Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
رامین من الان رفتم 2007 رو ورداشتم,فقط سه تانوربورینگ هستش کدومو باید برم?راستی یه گزینه Gripنمیدونم چی چی , تو منو فرمولا هستش که یکی از گزینه هاشم , رئال هستش,چیه اون

فک کنم بدونم کدومو میگی البته پایین همشون که نوشته برا چیه

اما اونی که یکیش Real هستش برا مواقع بارونی یا هوای غیر از آفتابی و معمولیه که اگه رو Real بزاری مثل واقعیت عمل میکنه و اگه رو None بزاری نوشته کم در نظر میگیره نه اینکه اصلا در نظر نگیره حال جوی پیست رو

نمیشه اون کدهارو یجوری از کنسول بکشی بیرون! الان من 2.09 هستم اما چون فعال نکردم نمیتونم استفاده کنم از ماشیناش ! مخصوصا اون هوندا 2011

---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

رامین ,یه تنظیمات توپ واس F2007 بده ببینم بکارم میاد!

نیدونم

تا الان که یه 90 تا ماشینی دارم که همه اون DLC ها هم هست یه ماشین خیلییی خوب بوده که جزو DLC ها هم بودش اون Jaguar XJ-R9 هستش (فک کنم اسمشو درست نوشتم) معرکست واقعا لذت میبرم وقتی با این ماشین میرونم

نمیشه اون کدهارو یجوری از کنسول بکشی بیرون! الان من 2.09 هستم اما چون فعال نکردم نمیتونم استفاده کنم از ماشیناش ! مخصوصا اون هوندا 2011

---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------

رامین ,یه تنظیمات توپ واس F2007 بده ببینم بکارم میاد!

مهدي جان يه وقت تغيير ندي:)):d فقط برو توي تينظيمات aero down force جلو و عقب رو تا اخر بالاببر همين مار ديگه اي نكن - ميتركونه ماشين

اتفاقا از اون جگوار اصلا خوشم نمیاد!! قبلا استاندارد بود که تو آپدیت جدید پریمیوم شده! فرشاد اون هوندا رو داری? بدمصب چقد خوشگله!!

نه بابا خیلی باحاله من من همش دارم با اون میرم هم خیلی سریع میره هم اینکه سری LMP هستش دیگه یعنی سر پیچ ها بسیار خوب عمل میکنه بعد تو یکی از DLC ها بود

اون Honda هم همونی که آخرین ماشینست رو میگی؟ همون Super GTهه ؟ نه اون تنها DLC هست که تو Academy نزاشتن چراش رو نمیدونم ولی آره بسی زیباست

آهان فهمیدم,چون آکادمی تا آپدیت 2.07 رو داره ,من 2.09 هستم,هوندا رو دارم اما چه فایده فعال نیس!!

---------- نوشته در 01:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:07 AM ارسال شده بود ----------

دقیقا منظورم این ماشینه,پستمو نگا کن عکسشو گذاشتم
http://forum.bazicenter.com/thread19288/page360/

آپدیت کردم ماشینو میبینم اما کلی میگم تو آکادمی ادیشن کدش که بتونی بخری رو نداره

کلا برا آنلاین بازی کردن همه بازیا باید آخرین آپدیتشو داشته باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or