Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
لامصب موقعی که اینترنت مزخرف میشه(خدارو شکر همیشه مزخرفه:d)رو بازی تاثیر داره ...یعنی لودینگ بخش SE انلاین بیشتر از حد معمول طول میکشه
منظورم اون لودینگ که لوگی GT میاد رو میگم .....
تو بیشتر بخش ها وقتی که اوضاع اینترنت خراب میشه اینطوریه برای من

من وقتي ميرم به گاراژ بعضي از ماشين هامو عكسشون رو نشون نميده مشكل از كجاست؟ (اسمشون هستن)
ويرايش :
چجوري ميتونم از Mid Race Save استفاده كنم؟

رو اون ماشینی که عکس نداره مثلث رو بزن بعدش گزینه creat thumbanibal رو بزن درست میشن

آخرین ویرایش:
یه دو سه نفر برای دریفت PM داده بودن , گفتم یه توضیح مختصری اینجا بدم بد نیست ,
البته اکثرا خودشون استاد هستن ولی برای اون عده ای که هنوز دستشون گرم نشده ,

برای دریفت زدن اول از همه یک ماشین دیفرانیل عقب FR یا MR انتخاب کنید , توجه داشته باشید قدرت نسبتا کافی رو داشته باشه , ( برای شروع ترجیحا بین 450 تا 600 اسب بخار )

بعد از توی تنظیمات تمامی خرت و پرت ها که شامل : اسکید ریکاوری , ترکشن کنترل و ... البته به جز ABS رو off کنید . از نظر روحی روانی هم ماشین مورد علاقتون رو انتخاب کنید بهتره :d

یه پیستی که پیچ های مناسبی داشته باشه مثل special stage route 5 رو انتخاب کنید ,

فرض کنید در حال نزدیک شدن به پیچ هستید , بهترین کار برای کسایی که هنوز حرفه ای نشدن اینکه , مثلا دور موتور تا نصفه رو دنده 2 پر شده , یک دنده شیفت کنید بالا تا نیروی ماشین هم گرفته بشه ,
به پیچ که رسید یک معکوس میدید و بلافاصله گاز رو تا آخر پر می کنید , خب الان پشت ماشین شما به دلیل فشار بیش از حدی که به لاستیک ها وارد شده لیز می خوره و منحرف میشه اکثر موقع ها تنها فشار بیش از حد به لاستیک ها کافی نیست برای لیز خوردن ماشین در نتیجه خیلی کم از ترمز دستی استفاده می کنیم ,
اگر پیچ به سمت راست هست , فرمون رو به سمت چپ و برعکس ,
تا آخر پیچ همین روند رو ادامه می دید و یک دریفت بسیار تمیز رو می زنید :d

2 حالت وجود داره : موقعی که دارید دریفت می زنید ممکنه ماشین کله کنه , در این حالت گاز و رو کم و با فرمون دادن ماشین رو تو خط دریفت نگه می دارید ,
در حالت برعکس ممکنه ماشین سریع به حرکت صحیح خودش برگرده و پشت ماشین راست شه , الان با فرمون دادن بیشتر به سمت پیچ و گاز دادن ماشین رو تو خط دریفت نگه می دارید , ( از ترمز دستی هم میشه استفاده کرد )

در مورد لاستیکی هم که استفاده می کنید , لاستیک ها Racing medium و Racing soft واسه ماشین ها قوی بهترن و دودشون هم بیشتره , ولی برای ماشین های ضعیف sport hard هم میشه برداشت , من خودم قبلا با هر ماشینی با لاستیک های ضعیف دریفت می زنم , چند روزی میشه , توسط یکی از دوستان نظرم عوض شده :d

این یه دریفت کاملا سالم :d , منتها زمینه دریفت و اتفاق هایی که ممکنه بیفته خیلی زیاده و نمیشه گفت چون , پیچ با پیچ , ماشین با ماشین و طریقه وارد شدن به پیچ و ... حالات خیلی زیادی رو داره

آخرین ویرایش:
بالاخره این GT5 ما رسید .....

یه سوال این لامبورگینی ما خیلی لگد می زنه تو سرعت زیاد چرا Violance 0.9 فکر کنم .. ( همه اسپرت ها رو انجام دادم روشا )

این Camaro SS 10 زیادی سرعت نمیره ..

منظورت x2010 ?
اگه اره که تو spical event مسابقات red bull هست که تکمیل کنی 1 یکی بهت میده

جدی ؟ ولی من همه مسابقات special event رو رفتم هنوز بهم نداده ( تمام مسابقات بازی رو رفتم فقط Endurance ها مونده )
باید مدال طلا بگیرم ؟؟
و یه سوال دیگه
من یه سیو گیم دانلود کردم از اینجا
http://www.savemygame.fr/en/ps3/g/ps3-gran-turismo-5-savegame.html
نوشته 200 تا ماشین + Red Bull X2010 + 10.000.000$
ولی وقتی کپی میکنم رو PS3 این ارور رو بهم میده
i cant use it because its from another player.
can i do something so i can use it.
یه یوزر هم به نام eastatic ساختم ولی جواب نداد
اگه میشه راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
بالاخره این GT5 ما رسید .....

یه سوال این لامبورگینی ما خیلی لگد می زنه تو سرعت زیاد چرا Violance 0.9 فکر کنم .. ( همه اسپرت ها رو انجام دادم روشا )

این Camaro SS 10 زیادی سرعت نمیره ..
مگه اسلحه ـس :دی شوخی کردم کدوم لامبورگینی ؟ این منظورت از لگد رو هم شفاف سازی کن :دی

یه سوال ! اینجا تا حالا کسی مشکل پرش تصویر رو داشته ؟! مثلاً توی پیچ ها پس زمینه ی تصویر و جاده و ... ثابته ولی ماشین یهو جا به جا میشه ! خیلی سریع در حد صدم ثانیه که فقط میبینی ماشین نسبت به حالت قبلی مثلاً یکی دو میلی متر اینور اونور تر می افته ! کسی این مشکل رو داشته ؟

یه سوال ! اینجا تا حالا کسی مشکل پرش تصویر رو داشته ؟! مثلاً توی پیچ ها پس زمینه ی تصویر و جاده و ... ثابته ولی ماشین یهو جا به جا میشه ! خیلی سریع در حد صدم ثانیه که فقط میبینی ماشین نسبت به حالت قبلی مثلاً یکی دو میلی متر اینور اونور تر می افته ! کسی این مشکل رو داشته ؟

پرش ماشین نه ولی پرش تصویر بعضی وقت ها آره , مثلا دوربین رو که سمت راست و چپ می بری نور صفحه یهو روشن میشه ,

بله اين مشكل را من هم ديدم احساس ميكنم بعد از اپديت 1 گيگ كه براي بازي اومد اين مشكل ايجاد شد البته توي تمام مسير ها نيست توي چند تا از پيست ها و بخصوص چندتا از پيچ هاي بازي خيلي واضح هست و فقط هم در نماي خارج ماشين احساس ميشه و چون من بيشتر از نماي داخل بازي ميكنم حساس نشدم روي اين قضيه ولي احتمالا داخل gtp بايد درموردش صحبت كرده باشن اريا چيزي در اين مورد شنيدي؟

وایی عجب بازی شده نامرد!
نسبت به 4ـش خیلی پیشرفت داشته!
من فکر میکردم با این نمراتی که گرفته یه چیزی مثل 4 یا ضعیف تر از اونه!(تازه 4ـش هم بهترین بازی ماشینی زمان خودش بود)
گرافیکش که حرف نداره
فقط چون آپدیتش حجم زیادی داره نمیتونم آنلاین بازی کنم:((
خیلی اعتیاد آوره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or