برای من مشکلی نداره تازه جدیدن بهترم شده فکر کنم حقت رو دارم میخورم :dدوستان GT باز :d کسی با سرورای بازی مشکل نداره ؟
الان یه 1 هفته ای خیلی سخت وصل میشم یا اصلا وصل نمیشه ..
برای من مشکلی نداره تازه جدیدن بهترم شده فکر کنم حقت رو دارم میخورم :d
راستی اگه آن بازی میکنی منم اد کن : SarbazeVatan
میگم انقدم جدی بلد نیستما :dآقا من هستم ایدتو ادد میکنم
فقط اول میخوام اون تروفی انلاینشو بگیرم بعد به طور جدی باهات بازی میکنم
سلام
این بازی را میشه splitscreen offline بازی کرد؟؟
میگم انقدم جدی بلد نیستما :d
نسخه آكادمی تمام DLC ها رو دارست ولي نسخه معمولي هيچكدومشون رو نداره.سلام نسخه academy چه فرقی با نسخه معمولی داره؟؟
ماشین خواستی بگو بهت بدم o:-)مهم نیست من اولین چیزی که برام مهم هست اون تروفی انلاینشو بگیرم
بعد به طور جدی باهات بازی میکنم البته نه زیاد هم جدی چون به اون صورت حرفه ی نیستم توی ماشین سواری
دیروز هم تا صبح فقط داشتم بازی میکردم بعد چند تا مرحله اش هم رفتم یه پولی هم جمع کردیم در کل بازی خیلی باحالی و خوب به آدم حال میده
پسر چقد اعصاب خورد كن شده بازي!!تازه رسيدم به لول 13 حالا تو 2 تا مسابقه بايد 12500 تا XP جمع كنم!!حوصله ميخواد بخدا!
8 ميليون پول يا 8 ميليون XP؟براي يه لول؟!؟!جالبه همين الان سري پرافشنل رو تموم كردم و expert series آنلاك شد ولي نمايش سازندگان رو نشون داد!آخراش که باید 7 ، 8 میلیون جمع کنی!!!!!!!!
ببین کلا GT رو باید با حوصله بازی کرد ...8 ميليون پول يا 8 ميليون XP؟براي يه لول؟!؟!جالبه همين الان سري پرافشنل رو تموم كردم و expert series آنلاك شد ولي نمايش سازندگان رو نشون داد!