@ آریا
تو و کیوان اکانتتون برای اماراته اگر این DLC ها توی استور امارات هم در حال حاضر موجوده یه psn card برای امارات میتونی تهیه کنی (واحد پولش دلاره) قیمتش از psn card های US و UK ارزونتره .
اکثرا اینجا بازیشون پاله اکانت اصلیشونم آمریکاست ! اینجوری من هیچ وقت نمیتونم این DLC های لعنتی رو بخرم نه save رو پروفایلها و اکانتهای دیگه کار میکنه و نه اینکه DLC روی اکانتهای دیگه سینک میشه!
بعد از این همه ساپورت و آپدیت نمیدونم واقعا این دیگه چه کار مزخرفی بود که اینا انجام دادن فقط امیدوارم تغییر کنه این وضعیت...
متاسفانه نه نمیشه !
تو و کیوان اکانتتون برای اماراته اگر این DLC ها توی استور امارات هم در حال حاضر موجوده یه psn card برای امارات میتونی تهیه کنی (واحد پولش دلاره) قیمتش از psn card های US و UK ارزونتره .
یعنی خاک تو سرشون ! این دیگه چه مسخره بازیی هست؟!همین الان اینو دیدم:
فقط برای GT5 کرم ریختن، بقیه بازی ها اینطور نبود. الان اینطوری کسی که بازیش ریجن 2 ـه و اکانت اصلیش ریجن 1 ـه به هیچ وجه نمیتونه DLC رو بازی کنه.
اکثرا اینجا بازیشون پاله اکانت اصلیشونم آمریکاست ! اینجوری من هیچ وقت نمیتونم این DLC های لعنتی رو بخرم نه save رو پروفایلها و اکانتهای دیگه کار میکنه و نه اینکه DLC روی اکانتهای دیگه سینک میشه!
بعد از این همه ساپورت و آپدیت نمیدونم واقعا این دیگه چه کار مزخرفی بود که اینا انجام دادن فقط امیدوارم تغییر کنه این وضعیت...
شمام وضعیتت دقیقا مثل منه فکر کنم .@_@ اکانت اصلی که روی پروفایل اصلیت هست و سیوت هم داخل همون پروفایله و نمیشه داخل پروفایلها با اکانتهای دیگه استفادش کرد!پس با اين حساب نميشه! براي امريكا هم عرضه بشه و با اكانت امريكا بخريم چون بازي region 2 هست شناسايي نميشه درسته؟
حالا كسي ميدونه سيو بازي كه دارم و بازي region2 بوده اگر از بازي region 1 استفاده كنم سيو بازي شناسايي ميشه يا نه؟
كه بتونيم dlc بگيريم؟
متاسفانه نه نمیشه !