Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دستت درد نکنه,ولی برا ادامه مسابقه چی کار باید بکنم و از کجا باید برم تا از اونجایی که save کردم برم؟؟؟؟
من برا امتحان 15 دقیقه بازی کردم و از اونجایی که شما گفتی بازی رو save کردم و بعد از بازی خارج شدم و دوباره رفتم تو بازی ولی از اول بازی اومد
مشکل از اینجاست که شما وقتی سیو می کنی دوباره به بازیت ادامه میدی (یه جور زرنگ بازی که اگه باختی لود کنی) ولی وقتی که سیو میکنی بازی میگه الان شما باید کاملا از بازی خارج شی و ادامه ندی
بعد از این هم که دوباره خواستی ادامه ی مسابقه رو بری همین که میری داخل بازی ، خود بازی میگه میخوای ادامه ی مسابقه رو بدی اگه ok کنی میری از همون جا که قبلا شروع کردی

مشکل از اینجاست که شما وقتی سیو می کنی دوباره به بازیت ادامه میدی (یه جور زرنگ بازی که اگه باختی لود کنی) ولی وقتی که سیو میکنی بازی میگه الان شما باید کاملا از بازی خارج شی و ادامه ندی
بعد از این هم که دوباره خواستی ادامه ی مسابقه رو بری همین که میری داخل بازی ، خود بازی میگه میخوای ادامه ی مسابقه رو بدی اگه ok کنی میری از همون جا که قبلا شروع کردی
من دقیقا وقتی save میشه تو همون لحظه که می خواد بنزین بزنه یا لاستیک عوض کنه start و می زنم و از بازی خارج می شم

سلام دوستان من تازه این بازیو گرفتم و لول14 هستم چند تا سوال دارم:
ی ماشین میشه معرفی کنین با500000هزارتا؟؟؟(ترجیها پریمیوم باشهو از فراری 458 بهتر)
این مسابقات 24ساعته معروف کجاست؟

اتفاقا توی GTPlanet هم یکی از تلویزیون پلاسما استفاده میکرد و گفت تا حالا همچین مشکلی رو ندیده !
اینم شانس من بدبخت که قبلا Plasma داشتم و حسرت یه LED 3D میخوردم ، حالا باید حسرت پلاسمای قدیممو بخورم !

مشکل فقط روی تلویزیون های LED هست انگار
احتمالی هم که خودم میدم انگار بخاطر تاخیری هست که بازی از روی کنسول روی تلویزیون پخش میشه که توی LED TV ها خیلی بیشتر از Plasma TV ها هست
که باز هم احتمال میدم با یه HDMI بهتر درست بشه !

مگه پلاسما چش بود دکش کردی .والا من بعد کلی تجربه تازه فهمیدم که پلاسما یه سر گردن از بقیه بالاتره چه از نظر کیفیت تصویر و چه ریسپانسش.

من دقیقا وقتی save میشه تو همون لحظه که می خواد بنزین بزنه یا لاستیک عوض کنه start و می زنم و از بازی خارج می شم
نباید استارت بزنی همون موقع که سیو کرد یه نوشته میاد که باید بری بیرون دیگه اصلا نباید ادامه بدی اگه استارت بزنی سیوت از بین میره و دوباره سیو میکنه

باو 77تا که پولی نیستش ! تمام قطعاتش هم بندازی روش 170 نمیشه کلا :دی
من مسابقات قهرمانی جاپون رو با این رفتم:دی

اخه من کلا خیلی مشکل مالی دارم:دی
من هر سری مسابقات رو که گلد میگرم طبق گفته ی دوستان باید ماشینی بده که بشه مسابقات بعدی رو باهش رفت که مخصوص ماشین های خاصه
ولی من وقتی گلد میکنم ی ماشین میده که من هرجا میخام برم یا نمیشه یا ی جا هست که ازاده و هر ماشینی میتونه بره
برای همین مجبور میشم باز خودم برم ماشین مخصوص اون مسابقه رو بخرم و...

خب اکثر اون ماشینا تو لولهای بالاتر بدرد میخوره ها :دی
لول 23 کنی مشکل پولت حل میشه

اخه ماشینی که تو اولین دوره ها داده هنوز بدردم نخورده

سلام دوستان
من چون تازه بازی رو گرفتم اپیدیت هاشو از این سایت دان کردمPS3 Game Updates - Brewology - PS3 PSP WII XBOX - Homebrew News, Saved Games, Downloads, and More!
بعد تقریبا 3 تا 3تا ریختم که تو اپدیت 2 مه یک گیگ هست رو ریختم دیگه بازی بالا نیومد یعنی مینویسه گرنتوریسمو و ارمش میاد ولی بعد صفحه سیاه میشه
چه کنم؟ایا اپدیت های بعدی رو بریزم حل میشه؟؟؟

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

یادم رفت بگم که اپدیت هارو چجوری متونم پاک کنم؟

Last edited by a moderator:
اتفاقا توی GTPlanet هم یکی از تلویزیون پلاسما استفاده میکرد و گفت تا حالا همچین مشکلی رو ندیده !
اینم شانس من بدبخت که قبلا Plasma داشتم و حسرت یه LED 3D میخوردم ، حالا باید حسرت پلاسمای قدیممو بخورم !

مشکل فقط روی تلویزیون های LED هست انگار
احتمالی هم که خودم میدم انگار بخاطر تاخیری هست که بازی از روی کنسول روی تلویزیون پخش میشه که توی LED TV ها خیلی بیشتر از Plasma TV ها هست
که باز هم احتمال میدم با یه HDMI بهتر درست بشه !

سلام همه بعد از مدتها ال ای دی و ال سی دی داشتن به این نتیجه میرسن که باید پلاسما بخرن شما رفتی برعکس عمل کردی؟ ال ای دی فقط و فقط تنها برتری که نسبت به پلاسما داره اینه که نورش بیشتر از پلاسما هست برای همین توی مغازه که مقدار نور محیط خیلی بیشتر از خونه هست تصویر خوبی داره ولی پلاسما به خاطر اینکه روش شیشه هست رفلکس بالایی داره و تصویرش زیر نور زیاد کدر میشه ولی تویه خونه که نور کنترل شده هست و مقدارش از مغازه خیلی کمتر هست عامل برتری پلاسما که کنتراست بالا و رسپانس تایم سریع و رنگهای طبیعی و غنیش هست تاره خودش رو نشون میده برای بهتر شدن تصویر روی ال ای دی دقت کن خروجی کنسول حتما روی رزولوشن های پروگرسیو Set شده باشه بعد از اون به تنظیمات ال ای دی برو سعی کن Anti blur یا هر اسم دیگه ای که داره رو بزاری روی زیاد ولی dejudder یا هر اسم دیگه ای که داره بزار روی مینیمم.

سلام دوستان لطفا زود جواب بدید
من از سیو بازیم ی بک اپ داشتم بعد داداشم اشتباهی سیو پاک کرده
حالا که سیو رو میریزم میگه از ی دستگاه دیگه است و ازینا و میگه باید سیو پاک کنی از اول بری!
ی راه حل اگه بدید ممنون میشم

سلام الان چند تا اپدیت رو ریختم تا1.9ببعد میرم تو بازی مینویسه فضای کافی رو نداری از بازی خارج شو و فضا خالی کن در حالی که من 246گیگ فضای خالی دارم!!!
چه کنم؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or