majid911911
کاربر سایت
محسن جان ایام تعطیلی کمتر بچه ها آنلاین میشن.مطمئن باش اگه کسی بدونه دریغ نمیکنه .....:dخیلی ممنون از این همه اطلاعاتی که دادید
محسن جان ایام تعطیلی کمتر بچه ها آنلاین میشن.مطمئن باش اگه کسی بدونه دریغ نمیکنه .....:dخیلی ممنون از این همه اطلاعاتی که دادید
ایــــــــــنه:dبیوک ؟ تا حالا ندیدم کدومه ... ؟ :d
شما تو گوگل یه سرچ بکنی به جوابت میرسی . آخه آپدیتهای این بازی یکی دوتا نیست کسی هم حوصله نداره تمام امکانات اضافه شده و مشکلات فیکس شده توسط این آپدیتهارو توضیح بده هر چند قبلا گفته شده.سلام به gt5 بازها
میخواستم بدونم این آپدیت بازی چه امکاناتی اضافه میکنه و برای دستگاههای کرک شده هم میشه یا نه و اینکه چه طوری باید آپدیت کرد؟
ممنون
راجع به مسائل jb لطفا تو بخش خودش سوال کنید.داداش اینارو نمیشه آفلاین آپدیت کرد؟ًً دستگاهم jb هستش میشه عین دی ال سی های کمبت نصب کرد؟!!!
من بعضی مسابقه ها با ماشین Bugatti Veyron 16.4 '09 میدم و دور دوم تایراش داغ میکنه !!! کسی راه حل چیزی میدونه بگه تا ماشین ما درست شه ؟؟؟؟
من از خیلی قبل تر از اومدن GT 5 چقدر در مورد ترکشن داغون لامبو هشدار میدادم :d بهترین راهش اینه ترکشنش رو زیاد کنی بقیه ـش بسته به مهارت ترمز گیری تو زمان درست و کنترل کردن ماشینه :dاین لامبورگینی سر پیچ ها واقعا کابوسه ...
چون خيي ماشين شاخيه و به شتاب گرفتن علاقه داره وقتي كه پيچو پيچيدي يه دفعه اي گازو نگير .. كم كم ... بعضي وقتام اجتناب ناپذيره ... لاستيك race زودتر خراب ميشه .... يه Sport hard بنداز روش برو رالي :dمن بعضی مسابقه ها با ماشین Bugatti Veyron 16.4 '09 میدم و دور دوم تایراش داغ میکنه !!! کسی راه حل چیزی میدونه بگه تا ماشین ما درست شه ؟؟؟؟
من اد ميكنم ... اگه زياد شديم يه مسابقه خوشششكل بريم ... مسابقه در حد شخصيت GT5آقایونی که آنلاین می زنن , اد کنید که امروز جاتون خالی با یکی از بچه ها 7 ساعت GT رو ترکوندیم .
ماشينو نميدونم ولي اگه لول ميخاي مسابقه تكراري برو ...آقا چه ماشینی رو بخریم این historic race لعنتی رو بریم تیونینگشم خاصه ؟
در ضمن این toyota minolta هم یه دفعه شتابش افتضاح شده جعبه دنده قابل تنظیم داره و هیچ جوری شتابش مثله قبل نمیشه باید موتور تعمیر شه یعنی یک میلیون هزینه داره ؟
کی گفته کاریش نمیشه کرد؟:dمیتونی بری تو یکی از قسمتا(اسمش رو یادم رفته)و بعد یه گزینه داره که ماشین رو مثل روز اولش میکنه.فقط پول زیادی میگیره.ولی عین روز اولش توپ میشه.ماشينو نميدونم ولي اگه لول ميخاي مسابقه تكراري برو ...
ماشيني هم كه تو مسابقه و طي استفاده و تصادف خراب شده كاريش نميشه كرد ، بد ميشه و از يه حد خاص هم بدتر نميشه ... اگه نميخاي پول بدي بساز باهاش كه راهي نيس ...
من از خیلی قبل تر از اومدن GT 5 چقدر در مورد ترکشن داغون لامبو هشدار میدادم :d بهترین راهش اینه ترکشنش رو زیاد کنی بقیه ـش بسته به مهارت ترمز گیری تو زمان درست و کنترل کردن ماشینه :d
راستش نمیدونم کدوم لامبو رو میگی.چون من خودم با مورسیه لگو اصلا حال نکردم.اما با گایاردو شدید صفا کردم.tcs رو میذاشتم رو 1 و asm رو هم خاموش میکردم.سرپیچها مثل هلو دریفت میکرد و رد میکرد.البته به درد هرجاده ایی نمیخوره.مثلا برای high speed ring و یا grand valley (یه همچین چیزی بود)خیلی عالی بود،ولی مثلا اگر تو نوربرگرینگ میخواستی باهاش برونی نابود میشدی:dهمین تفاوتهاش هم واقعا عالی و خوب بود.حالا تو منظورت کدوم لامبو بود؟نه دیگه نمیخوام خرجش کنم ! میخوام بفروشمش یه بوگاتی و انزو فراری () بگیرم ... :d
والا تویوتا مینولتا ایشون رو قورت میدهن:dلامصب با 300 تا پیچها رو رد میکنه.سرعتش هم دقیق یادم نیست،ولی یادمه بالای 360 تا میرفت.حتما بگیرشتوي gt5 ماشين بهتر از بوگاتي ويرون هم هست؟:d
من داشتمش اما فروختمش الان پشيمون شدن دوباره ميخوام بگيرم:d