Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اینجور که تو نظرها خوندم اگه من بازی رو بخرم فکر کنم 5-6 گیگ باید بذارم کنار واسه آپدیت بازی،آپدیت کلی از اون اول تا آخرین آپدیت تغریبا حجمش چقدر میشه؟:-/
با این سرعت اینترنتی که من دارم فکر کنم یک ماه فقط باید آپدیت کنم)x
آپدیتش مثل BF BC2 فاجعه بار نیست! جدا جداست . مثلا 600 مگابایت بعد آپدیت بعدی 300 مگابایت...
کلا 6 تا آپدیت داره که تکه تکه میتونی بزاری دانلود بشه حجم کلش حدود یک گیگ و نیم میشه!

آپدیتش مثل BF BC2 فاجعه بار نیست! جدا جداست . مثلا 600 مگابایت بعد آپدیت بعدی 300 مگابایت...
کلا 6 تا آپدیت داره که تکه تکه میتونی بزاری دانلود بشه حجم کلش حدود یک گیگ و نیم میشه!

eee؟ چون واسه آپدیت LBP1 یه روز کامل مچلمون کرد هی 180 مگابایت دانلود میکرد دوباره 180 مگابایت دیگه بهش اضافه میشد
اگه جدا باشه خوبه پس،مرسی:x

سلام من از نسخه کپی استفاده میکنم متاسقانه تو قسمت آپشن بازی هر گزینه قابل نصبو من نصب کردم یکیش 1 ساعت طول کشید دو تاشم 2 دیقه ......یکی به من بگی من چی کار کردم؟!!:d

دوستان با چه ترفندی میشه پول بازی رو بالا برد؟

1-اول بازی یه هیچ وجه هی ماشین نخر در وافع تا اونجایی که می تونی ماشین نخر
2-حتما مسابقات رو طلایی کن تا ماشین جایزش رو بگیری و هر وقت ماشینت تو مسابقه کم اورد از اون ها استفاده کن
Speical events-4- ها رو حتما طلایی کن
B-spec5 هم همراه با A-spec ادامه بده

البته تقریبا همه با کمبود پول مواجه می شن و به اجبار باید مسابقات قدیمی رو دوباره برید .

نمیدونم کسی این رو گفته یا نه ! :دی توی ماشین G37 (یکی از زیباترین ماشینهای بازی به نظر من) یدونه PS3 توی صندلی عقب دیده میشه ! :دی امروز به صورت اتفاقی دیدمش !

خیلی باحال بودش. فکر کنم اولین نفر خودت هستی که اینو دیدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or