Kiami
کاربر سایت
این مسابقاتی که می گی منظورت کجا هست ؟ من پیدا نکردم چنین چیزی !!Seasonal Events فراری رو برو اونم با انزو توی 3.5 دقیقه میشه 500000 درآورد
این مسابقاتی که می گی منظورت کجا هست ؟ من پیدا نکردم چنین چیزی !!Seasonal Events فراری رو برو اونم با انزو توی 3.5 دقیقه میشه 500000 درآورد
این مسابقاتی که می گی منظورت کجا هست ؟ من پیدا نکردم چنین چیزی !!
همون ! گفتم من بازی رو تو افلاین جویدم چیزی به این اسم پیدا نکردم !!باید بازیت آپدیت باشه و آنلاین بشی
دستت درد نکنه بابت توضیحات !آریا هر دوی این لوکیشن ها توی GT5 Prologue بودن و برای پس زمینه بازی طراحی شده بودن که به نسخه اصلی هم انتقال داده شدن .
توی همون منوی اصلی باش یا برای عوض شدنش برو تو GT Mode بعد back بزن تا همینطور چشمت به جمال لوکیشنهای مختلفی که تا به حال ندیدی روشن بشه!:biggrin1: اتفاقا خوب شد گفتی اینها رو باید به بخش photo mode هم انتقال میدادن ... این همه چیز طراحی کردن و بازی رو کاملِ کامل ساختن ، اونوقت پتانسیل هر کدوم از ساخته هاشون رو یه جوری یه جایی هدر دادن!
اریا میگم من که انلاین نمیزنم می تونم همچین جای را ببینیم تا الان ندیده بودم چقدر زیبا هستدستت درد نکنه بابت توضیحات !
آخه برام عجیب بود این دو تا رو توی منو ببینم ولی توی Photo Travel نباشن ! یه چیز جدید به لیست کارهای محیر العقول PD توی GT5 اضافه شد !
والا من این دو تا رو فقط توی حالت آنلاین دیدم ! ولی شاید آفلاین هم شانسی بتونی ببینی ! همون طور که امید گفت هر دفعه از منویی که توش A-Spec و اینا هست بیای بیرون ، یه تصویر جدید میاد ولی نمیدونم اینا هم میاد یا نه !اریا میگم من که انلاین نمیزنم می تونم همچین جای را ببینیم تا الان ندیده بودم چقدر زیبا هست
راستی ماشین چی هست :d
والا من این دو تا رو فقط توی حالت آنلاین دیدم ! ولی شاید آفلاین هم شانسی بتونی ببینی ! همون طور که امید گفت هر دفعه از منویی که توش A-Spec و اینا هست بیای بیرون ، یه تصویر جدید میاد ولی نمیدونم اینا هم میاد یا نه !
ماشین بالاییه عشقم Pagani Zonda R هست و پایینی (چمن) هم TVR Tuscan Speed 6
این زوندا خیلی با حاله ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم خوب باهاش برم..........در عوض R8 ادمو دیونه میکنه انقدر خوش دسته.........راستی اقایون این X2010 خیلی سخته باهاش رانندگی کردن ولی عجب چیز خوفیه لامصب انالوگ رو که میدی بالا کیلومتر تا 200 میره:d .......راستی اخر سرعتش چنده؟
Zonda R رو فکر کنم خود بازی داد ولی اون یکی رو خریدم ! البته چیز به درد بخوری هم نیست اون TVR ! فقط خوشگل و خوشرنگه !راستی 2 تاشون را خریدی یا بهت داده بازی
خود که می دونی از اون روز که بهم یاد دادی گفتی چیکار کنم من دیگه پول خرج نمی کنم :d
این ماشین فروشی آنلاین کجاست؟دوستانی که مثل من تا حالا از نعمت اسطوره بی ریخت آمریکایی یعنی Chaparral 2J محروم بودن میتونن از طریق ماشین فروشی آنلاین بخرنش ! :biggrin1: توی GT4 یکی از بهترین ماشین ها بود و هنوزم پیر نشده و مخصوصآ توی مسابقه های آمریکایی و مسابقه های قدیمی میتونه بهترین انتخاب باشه !
اون دو تا رو جایزه نمیده ولی X2010 رو با تموم کردن بخش Red Bull جایزه میده ! فکر کنم اگه توی B-Spec به Level 35 برسیم هم جایزه میده ولی مطمئن نیستم !این ماشینهای Ferrari 330 P4 و Ford Mark IV که هر کدوم 20 میلیون تا پولشونه رو جایی جایزه نمیده؟ اون X2010 چطور ؟
همون Online Car Dealership یا یه همچین چیزی که هر چند وقت یه بار ماشینهاش عوض میشه ! اگه درست یادم باشه پایین Seasonal Events هست.این ماشین فروشی آنلاین کجاست؟