Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام هروقت پی ام دادم اینجا کسی جواب نداده !! چرا کسی جواب نمیده ؟ ایبوت gt5 رو میخو

من تازه ps3 کپی خور از دوستم خریدم با یک دسته اضافه و هارد 320 با دور 7000 که 10 تا بازی هم روی هاردش بود ( سفیده ps3 )

خریدم 300 تومن ، حالا چند تا عنوان بازی اکشن مثل ( modernwarfar2 , batlfield2 . ,,) میخواستم بهم بگید برم بگیرم

ضمناٌ من بازی gt toursimo رو دادم برام رختن تو هارد اکسترنال و حجمش هم حدود 10.5 گیگ هست اما اجرا نمیشه =((

به دوستم گفتم میگه که باید بوت با پچ براش گیر بیاری :((

میشه راهنماییم کنین ؟؟ اگه کرکشو دارید بهم بدید توضیح هم بدید ممنون میشم :-s

ایبوت GT5 رو بگذارید دیگه منم فریمورم 3.55 هست

سلام
اقا یه سوالی داشتم برای انجام بعضی بازی ها نیاز به یه سری ماشین خاص هست دیگه مثلا ماشینی که ساخت یه کشور مخصوص باشه یا تاریخ تولیدش قبل از یه زمانی باشه حالا سوالم اینه که چه جوری اون ماشینی که میخواد رو باید پیدا کنم چون نه تو ماشین های استفاده شده نه تو ماشین های نو ماشین هایی که نیازه برای انجام اون مسابقات پیدا نمیشه

سلام
اقا یه سوالی داشتم برای انجام بعضی بازی ها نیاز به یه سری ماشین خاص هست دیگه مثلا ماشینی که ساخت یه کشور مخصوص باشه یا تاریخ تولیدش قبل از یه زمانی باشه حالا سوالم اینه که چه جوری اون ماشینی که میخواد رو باید پیدا کنم چون نه تو ماشین های استفاده شده نه تو ماشین های نو ماشین هایی که نیازه برای انجام اون مسابقات پیدا نمیشه

پیدا شدنش که میشه ولی باید صبر کنی . حتما لازم نیست همه اون A-Spec ها رو به ترتیب بری . اونایی که میتونی بری رو برو بعد هر روز قسمت ماشین های استفاده شده رو چک کن حتما پیدا میکنی ;)

پیدا شدنش که میشه ولی باید صبر کنی . حتما لازم نیست همه اون A-Spec ها رو به ترتیب بری . اونایی که میتونی بری رو برو بعد هر روز قسمت ماشین های استفاده شده رو چک کن حتما پیدا میکنی ;)

اون مشخصات که مثلا تولید چه کشوریه یا یا تولید چه سالیه رو کجا نوشته؟؟؟

اون مشخصات که مثلا تولید چه کشوریه یا یا تولید چه سالیه رو کجا نوشته؟؟؟
معمولا تاریخ تولید یه ماشین رو جلوی اسمش مینویسه مثلا :[h=1]ALFA ROMEO 147 TI 2.0 TWINSPARK '06[/h]اون 06 نشان دهنده تاریخ تولیدشه

واسه اینکه بفهمی ساخت کدوم کشور هست معمولا کنار تصویر عکس یه پرچم هست که نشان دهنده ساخت اون کشوره ( دقیقا الان یادم نیست کجاش بود ولی مشخصه . راحت میبینیش )

• Like
Reactions: racon_leon
یعنی بدترین بلای ممکن همین پاک شدن سیو GT5 ـه !!

بعد 6 ماه که دوباره بازی رو از احسان گرفتم اومدم چند روز پیش گذاشتم تو دستگاه دیدم Save به کل نابود شده !! اونهمه بازی کردیم اصلاً سیوی تو سیستم وجود نداشت مساله این که آنلاین هم تا حالا نشدم جداً خیلی نافرمه این حرکت :(!

ولی خب نشستم دوباره رفتم و الان لول 12 ـم ، الحق و الانصاف خیلی هم حال داد دوباره نشستم مسابقات رو از اول رفتم لذت خاصی داشت . تا قبل اومدن فورزا 4 میتونم یه دل سیر بازی کنم ! خوبی بازی هم همینه با این که نقص های ریزی داره که آدم رو تو یه بهت بی معنی میزاره ولی لذت بازی تو بلند مدت وصف نشدنیه !

پ.ن : از دوستان کسی آنلاین میشه با بازی ماشین Share کنید با ما ؟ خیلی کشش زیاد واسه رسیدن به لول های بالا رو ندارم . مخصوصاً که دلم واسه Ferari Enzo تنگ شده و فُولُوس هم لا موجود :d!

پ.ن : از دوستان کسی آنلاین میشه با بازی ماشین Share کنید با ما ؟ خیلی کشش زیاد واسه رسیدن به لول های بالا رو ندارم . مخصوصاً که دلم واسه Ferari Enzo تنگ شده و فُولُوس هم لا موجود :d!
Seasonal Event ها رو برو فلوس برات موجود میشه نافُــــــرم:دی

يكي از چيزايي كه خيلي اذيت ميكنه و حتما بايد تو آپديت هاي بعدي درست بشه اينه كه وقتي تو Seasonal Events يه بازي رو تموم ميكني وقتي رو exit ميزني بر ميگرده به منوي اصلي و دوباره مجبوريد به بخش SE بريدو و يه بزاي ديگه رو انتخاب كنيد !

سلام
آقا من سر اين پيچ ها واقعا مشكل دارم ! يعني تقصير اين ترمزه قبل پيچ ها ترمز ميگيرم اما ماشي سر ميخوره و پيچ ها رو اغلب نميتونم سالم رد كنم ماشينم هم لامبورگيني مورسيلگو هستش و از هر قطعه بهترين رو واسش نصب كرد

سلام
آقا من سر اين پيچ ها واقعا مشكل دارم ! يعني تقصير اين ترمزه قبل پيچ ها ترمز ميگيرم اما ماشي سر ميخوره و پيچ ها رو اغلب نميتونم سالم رد كنم ماشينم هم لامبورگيني مورسيلگو هستش و از هر قطعه بهترين رو واسش نصب كرد

بستگی به تنظیماتت داره کاملا.تنظیمات Driving ات رو چی گذاشتی؟
منظور صفحه ی قبل از شروع شدن مسابقه اس که میتونی اونجا تنظیمات رو انجام بدی تنظیمات ABS و...

سلام
دوست من این ماشینی که شما انتخاب کردی understeer هست توضیح سادش اینه که کمتر از فرمونی که میدی میپیچه . برای اینکه فرمان پذیریشو بهتر کنی باید لاستیک های عقب خودرو رو از نوع sport و جلو رو از نوع racing و هر دو نرم استفاده کنی و یه کمم زاویه ی کمبر محور عقب رو زیاد کنی ( هر دو محور باید کمبر منفی داشته باشند ) . دیگه اینکه می تونی عقب خودرو رو یه کم سنگین کنی ولی خوب رو شتاب گیری تاثیر منفی داره . سیستم تعلیقتم هر چی صلب تر بهتر . برای اینکه اثار منفی زاویه ی کمبر رو کم کنی تا میتونی از قطعات ایرو دینامیک استفاده کن یعنی نیروی عمودی رو زیاد کن که خودرو تو سرعت های بالا ناپایدار نشه .وزن خودرو رم در کل کمش کن که حتما" کردی این کارو
من این کارا رو رو همین ماشین انجام دادم عالی شده امیدوارم شما هم بتونی درستش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or