی 6 میاد . جی تی 6 اومدو من هنوز بعد 3 سال نتونستم این بخش رالی special event تموم کنم با اینکه خودم Dirt بازم ولی تو مسابقات رالی این موندم.
دوات پیشه خودمه :d
برای مسابقه ها ، بهترین Option خاموش کردن ASM , ABS و Traction هست .
با این برو من همه رو طلا کردم! تو که حتما پلات میکنی :d

ببین کلا GT رو باید با حوصله بازی کرد ...بعدش شما اگه انلاین باشد مسابقات SEOSENAL EVENT هم پول خوبی میده هم XP ....اگه الان خسته شدی قید بازی رو بزن :d چون بخوای A -SPEC رو تموم کنی پیر میشی دیگه ...
فقط مسابقات ماشيناي زير 1979 كفرم رو درميارن!وگرنه بقيش عالين.

من هنوز تو قسمت A لولم به 6 نرسیده . ولی به کمک آنلاین لولم رو رسوندم 30. الان حوصله خود بازی رو ندارم. چیکار کنم ؟
بازيش كن واقعا كيف ميده منم با پول مشكلي ندارم چون مدام پول بازي رو هك ميكنم:dولي لول بازي خيلي رو اعصابم چون خيلي محدودم كرده نميزاره ماشيناي دلخواهم رو انتخاب كنم و بتركونم:d

من کنسولم هک Rebug 4.30 هست و بازی هم کپی ورژن Academy دوتا سوال داشتم دوستان :

1- هیچ راهی نداره که آنلاین بشه بازی کرد ؟!
2-من تمام DLC بازی رو از اینجا Yifan Lu | PSN Update Finder دانلود کردم و نصب کردم و داخل بازی ماشین ها مثل Aventador یا Corrvet جدید اومدن ولی هنوز برای انتخابشون می گه باید آنلاین دانلود کنی ! هیچ راهی نداره Offline اینارو انتخاب کرد ؟

من روگرو 4.30 هستم دو ماه هست که دارم gt آنلاین میزنم,برای دی ال سی ها هم یکی دو صفحه فبل توضیح داده شده

دوست عزیز می شه بیشتر راجع به آنلاین شدن توضیح بدی یا لینک آموزشی چیزی بدی که من هم بتونم آنلاین بازی کنم ؟
در مورد DLC هم من الان تا آپدیت 2.12 دالود و نصب کردم و تو 1,2 صفحه قبل جواب مشخصی راجع به اینکه چرا Aventador یا Corrvet جدید نمی آید پیدا نکردم ! ممنون می شم بیشت توضیح بدی عزیز من یه کم مبتی هستم ...

Ashkanp عزیز من اگه گفتم دارم آن میزنم برا اینه که بدونی با هک هم میشه,آموزشش به طوره کامل توی ps network هست
ضمنا اگه با دقت میخوندی میدیدی که گفتم دی ال سی ها باید به صورت جدا گانه دانلود,نصب و از طریق بازی اونم در حالت انلاین فعال بشن و ربطی به اپدیتها ندارهD:
برای DLCها هم توی بخش جیلبریک توسط کاربر مانی گذاشته شده میتونی دانلود کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or