Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خب حالا کسی هم هست درباره ی 12.5ـه خبری داشته باشه ؟
وای دوستان بدبخت شدم 12.5ـه رو خریدم نمیزاره باهاش مسابقه بدم چیکار کنم؟ هیچ مسابقه ای راش نمیدن !!!

آخرین ویرایش:
وای دوستان بدبخت شدم 12.5ـه رو خریدم نمیزاره باهاش مسابقه بدم چیکار کنم؟ هیچ مسابقه ای راش نمیدن !!!
اشتباه بزرگی کردی که ماشین f1 خریدی,چون به درد نمی خوره و نمی تونی تو مسابقات باهاش رانندگی کنی.
منم همین اشتباهو اون اولا کردم و بعدش دوستان همینجا گفتن که به درد نمی خوره و مسابقه ای نیست که بتونی توش با این ماشین شرکت کنی.
فکرشم نکن,فدای سرت.
من بعده اون کلی امتیاز و پول به دست اوردم و بهترین ماشینا رو که می تونم باهاشون تو مسابقات شرکت کنمو خریدم و f1 الان بینشون گم شده.
در ضمن فرق بین این 2 تا ماشین f1 فقط قدیمی و جدیدترین بودنشونه و تو اون قدیمیه رو خریدی و اینم بگم که جدیدترین از قدیمیتره قدرتش بیشتره و چون اونی که خریدی قدیمیه قیمتش بالاست,دقیقا مثه بقیه ماشینای قدیمی که درسته قدرتشون کمه و لی قیمتشون خیلی زیاده و حتی تا 20000000 هم هست

ولی تا جاییکه یادمه تو مسابقات آنلاین براش مسابقه بود. که خوب هم پول میداد.

L.M. Gianetti (مثل اینکه یه کارخونه ای هست که توی ماشین ها دستکاری و تیونینگ و اینا انجام میدن) توی صفحه Facebookـش یه سری عکس از کارمندهای PD در حال عکاسی و مدل برداری از چند تا ماشین گذاشته و تیترش هم این هست :
SCANSIONE PER GRAN TURISMO PS4
به معنی SCAN FOR GRAN TURISMO PS4
البته نمیشه به همچین چیزی اعتماد کرد ، ولی به هر حال دیدم بد نیست خبرش رو اینجا بذارم ! :دی

سلام دوستان من یکسری مشکل دارم گفتم اینجا بگم شاید دوستان یه راه حلی براش بگن

-----------------------

1-من بازی قبلا داشتم ولی بعدا فروختمش دو سه روز پیش دوباره خریدم ولی اندفعه نسخه xl اشو ولی وقتی میرم تو بازی سیو قبلیم نمیخونه سیو قبلیم هنوز دو دستگاه هست را حلی نیست برای این که صیو قبلیم بخونه؟؟؟؟

2- اگه بازی کرده باشید میدونید قبل بازی کردن یعنی موقعی که هنوز تو بازی نرفتی یه اینیستال داره که برای من اینیستال کرد

بعد که میرم تو بازی همون اولش یه اینیستال 8 gig میخواد بکنه منم ok میزنم ولی وقتی تا وسطاش میره گیر میکنه مجبور میشم کنسول خاموش روشن کنم به نظرتون باید چی کار کنم ؟؟؟

L.M. Gianetti (مثل اینکه یه کارخونه ای هست که توی ماشین ها دستکاری و تیونینگ و اینا انجام میدن) توی صفحه Facebookـش یه سری عکس از کارمندهای PD در حال عکاسی و مدل برداری از چند تا ماشین گذاشته و تیترش هم این هست :
SCANSIONE PER GRAN TURISMO PS4
به معنی SCAN FOR GRAN TURISMO PS4
البته نمیشه به همچین چیزی اعتماد کرد ، ولی به هر حال دیدم بد نیست خبرش رو اینجا بذارم ! :دی

چرا نمیشه اعتماد کرد آریا اینو gtplanet هم گذاشته ! واقعیه خوشحال باش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or