Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
راست میگین :دی ولی امیدوارم هرچی باشه فقط برای NGP نباشه ! :(
24 تا پیست همون طور که گفتین خیلی زیاده و میشه یه کار دیگه هم کرد. در کنارش ماشین های پریمیوم جدید هم قرار بدن و با کلی Event و بخش های جدید Special یه جا روی یه دیسک بفروشن ولی با قیمت ارزون تر از بازیهای کامل. مثلآ اسمش رو هم بذارن +GT5 !! :دی
خوب می زارند GT6prologue اونوقت اون رو برای هر دو تا پلتفرم عرضه می کنند!!
ببین آریا یه نکته ای هم بهت بگم اونم اینه که ممکنه قرار نباشه دیگه بازی های بزرگ سونی تک پلتفرمی باشند.یعنی هم برای ngp بیایند و با گرافیکی بالاتر برای ps3!!
درسته ممکنه ngp گرافیکش پایین تر باشه ولی فکر نمی کنم تفاوتشون خیلی زیاد باشه!!یعنی فوقش فکر می کنم بتونه بازی های ps3 رو با یه سری اصلاحیه روی 480p اجرا کنه!!
اگه خونده باشی ngp خروجی نداره که می تونه یکی از دلایلش همین نکته بالا باشه!!

یه پیست جدید هم کشف شده توی سایت PD ! :دی
پیست Super Speedway
superspeedway.png

نکته جالب اینه که این پیست آخرین بار توی GT3 دیده شده ! بعد از اون توی GT4 , GT PSP اسمش به Twin Ring Motegi تغییر کرده و با اینکه حالت کلی پیست یکی هست , ولی اطراف و جزییاتش خیلی با هم فرق داره.
یه چیز جالب دیگه اینه که یکی از اعضای GTPlanet رفته توی سایت PD یه کارایی کرده و فهمیده که این عکس های پیست ها در روزهای 28 ژانویه و 9 مارس به سایت اضافه شدن ! یعنی خیلی بعیده ربطی به نسخه های قبلی داشته باشن و هرچی هست برای آینده هست. حالا یا GT NGP یا یه پک برای GT5 یا شایدم GT6 که برای دو تای آخری دعا میکنیم ! :دی
یه چیز دیگه هم که الآن تازه چشمم بهش افتاد توی GTPlanet , این هست که توی تریلر فوق العاده زیبای Horse Power پیست El Capitan دیده شده. این تریلر یه مدت توی امضام بود و آهنگ محشری داشت ! :دی

احتمال همچین چیزی زیاده ولی نه برای PS3 ،بلکه یک پورت مخصوص NGP .که اصلا برای من یکی خوشایند نیست.
حالا کنارش یه نسخه هم برای PS3 بدن ! :(

خوب می زارند GT6prologue اونوقت اون رو برای هر دو تا پلتفرم عرضه می کنند!!
ببین آریا یه نکته ای هم بهت بگم اونم اینه که ممکنه قرار نباشه دیگه بازی های بزرگ سونی تک پلتفرمی باشند.یعنی هم برای ngp بیایند و با گرافیکی بالاتر برای ps3!!
درسته ممکنه ngp گرافیکش پایین تر باشه ولی فکر نمی کنم تفاوتشون خیلی زیاد باشه!!یعنی فوقش فکر می کنم بتونه بازی های ps3 رو با یه سری اصلاحیه روی 480p اجرا کنه!!
اگه خونده باشی ngp خروجی نداره که می تونه یکی از دلایلش همین نکته بالا باشه!!
من که از خدامه GT6 زودتر معرفی بشه و 2012 بیاد ولی PD خیلی تنبل شده ! :دی
در مورد NGP هم موافقم ! چون صفحه ـش هم کوچیکه و نیازی به رزولوشن های خیلی خفن نداره و میشه راحت از هر بازی PS3 یه نسخه هم با یه کم کاهش کیفیت برای NGP ساخت ! توی هزینه هم صرفه جویی میشه :دی

شما چه دشمنی با NGP و کنسول های دستی دارید؟ :biggrin1: بابا تازه یه GT برای PS3 اومده NGP بنده خدا گناه داره :biggrin1: lol
آخه NGPـمون کجا بود ! :( بعد به نظرم بازی ای توی سبک GT به درد کنسول دستی نمیخوره ! البته شایدم بخوره چون GT PSP رو بازی نکردم :دی

• Like
Reactions: Konami
آخه NGPـمون کجا بود ! :( بعد به نظرم بازی ای توی سبک GT به درد کنسول دستی نمیخوره ! البته شایدم بخوره چون GT PSP رو بازی نکردم :دی
باهات موافقم آریا :d خدا کنه یه چیزی روی PS3 باشه چون واقعاً GT بدرد کنسول دستی نمی خوره :d GT PSP هم درسته GT خیلی بدی نبود ولی به خاطر امکانات کم PSP یه کم زیادی آسون شده بود :dالبته ماشیناش کاکپیت نصفه نیمه هم داشتا :d

آریا من مطمئنم خبری از gt6 نیست.چون با این فروش خوبی هم که gt5 داشته و با توجه به اینکه pd تیمش کوچیکه،تقریبا غیرممکن هست به این زودی سراغ gt6 برن.

برای همین نشستم کلی فکر کردم و به نتایجی رسیدم.1-جی تی 6 که امکان نداره عرضه بشه.2-جی تی ngp هم بعید هست باشه.میدونی چرا؟این ترک ها نمیتونه مربوط به نسخه ایی از جی تی برای ngp باشه.چون جی تی 5 بیش از 20 جاده داشت.اونوقت اگر بخوان برای ngp بسازن طبعا اون جاده های جی تی 5 رو هم باید تو بازی بیارن که میشه رقمی معادل 44 تا ترک.وجود یه همچین رقمی برای یه بازی بروی کنسول دستی تقریبا غیرممکن هست.

برای همین من به این نتیجه رسیدم احتمال زیاد به صورت یه dlc پولی این رو میخوان اضافه کنن.
یعنی خیلی احتمال میدم که همچین چیزی باشه.:d

دوستان من لول 23 هستم الان تو قسمت اكسپرت تو دوتا مسابقه موندم
historic racing car cup
gran turismo all stars
الان مثلا شورلت كوروت 2009 ريسينگ مودفيكيشن هم دارم ولي اينجا جواب گو نيست.بوگاتي و گالاردو هم تا خرخره تيون كردم بازم نميتونن اين مسابقاتو برن.پولم حدود 400 هزار بيشتر ندارم موندم چيكار كنم؟بايد پول جمع كنم ماشين بخرم؟چي بخرم؟

historic racing car cup
gran turismo all stars
الان مثلا شورلت كوروت 2009 ريسينگ مودفيكيشن هم دارم ولي اينجا جواب گو نيست.بوگاتي و گالاردو هم تا خرخره تيون كردم بازم نميتونن اين مسابقاتو برن.پولم حدود 400 هزار بيشتر ندارم موندم چيكار كنم؟بايد پول جمع كنم ماشين بخرم؟چي بخرم؟

باید بری سراغ ماشینهای که وزن کم و قدرت و آیرودینامیک بالا دارن اونی که من خریدم 4000000 فیکس پول دادم و باید بگم فوق العاده هست اسمش پژو 908 هست ماشین مسابقت لمان تیم پژو اینم عکسش

Peugeot-908-Le-Mans-2008.jpg

البته تو قسمت used car هم میتونی ارزونتر پیدا کنی ......

راستي چرا اين راننده هاي b-spec اينقدر شاسكولن؟واقعا رو اعصابن سر پيچا خيلي الكي ترمز ميگيرن بعدشم ظاهرا اصلا توانايي سبقت گرفتن سر پيچ رو ندارن فقطم در صورتي سبقت ميگيرن كه توي يه جاده پهن باشه راه كار خاصي نداره؟

historic racing car cup
gran turismo all stars
historic racing car cup رو که باید لیستش رو نگاه کنی ماشین های مورد نظر رو پیدا کنی..

Allstars رو من الان تست کردم 1 مسابقش رو با همون کروت Z1 میتونی بری..
فقط لاستیک Racing Soft بنداز .. بعدم مطمین شو تا اخر تیون شده باید 905 اسب بخار قدرت داشته باشه
اگه تعمیر هم نیاز داره تو همونجا که روغن عوض میکنی انجام بده
بعد برو
اگه انلاین میشی من یه Chapparel 2J شیر کردم واسه هیستوریک کاپ که مثله هلو میتونی ببریش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jetalpha
historic racing car cup رو که باید لیستش رو نگاه کنی ماشین های مورد نظر رو پیدا کنی..

Allstars رو من الان تست کردم 1 مسابقش رو با همون کروت Z1 میتونی بری..
فقط لاستیک Racing Soft بنداز .. بعدم مطمین شو تا اخر تیون شده باید 905 اسب بخار قردت داشته باشه
اگه تعمیر هم نیاز داره تو همونجا که روغن عوض میکنی انجام بده
بعد برو
اگه انلاین میشی من یه Chapparel 2J شیر کردم واسه هیستوریک کاپ که مثله هلو میتونی ببریش
:p چه عجب :)):)) دیگه خسیس بازی در نمیاری #:-s:p:-/

دوستان دو تا سوال!
اول اینکه pick up از کجا بیارم؟نه تو کار کرده و نه تو نو چیزی نیافتم.جایزه هم نداده هنوز.

بعد کسایی که با فرمون بازی میکنن موقع بازی با ماشینهای پر شتاب traction رو چند میزارن؟من بالای 7 میزارم همیشه!مشکل از منه یا نه؟:dآخه این پدال گاز force gt خیلی حساسیتش پایینه!

راستي چرا اين راننده هاي b-spec اينقدر شاسكولن؟واقعا رو اعصابن سر پيچا خيلي الكي ترمز ميگيرن بعدشم ظاهرا اصلا توانايي سبقت گرفتن سر پيچ رو ندارن فقطم در صورتي سبقت ميگيرن كه توي يه جاده پهن باشه راه كار خاصي نداره؟
مثکه کلا هوش مصنوعی تو این بازی تعطیله!:d

آقا منم ادت میکنم.شاید از ماشینهات استفاده کردم.;)

دوستان دو تا سوال!
اول اینکه pick up از کجا بیارم؟نه تو کار کرده و نه تو نو چیزی نیافتم.جایزه هم نداده هنوز.

بعد کسایی که با فرمون بازی میکنن موقع بازی با ماشینهای پر شتاب traction رو چند میزارن؟من بالای 7 میزارم همیشه!مشکل از منه یا نه؟:dآخه این پدال گاز force gt خیلی حساسیتش پایینه!

مثکه کلا هوش مصنوعی تو این بازی تعطیله!:d

آقا منم ادت میکنم.شاید از ماشینهات استفاده کردم.;)
Pick Up هم جایزه میده هم تو ocd هست..
Online collector dealership

Traction control هم off کن .. :d

edit:اخ.. ببخشید Double-post شد...

Pick Up هم جایزه میده هم تو ocd هست..
Online collector dealership

Traction control هم off کن .. :d

edit:اخ.. ببخشید Double-post شد...
اون ماشینی که جایزه میده اسمش چیه؟برم ببینم تو کدوم مسابقه اس که ببرمش.:d فعلا بازی آپدیت نیست.

یعنی الان ماشینهایی مثل زوندا رو با ترکشن آف میری؟ایول بابا.ماشین رو چجور کنترل میکنی سر پیچها؟
اگر قطعه خاصی هم تو تیون هست مربوط به تعادل بگو تا اضافه کنم به ماشینهام.

اون ماشینی که جایزه میده اسمش چیه؟برم ببینم تو کدوم مسابقه اس که ببرمش.:d فعلا بازی آپدیت نیست.

یعنی الان ماشینهایی مثل زوندا رو با ترکشن آف میری؟ایول بابا.ماشین رو چجور کنترل میکنی سر پیچها؟
اگر قطعه خاصی هم تو تیون هست مربوط به تعادل بگو تا اضافه کنم به ماشینهام.

American Championship - B-Spec
SSR '03

ia Bronze ib licence
RAM 1500 اینو واقا خودمم نفهمیدم ia یا ib .. اینجا اینطوری زده
http://www.mygranturismo.net/eventlist.php?cid=171

یه چیزی تو قسمت بدنه برای تیون وجود داره improved rigidity یا یه چی نزدیک به این..
اون کمک میکنه ولی کلا Traction رو گفتم off کنی که شرایط سخت تر شه بازیت قوی تر شه!
چون انصافا 7 زیاده سرعتت رو هم خیلی میگیره..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or